Skit irriterad

Bloggar nån annan dag.

(:

godmorgon, har vart vaken sen halv elva ungefär (:
och duschade typ precis.
nu ska jag gå och äta frukost.
glöm inte bort frågestunden!

Ellinor på grönan

kör en frågestund!


Ni ställer frågorna, och jag svarar!
avslutas måndagen den 4 juli!
INGEN FRÅGA ÄR FÖR DUM!

min kväll

är hemma nu, efter en väldigt lyckad kväll måste jag säga :) jag, Annika, Julia och Amanda åkte först till strömmens brygga och satt där ett tag, skalade grenar från en rosbuske och kasta på varann. hahah, de va faktiskt jävligt kul! sen skulle vi åka till insjön, och då ville Amanda prova köra min moppe, så jag skulle kicka igång den. men jag får ist kicken i benet och får värsta jävla såret, och byxerna gick sönder och allt :o men aja, sen när vi väl fick igång den, körde Amanda iväg på ettan, lite halv vingligt osv (: men hon tyckte de va för läskigt att köra enda till insjön så hon tog sin moppe dit, och då fick vi me oss Oskar och Martin oxå. så vi börjar göra en brasa där (: men de går inte så bra, så jag och Julia åker hem till henne och hämtar lite ved och chips å sånt :) sen när vi kmr tillbaka till insjön sitter vi och myser me alla! :D de va ungefär min kväll!

svar

Anonym om m o v i e t i m e:
Heter din bror Andreas?
sv; ja, jag har två bröder, den ena heter Viktor och den andra Andreas :)
skriv namn nästa gång tack!

Jobbajobbajooobba

Sitter i möja hallen och jobbar, sådär lagom kul. Vill ligga och sola och bada på nått fint berg ist :( menmen, snart kmr oskar förbi tror jag, ska visa han va man ska städa, hur man skriver kvittens osv. Han ska nämligen jobba imorn ;) men aja, ska ringa min pojkvän och störa honom när han är ute me båten nu tror jag :) skriver när jag är hemma och har ätit och så, så får ni höra kvällens planer! :D

12.11

har legat på altanen ett tag och stekt, fyfan va varmt de är asså! :o gick in för att uppdatera er, och dricka lite vatten (: men ska gå ut nu igen, väntar på pappa oxå som ska komma hem och äta korv me mig :)
c'ya !

Oskar & Martin 2009 typ

m o v i e t i m e

ligger i sängen och kollar på film (a) va ett tag sen, min är ju trasig, så gick upp och snodde Andreas :D fast den ere oxå nå fel på? den surrar som in åt helvete :o lite halvstörande sådär (; men aja, nu ska jag fortsätta kolla på filmen tror. kanske sätter på den på datan ist? :p

sommar <3

snart kmr Amanda, och då ska vi åka och bada direkt. så de är väl bästa att jag stänger av datan typ nu (a)

Jobbar

Sitter på jobbet och ruttnar typ, stänger om en halv timme vilket är skönt. Och då ska jag hem och äta middag, sen fråga pappa om han kan köra mig och Amanda lite på ringen efter båten. Kmr kunder nu, så bäst jag avslutar :) hejdå!

mammas data, ingen bild

sitter och äter nudlar nu, vilket är min frukost (: snart kmr Amanda hit, och då ska vi åka och bada någonstans, så vi får se hur mkt bloggning de blir idag. Antagligen som dom andra dagarna :p aja, måste äta upp nudlar nu innan Amanda kmr och lackar för att jag är så seeeg (a)
pussen!


döm mig inte efter min kropp, utan för vem jag är!


ingen bild

hejhej, sitter i sängen me datan i knät just nu och bara myser :) har vart ute och busat i skogen me Amanda och julia strösta delen av kvällen, elr de va iaf de som va de roliga (; ska fortsätta äta min choklad och kolla vidare på datan, kanske slänger in några fler inlägg innan jag somnar? (: pussen!

haaj

åt nyss, elr för en halvtimme ungefär (: så ska fixa mig lite nu och sen ut och träffa folket :) får se va vi hittar på, några ville åka till västerviken och bada :p aja, bloggar när jag kmr hem iaf (:

äntligen!

Godmorgon, solen skiner och de är skit fint väder ute. Termometern visar 22,1 grader i skuggan, hur varm är de inte då i solen? :D Kan de bli mkt bättre nu elr? ska äta upp min frukost snabbt, borsta tänderna och så sen byta om till bikinin och ligga och steka en stund i solen!
hörs sen! pussen!


film nu (:

lever ni elr? :o
jag kom iaf nyss in, efter ha suttit ute en stund me några och tagit de lugnt typ (: imorn är planerna att träffa Maria typ och sen åka upp och jobba på Möja Hallen ;) ni får gärna komma dit nån gång mellan 15-18! :D
men aja, nu ska jag försöka få igång min dvd, annars blir film på datan (:
hörs imorn!

Ebbis (:

hejhopp

ska snart ut och träffa Julia, och senare Maria, Annika och alla andra (: får se vilka de blir helt enkelt. men nu ska jag gå och leta reda på lite regnkläder :D och nu börjar jag få brottom :o hörs när jag kmr hem (:pussar !

<3

Godmorgon, Viktor ligger typ fortfarande och sover och jag kollar båtar till honom (: han ska nämligen åka hem idag, för jag ska jobba imorn :/ kanske blir lite bättre uppdatering då :D men nu ska jag väcka honom och gå upp och äta frukost (: hörs senare. Pussen!

M I D S O M M A R !


dagen citat !

good friends are like stars.

you don't always see them,

but you know they're always there!

hiss & diss


HISSAR :
* Midsommar - Säger bara, GALEN KVÄLL!
* Pojkvännen - Jag älskar dig!
* Sommarlov - Fyfan va skönt de är å va ledig!
* Sommarjobb - Tjäna snabba pengar!

DISSAR :
* Mitt humör - Vart på sämst humör senaste veckan!
* Moppekortet - Att de ska va så jälva mkt för att få köra moppe!
* Ingen tid till bloggen - Hatar att jag aldrig hinner blogga!

snabbt inlägg..

tänkte bara skriva godmorgon, och berätta att jag lever (:
för nu ska jag hoppa in i duschen innan Amanda kmr hit!
C'Ya

for you

jag håller på att göra några tidsinställda inlägg till imorn och på fredag nu (: eftersom jag vet att jag inte kommer blogga speciellt mkt nån av dagarna. Men ska iaf försöka sova snart, så jag kmr upp lite tidigare imorn och kanske hinner både duscha och städa innan älskligen kmr (: hörs imorn! pussen

galen bild, galen kväll!

kommentera mer

nu säger jag de en sista gång.
KOMMETERA MERA FÖFAN!
ni läser ändå bloggen, som jag skriver för eran skull.
kan inte ni kommentera lite för min skull då?

vet inte va jag babblar om..

jag får mig alltid ett litet gott skratt när jag tittar på min statistik. jag menar, jag har ju inte lika många läsare som Kissie och alla andra stora bloggare. Men ändå har jag inte så få som jag skulle kunna tro. De kanske låter helt ovettigt, men de jag vill komma fram till är att statistiken går upp och ner som en jävla jojo. Och dom dagarna jag har flest läsare, är dom dagarna jag inte har bloggat på. Tycker inte ni att de är ganska komiskt? ^^

svårt beslut

funderar på bloggpaus, ta bort bloggen helt elr ska jag fortsätta. va tycker ni?
anledningen till de är för att jag inte hinner blogga, när jag väl gör de blir de små korta skit tråkiga inlägg, elr ja de är ju min uppfattning om de.

snart midsommar !

godmorgon bloggen! åt nyss frukost och sitter vid datan och segar mig nu. väntar bara på att min kära Maria ska komma ut nån gång! (: har verkligen saknat henne! aja, nu ska jag fortsätta lyssna på musik :p

2011-06-22


har man tråkigt, så har man (:

juni 22:a

jääävla hicka, har haft de hela dan till och från :o aja, tänkte gå och lägga mig nu, får se om jag lyckas somna så länge jag har hicka :o

i'm not perfect

hej jag är kass på att uppdatera! :o börjar nästan undra varför jag över huvudtaget har en blogg. men aja, idag kom Andreas ut me sin fru och dom har nyligen gift sig så vi firade genom att äta på krogen (: riktigt gott! kom typ nyss hem oxå, så ska väl sätta på en film snart och sen sova. :) tänker inte lova att jag uppdaterar imorn. men ska försöka (:

ingen bild..

kul att de börjar regna nu när jag, Oskar och Julia hade tänkt att åka och grilla. menmen, de gör vi nog iaf (: fick nyss reda på av pappa att Leffe hade frågat honom om inte jag kunde tänka mig och jobba i grillen i sommar, och eftersom jag bara ska jobba 14 dagar på möja hallen så kmr jag nog göra de :) hahah, kul för er att veta de va? ^^ elr inte, men skit samma. nu ska jag läsa lite andra bloggar och vänta på att Julia och Oskar ringer (:
pussen!


fuck off !

dunkar musik nu, och städar rummet lite. de behövs verkligen om man säger så! (: aja, senare blir de att träffa Julia och Amanda tror jag, vi får se helt enkelt. Men mer uppdatering senare !

klockren bild!

svar på kommentar


sv; Jag minns faktiskt inte, tror de är H&M (: men köpte de förra året så de finns nog inte kvar :/

hoppsan

förlåt, ni får räkna me lite halv dålig uppdatering nu under sommaren. de finns ju så mkt bättre saker man kan göra ist för att sitta vid datan och häcka. plus att om ni inte börjar kommentera mera känns de liksom ganska meningslöst att överhuvudtaget blogga :o aja, tror jag ska ut snart och träffa några. men skriver kanske mer ikväll (: pussen!

bilder


Ebba, Ellinor & Sabina

Hela skolan

Jag

Högstadiet

Jag & Sabina

Högstadiet

tälta ikväll :D

godmorgon alla söta läsare, fyfan va skönt de är me sommarlov asså! :D idag tror jag att jag åker in till viktor, och tältar me honom, och några andra (: kan bli en rolig upplevelse (; aja, nu ska jag äta frukost, kanske hinner slänga in ett till inlägg innan jag åker :) ciao!

trött som en gris

sry för dålig uppdatering, men jag, Julia & Oskar åkte till grisslinge idag, ungefär vid tre (: kom hem för typ en timme sen, de va ju inte överdrivet kul där om man säger så. Vi va mest på parkeringen me Jimmy, Mange, Marcus, Fredrik och några till :) roliga killar de där! men nu ska jag gå och fixa mig för sängen, kolla båtar imorn, eventuellt packa osv. men vi hörs imorn, då får ni bilder från skolavslutningen oxå ! puss & godnatt

Teddybjörnen Fredriksson - Ebba Öding


Underbart fint gumman! <3

s o m m a r l o v !

fyaan va skönt me sommarlov!
hade tänkt å lägga upp en video när finaste Ebba sjunger, men de går ju sådär.. :/
ni får den lite senare ist! :D nu ska jag byta om och träffa Julia (:
c'ya!

TAGGAD FÖR SOMMARLOV

tycker ni kan ta och kommentera lite mera nu! :o
aja, idag ere skolavslutning, så har typ fixat mig helt klart. gick upp 10 över sex för att hinna krusa håret och välja en klänning, (; men nu ska jag fixa klart håret innan jag åker till skolan, och sen vidare till kyrkan där avslutningen är! (: Julia kmr fota me min kamera, så bilder kmr senare! Pussen

Godnatt bloggen

Ligger i sängen å messar me älskling och funderar på om man ska gå på den där grisslinge grejen imorn. I stort sett alla säger nej, men de är ju ändå många som ska dit :/ fan va jobbigt då.. Och eftersom jag bor på möja kan ju inte jag bara åka dit och kolla hur de är sen åka hem, utan jag måste stanna kvar i stan och åka ut tidigast onsdag. -.- aja, har ju lite tid på mig att fundera imorn oxå. Kommentera gärna va ni tycker jag ska göra! Nu ska jag lyssna på musik, och senare sova (: så vi hörs imorn!

tisdag, torsdag, fredag, lördag, måndag !


Ellinor & Sabina

Hasse

Bror

Jag

Jag

Sabina

Ebba

Ebba, Ellinor & Sabina

Ebba & Sabina

Ebba & Jag

Ellinor & Jessica

Jessica

Pontus, Tim, Fredrik, Oskar, Ellinor, Sabina, Miranda, Jag, Ebba & Christoffer

Fler bilder finns på facebook! (:

no picture ..

har laddat upp alla bilder på datan nu, och lagt in några på fb (: så snart kmr dom upp här oxå, håll utkik! :D just nu sitter jag och fixar naglarna lite tills imorn, vet egentligen inte varför man ska göra sig så himla fin till skolavslutningen? :o skit samma, bilder och fler inlägg kmr senare!

sommarlov imorn!

mamma är hemma nu, så ska bara lägga in bilderna från kameran till datan nu. och sen ska jag gå coh hjälpa henne me maten (: beroende på hur tidigt alla går hem ikväll, vet inte vilka som ska hit ens :o men iaf, beroende på de och hur snabbt jag bestämmer va jag ska ha på mig och så, får vi se om jag hinner uppdatera er mer ikväll, annars blir de nog inte nått förrän efter skolavslutningen imorn :)

bilder kmr senare !

kom nyss hem från skolan typ, hade vattenkrig i slutet. jävlar va blöt man blev, jag lyckades hålla mig torrast längst så de va alla mot mig tills de bara rann vatten om mig -.- hahah aja, nu ska jag hoppa in i duschen, och om inte mamma hunnit hem innan jag är klar ska jag försöka fixa alla bilder från helgen och torsdags (: skriver iaf snart igen. pussen!

G R A T T I S !

Du har hjälpt mig genom mkt,
du har funnits där och torkat mina tårar.
Du har aldrig svikit,
och du har aldrig sårat.
Du har även fått mig att fälla många tårar,
men jag slutar inte älska dig ändå.
Du är den finaste kvinnan jag vet,
hoppas du får den bästa dagen!

G R A T T I S  V Ä R L D E N S  B Ä S T A  M A M M A !

like i said

godmorgon, idag är de en as chill dag i skolan. först åker vi direkt till kyrkan och övar på alla sånger och skit tills imorn. sen tillbaka till skolan och städar lite, sen ska vi spela brännboll resten av dagen! naaaajs! :D taggad på sommarlov nu asså! ^^

....

förlåt för sämst uppdatering, men har varit hos viktor hela helgen :) och då har jag inte tillgång till data så jag kan blogga, elr egentligen har jag väl de. är bara å fråga om jag får låna hans liksom? ^^ men de är så osocialt, sitter nästan aldrig vid datan när jag är me nån annan :p aja,nu ska jag ta ett glas cola sen hoppa ner i sängen å sova (: ska försöka slänga in ett inlägg innan jag åker till skolan imorn. hörs då!

In your eyes

Åt middag idag på björkås, pappa skulle åka in och hämta mamma och Viktor i stan, och då stannade vi där påvägen hem igen :) kom hem vid nio ungefär, och då hoppa jag in i duschen och raka benen och sånt. Efter de gick jag och la mig i sängen och ringde Viktor :) men nu ska jag sova, känns som att jag kmr skära mig på glaset på mobilen snart oxå :o aja, natti natti!

.

hejhej, förlåt att jag inte bloggat tidigare idag.. men när jag skulle göra de imorse så ville inte internet fungera :/ och har inte haft tid heller. aja skriver mer sen. är på sämst humör..

godnatt

kom hem från grönan för kanske tio min sen, är ensam hemma oxå :/ sådär lagom kul, men aja, ska snart gå och lägga mig i sängen hade jag tänkt. elr först ta bort sminket och de såklart (: bilder från idag kmr kanske imorn!

G r ö n a l u n d


åker till gröna lund me skolan idag.
så blir KASS uppdateringe verkligen, men bättre på onsdag kan jag lova er! (;

snabbt inlägg

godmorgon alla fina läsare, ska snart åka till skolan. men tänkte uppdatera er lite innan (:
är på skit bra humör idag, så att alla vet liksom! :D
aja, hinner inte skriva mera, pussen!

T o n i g h t I m F u c k i n g Y o u !

hemma nu, har haft de skit bra hos Viktor. orkar inte skriva allt vi gjort.
ska snart stänga av datan, och kolla på tv en stund innan jag dejtar sängen :)
C'Ya

'
amatör bild !'

Godmorgon, vaknade vid elva halv tolv nån gång, så vi gick upp och åt frukost och satte oss i solen en stund. men Viktor tyckte de va för varmt så vi gick in igen (; vet inte riktigt va vi ska hitta på nu, men vid sex idag åker vi hem till viktor igen :) kmr hem på söndag elr måndag! bättre uppdatering då :)

Jag vill ha en Nemo!

hemma (:

sitter och lyssnar på musik me Viktor nu och väntar på maten (: de blir grillad karré (stavning?) och potatisgratäng :) efter maten ska vi typ ut och cykla, bara för att Viktor vill de :p
skriver mer nån annan dag :)


Felicia Undin

Titt vilken söt kusin jag har! tror hon blev lite avis på sin storebror när han fick den där minifyrhjulingen! (;

08.34

Godmorgon! :) ligger i sängen och sover typ, Viktor ska åka och jobba så jag blir kvar här me hans familj :) när han kommer tillbaka ska vi åka till Nacka me emma och kanske Sabine? Och köpa en klänning som jag kan ha på skolavslutningen. Egentligen orkar jag inte de, så vi får se. Men jag skriver mer senare iaf! :)

1/6


nu är de fan sommar!

Världens snällaste pojkvän?

Viktor kommer och hämtar mig i sollenkroka me moppen så jag ska slippa vänta på bussen, visst är han söt? (a)

Vånö waxholmsbåt

Sitter på båten just nu och lyssnar på musik. Vill vara framme nununu! Hatar att åka waxholmsbåt verkligen :o juste, jag hann inte göra så många tidsinställda inlägg innan jag va tvungen att springa, så jag ska försöka uppdatera er me mobil inlägg elr kanske nått vanligt :) kommentera mera oxå, blir jätte glad när ni gör de! :D hihih, aja. Ska väl inte göra de här inlägget för långt nu, så ni får ha de bra tills vi hörs nästa gång! :D pussen!

ta mig till havet

fuck, mitt inlägg publicerades inte -.-
aja, ska snart gå till båten, men först ska jag göra några tidsinställda inlägg!

bild från när vi va i Västerås!

Förlåt så mkt

Härligt att ni kommenterar! De gör så jag vill blogga ännu mer :) men tyvärr så får inte vi vara inne på rasterna längre, så jag kan inte blogga när jag är i skola längre. Elr jo, just nu mobilbloggar jag ju (: aja, idag när jag kmr hem från skolan ska jag först duscha, sen packa färdigt, och sen röra mig mot båten eftersom jag ska till Viktor :) men ska möta Mira en snabbis på djurö innan jag åker hem till honom :) men ni börjar jag, så jag skriver mer senare! Pussen

RSS 2.0