Mjaaaow

Somliga har de bra!


Mot praktiken

Sitter på bussen till praktiken nu. Ska bli riktigt skönt att slippa skolan plus att jag får sovmorgon oxå. Kan inte bli mycket bättre ;) nej men jag är faktiskt nervös, har ingen direkt aning om va jag kommer få göra, vet inte ens va min handledare heter. Haha, de låter väl super? ^^ elr inte. Men jag bloggare mera senare, kanske inte får göra någonting och då blir de mkt uppdatering ju ;) men nu ska jag fortsätta lyssna på musik.


sol, vind & vatten!

Godmorgon fina läsare. Sitter vid köksbordet och dricker multi nu, ska väl snart gå och klä på mig och gå ut en stund innan jag åker vidare till stavsnäs igen (; ska ju bo där i två veckor nu. Juste, jag kommer ha me mig datorn dit så att jag ska kunna kolla på BB, och då kommer jag ju även kunna blogga oxå. Bra va? :D
Nej nu ska jag klä på mig. Hörs senare!

Kisses


love u

Anonym om i don't have it:
Vad är det du inte är nöjd med? :) Du är verkligen inte tjock
   
     
Världens bästa Ebba! (; om i don't have it:
DU av alla har snygg kropp! Vet många som skulle döda för en sådan kropp som din! Den ser bra ut i allt, spelar ingen roll vad du har på dig! Varför ändra på dig när du redan är perfekt? <3
   
       
Ella om i don't have it:
Du är jätte fin älskling!
   
Rebecca om i don't have it:
Du har skit snygg kropp! sluta nu!♥ love♥

Ni är så undarbart söta, och dom där kommentarerna betyder verkligen jätte mycket för mig! Jag vet att jag varken är smal elr tjock men de är inte de som är grejen. Utan min kroppsbyggnad, jag kan inte ha kläder som en normal människa utan får leta hur länge som helst för att hitta något som sitter bra.
Men jag antar att jag inte ska klaga, för de leder ju iaf ingenstans :)
Kärlek till er!


möja <3

Tjena babes!
är på Möja nu igen och ska snart åka ut och träffa Samuel en stund och sen resten av gänget. Åker till stavsnäs imorn igen utan dator, så jag vet inte hur uppdateringen kommer att bli men ska göra mitt bästa så håll utkik! :D

Kisses


Euphoria - Loreen


'

-

Länkbyte 5

Rebecca Denijs är allt jag säger. Kolla bloggen förfan!


Vill du oxå göra länkbyte? Kommentera då detta inlägg.

godnatt

nu tänkte jag stänga av datorn.
hörs imron!

Kisses

i don't have it

Jag måste sluta se så negativt på min kropp hela tiden. Jag vet att den inte är perfekt, men vafan ska jag göra åt de? Kan inte ändra på mina tuttar, min mage, mina ben, mina händer eller armar på en naturligt sätt och det får jag acceptera. Det är meningen att jag ska vara den jag är nu.


Hatar kroppen, skäms över att visa den..

Länkbyte 4

Kolla in den här fina bloggen som ägs av Sofie!
TRYCK HÄÄÄÄR!


Vill du oxå göra länkbyte? Kommentera då detta inlägg.

pictures

Jag känner mig så tomt efter att alla mina bilder försvann förut. Bloggen blir så jävla tråkig med bara text, och jag vill inte ta massa bilder från google.. Hm, får börja ha me mig kameran överallt helt enkelt :) inte så svårt, men ganska jobbigt me en systemkamera :/ funderar på att köpa en lite digital kamera oxå?

i'm the one!

i'm in love



ÄKTA JÄVLA KÄRLEK

Jennie om vet inte vart jag vill komma..:
Veronika jag vet inte vad jag ska säga.. tiden med dig var den bästa och jag vill verkligen ha tillbaka den! Jag har inte vart mycket bättre själv, jag har också gått bakom din rygg och sagt saker som jag senare ångrat, men det blir enkelt så ibland.. Jag vill bara säga att jag älskar dig! det kommer jag alltid göra, oavsett vad. ingen kommer någonsin kunna ändra på det. ja saknar våra timmars långa samtal, våra sms, våra tider tillsammans! Jag hoppas en dag att vi står där igen med samma relation som vi hade förut! För mig är du underbar o allt därtill <3

image description

FÖRSLAG!

Jag behöver alla förslag jag kan få nu så jag kommer igång med bloggen på riktigt.
Bomba med kommentarer.
Vill ni se:

- Frågestunder?
- Hiss/Diss?
- Musik?
- Bilder?
- Outfits/Facelook?
- Skvaller?

VAD SOM HELST!

15.18

Hej snyggingar, hur har eran dag varit? :)
Min va helt okej faktiskt, det är skönt att de börjar bli varmare ute igen. Men iaf, nu då? Sitter och har ångest över dom kommande två veckorna. Ska ju praoa då vilket känns jätte nervöst. Men de stora problemet är ju alla min kläder, vart jag ska bo osv. Men de löser sig, ska bo antingen i lägenheten eller hos Viktor. Men kläderna vet jag inte hur jag ska få in :o Måste ju typ åka femhundra gånger fram och tillbaka..
Aja, kanske inte är så intressant för er att läsa?

- ingen bild -

enformigt

Sitter och segar framför datorn just nu. Känner att mitt liv är riktigt enformig och tråkigt? Men vad ska man göra när man bor på en ö utan transportmedel i stort sett? Så klaga fan inte på om ni missar en buss hit och dit, när jag missar en båt så går det ingen fler elr först flera timmar senare. Men tillbaka till mitt enformiga liv, varje vardag går jag typ upp klockan sju, åker till skolan vid åtta. Kommer hem kl tre förutom på fredagar. När jag kommer hem tittar jag på tv, sitter vid datan eller pluggar. På helgerna är jag me min pojkvän. Kul liv? Nä jag börjar undra faktiskt. Men de ska bli skönt att flytta snart iaf!

Kisses

enformigt

Sitter och segar framför datorn just nu. Känner att mitt liv är riktigt enformig och tråkigt? Men vad ska man göra när man bor på en ö utan transportmedel i stort sett? Så klaga fan inte på om ni missar en buss hit och dit, när jag missar en båt så går det ingen fler elr först flera timmar senare. Men tillbaka till mitt enformiga liv, varje vardag går jag typ upp klockan sju, åker till skolan vid åtta. Kommer hem kl tre förutom på fredagar. När jag kommer hem tittar jag på tv, sitter vid datan eller pluggar. På helgerna är jag me min pojkvän. Kul liv? Nä jag börjar undra faktiskt. Men de ska bli skönt att flytta snart iaf!

Kisses

Ny duschad

Känner mig jätte duktig nu då jag hunnit springa, duscha, noppa ögonbrynen och rakat benen sen jag kom hem från skolan. Det betyder att jag kan ta de lugnt resten av kvällen!
Men de kanske inte va så intressant för er att veta? Hur som helst tänkte jag försöka ta tag i bloggen nu. Dessvärre sitter jag aldrig vid datan längre men de får vi väl ändra på. Nu ska jag kolla vidare på tv och sen laga mat.
Hörs ikväll?!


Idag är de min dag!

Grattis till mig, idag blir jag hela 16 år!


My love


beslutsångest

Jag kan verkligen inte bestämma mig för om jag ska ta tag i bloggen igen elr inte. Jag är en upptagen tjej som sitter jävligt lite framför datorn faktiskt. Blogg.se appen är fortfarande inte min vän heller. Så frågan är va ni tycker? Ska jag ta tag i bloggen och börja om, elr lägga ner den helt?
Nu har jag iaf sprungit 1,6 kilometer. Ganska stolt faktiskt eftersom att jag är så lat. Men nu ska jag hoppa in i duschen och fräscha till mig lite. Efter de ska jag bädda rent och sen kolla på Big Brother.

De är er de hänger på, ska bloggen vara kvar elr försvinna?
en enkel kommentar är allt som krävs!

Freeeedag

Jag hoppas att de ska funka bättre för mig me http://blogg.se">blogg.se appen nu när jag har ny telefon. Om de gör de kan ni räkna me många inlägg därifrån.
Sitter iaf i lägenheten me mamma nu och kollar på the voice sverige ;) imorn ska jag träffa Viktor och Maria förhoppningsvis :))
Bloggar senare!


vet inte vart jag vill komma..

Det finns endast en person som jag älskat sen jag träffade henne. Förutom min familj då. Hon fångade mig direkt, och blev snabbt min bästavän. Vi snackade jämt, garvade och hade en helt seriöst underbar tid tillsammans. Har aldrig kunnat öppna mig så mycket för en person tidigare, men till slut hände något. Jag kan inte svara på vad, men vi sågs mindre och växte helt enkelt ifrån varandra. Hon hade sina vänner och jag mina. Vi har försökt få tillbaka allt dehär under en låg tid, men de har inte fungerat. Hon är upptagen på helger och jag bor på Möja. Men för några månader sen tog vi kontakt yttligare en gång, vi bestämde då att vi verkligen skulle göra något åt det.. Men fortfarande inga framsteg. Ni kanske tycker allt det här är jätte töntigt och tycker att vi ska hitta nya vänner? Men helt seriöst går det inte.. Jag litar inte på henne på samma sätt, men oavsett så har hon en plats i mitt hjärta och jag öppnar mig på samma sätt som tidigare fast med mindre plats. Förstår om de flesta slutat läsa nu, men den här texten är helt enkelt ägnad till en enda person. Och du borde själv känna igen dig nu. Tänker inte göra en "kärleks text" bara för att vi nyss snackade igen. Men va tvungen att skriva av mig, om just dig. För att det inte bara ska vara massa gott kanske jag ska erkänna att jag faktiskt gått bakom din rygg, sagt saker jag senare ångrat osv. Fel att du ska få veta de såhär, om du inte redan gjorde de. Men det är inget som skulle påverka nu. Har tyvärr ingen bild på oss, men innan jag avslutar måste jag bara säga att jag saknar dig. Du är min solstråle som ger mig ork och kraft.
Jag ger aldrig upp så länge jag har dig! ♥


18.15

Har precis ätit middag i typ, tänkte chilla lite framför datan tills jag flyttar mig vidare till soffan och kollar på hockey. Har ingen blogglust överhuvudtaget då mitt humör ligger på botten, men anledningen till att jag gör de här inlägget är för att Rebecca ville det. Så vi hörs när vi hörs!

Kisses

snabbt nu

Jag börjar mer och mer inse att blogga inte är någonting för mig. Känns som att man bara vill ha allas uppmärksamhet. Att alla ska veta exakt vad man ätit till middag, hur man mår. Vem man hatar, vad man gillar osv. Jag vill ha saker och ting för mig själv. Och därför säger jag nu att jag bara kommer uppdatera när jag har någonting kul att säga, tipsa om osv. Inget mer från mitt privata liv nu.

C'Ya bitches!

boring

Har inte gjort ett skit idag, och har inga planer på att göra det heller. Så därför har jag ju ingenting att skriva om. Och inga bilder heller, men sitter och laddar ner en film nu. Kanske går ut en stund i solen oxå. Får se vad jag orkar med. Vill bara att den här dagen ska ta slut faktiskt, även fast skolan väntar imorn.

Kisses

cry me a river

Jag vill bara gråta helt ärligt. Min data började fucka ur i helgen och jag trodde den va körd då. Men jag lyckades fixa det genom att återställa den som den var några dagar tidigare. Men, då försvann ALLA mina bilder. Vilket var flera tusen. Visserligen finns ju de flesta på fb och bloggen. Men de gör så ont att veta att bilderna inte längre finns kvar på min data. Därför kommer även bloggen att bli väldigt tråkig me lite bilder tills jag antinge fixat det eller tagit nya..

irriterande..

Börjar bli riktigt trött på sånna som bara vill förstöra någras förhållande. Ska de vara så jävla svårt att inse att just dom två älskar varandra? Varför försöka få nån av dom att tro något annat? Jag vet ett par som ständigt är med om det här. Eller som jag förstår det iaf. Killens tjejkompisar försöker ständigt få flickvännen att bli avundsjuk. Herregud, låt ett par vara lyckliga tillsammans ist. Har själv varit/är med om det här, och det är riktigt jobbigt. Jag litar på min pojkvän precis som alla andra i ett förhållande gör. Så ni kan ge upp med er töntiga försök att förstöra.

Ville bara få det sagt!

the hills

Godmorgon sweeties, skönt me sovmorgon idag oxå! Vaknade vid halv nio iaf, fast gick upp vid tio ungefär. Nu sitter jag iaf och kollar på The hills på MTV. Idag ska jag försöka plugga lite hade jag tänkt. Om inte så stannar jag kvar i skolan imorn och gör det. Får se hur de blir. Nu ska jag iaf fortsätta kolla på tv. Skriver senare.

Kisses

tillbaka

Börjar blogga lite smått nu igen. Har faktiskt saknat de! Och eftersom i stort sett alla läsare var kvar efter så lång tid vart jag jätte glad! Mår iofs inte så jätte bra nu, eller har inte gjort de på hela dagen typ. Så gör bara de här inlägget idag, sen uppdaterar jag mera imorn eftersom att de är studiedag så jag ska ändå bara vara hemma då.

Kisses

RSS 2.0