bloggpaus

Mitt lov har blivit fullbokat fast att jag bara tänkte vara hemma och ta det lugnt. Så jag kommer inte vara hemma mycket alls, så därför tar jag en bloggpaus tills skolan börjar igen när jag har tid och det inte blir massa små tråkiga inlägg hela tiden. Hoppas ni är kvar!

Kisses

wild ones


hiss & diss



HISSAR:

* Sportlov - Skönt att få vila ut sig.
* Värmen - De betyder att snön smälter och sommaren kommer närmre.
* Gymnasie - Lite omväxling med helt ny start!
* Big Brother - Min drog!
* Youtube - Man hittar lätt nya bra låtar!
* Bloggar - Jävligt bra & roligt tidsfördriv.

DISSAR:
* Facebook - Har blivit en så falsk och tråkig sida enligt mig.
* Bullshit - De kan förstöra så himla mycket..
* Förvandlingar - Tycker inte om när sidor ska ändra sig så mycket, som fb & spotify.

before i die #19


Otur

Cupen gick inte speciellt bra, vi förlorade alla matcher. Haha oväntat. Men jag lyckades iaf få feber igår, men spela iaf, och sen idag fick jag en armbåge mitt på bröstet så kan typ fortfarande inte andas.. :s men jag klagar inte för de. Nu sitter jag i lägenheten, har duschat och gjort mig fräsch. Så väntar bara på att min pojkvän och några kompisar ska komma och hämta mig. Tillbringar nog kvällen i stavsnäs. Sen imorn åker jag in till stan på dagen me Rebecca och kollar efter vårjacka och PRAO plats. Uppdaterar mer imorn kväll när jag kommer hem igen.
Förlåt för rörigt inlägg!


music


Donken

Sitter på donken och taggar till matchen nu me Viktor, Rebecca, Micke och hans dotter. Har vart på sjukt bra humör hela dan idag. Först och främst hade vi ingen teknik så vi slutade 13.10 och sen är de ju fan sportlov! :D snacka om lycka! Menmen, jag skriver nog inge mer ikväll. Vet inte om de kommer några tidsinställda inlägg men de märker ni. Ha en trevlig fredags kväll och önska oss lycka till på matchen! :)


before i die #18


before i die #17


2012-02-23

Hemma en snabbis nu innan jag åker till båten. Känner mig as stressad fast att båten går om timme och jag i stort sett är klar me allting? Men skit samma. De känns skönt att de snart är lov, så man äntligen kan få tid att vila upp sig. Jag har visserligen bestämt att jag ska plugga lite under lover men ändå. De är ju på ett annat sätt. Nu tänkte jag iaf gå och äta någonting och sen göra tidsinställda inlägg till er :) bra va?

Kisses

svar på tal

Liv om nio månader:
Dumpa inte ni varandra så fall är de inte nio totalt!!

Svar: Nej vi har aldrig dumpat varandra, vi hade bara en komplicerad vecka som vi löste ganska snabbt..

Godmorgon!

Är på skit dåligt humör idag bara för att de snöar! Kan inte den där skiten bara försvinna!? Aja, har fixat mig lite nu på morgonen och ska snart åka till skola. Sen kommer jag hem, packar de sista, äter något och sen åker till stan. Men ska åka till skolan nu.


lovely

Har kollat på TV en stund me mamma nu och tänkte fortsätta me de oxå. Har fortfarande inte pluggat till varken engelskan elr svenskan. Men de löser sig nog ;) Sitter som ett litet frågetecken om i helgen oxå, när de gäller kläder vill jag gärna ha de planerat. Men nu? Har inte bestämt någonting. Vet inte ens om jag kommer hem efter skolan imorn och kan fixa de då eller om jag måste fixa de nu? Skit samma. Jag skriver troligtvis ett till inlägg från mobilen senare. Men innan de här blir allt för långt så avslutar jag och säger godnatt ifall att ;)

Kisses

snart är det min tur!

Tycker att de är så jävla snyggt me små tatueringar. En fet hiss till de. Snart är de min tur att skaffa en, planerna är att göra de när jag fyllt sexton. Vilket är om mindre än en månad. Ingen text elr så. Men mer får ni veta senare.
Va tycker ni om tatueringar?

sant


Tjäna pengar?

Jag har tänkt länge att jag ska fixa så jag tjänar snabba pengar på bloggen. Men vet inte vart jag ska göra de. Vill inte lämna ut mina konto uppgifter osv. Någon som vet ett bra ställe/sida? :)

BEHÖVER ER HJÄLP!

plugghäst

Det kommer vara usel uppdatering från idag till helgens slut eftersom att vi ska ha innebandy cup och jag måste åka in till stan redan imorn. Men jag ska göra några tidsinställda inlägg och sen blir de givetvis från mobilen oxå. Men nu ska jag gå och steka pannkakor, sen packa till i helgen och efter de plugga lite engelska och svenska. Uppdatering kommer efter det.


haha, that's me!

pluggar

Ja, rubriken säger allt. Sitter och skriver på motionsgympapasset så jag blir klar me de och kan slappa sen. Har precis duschat oxå så känner mig riktigt fräsch. Men jag skriver mer när jag är klar! De tar nog inte så lång tid.

Kisses

stänger av

Nu tänkte jag sätta mig och kolla på TV, ladda upp inför imorn. Träslöjd hela dagen. Får se om jag slänger inte nått inlägg från mobilen lite senare. Håll utkik. Och glöm inte kommentera! Vi hörs imorn :)

Kisses

dagens snyggingar, 21/2



&


Maria von Krusenstierna

Jag är en bland de få som inte äter semlor.

Va tycker du om semlor?

cute


GLÖM INTE!

veckans blogg
VECKANS BLOGG!
veckans blogg
VECKANS BLOGG!
veckans blogg
VECKANS BLOGG!
veckans blogg
VECKANS BLOGG!
veckans blogg

Desperat!

Jag är verkligen i behov av en snygg vårjacka nu, eller inte nu men när värmen kommer lite mera. Vill bara ha en enkel och inte allt för dyr. Fattar inte att de ska vara så svårt? Jag är väl alldeles för kräsen antar jag.

Vill ha något liknande. Kom gärna me förslag vart de finns!

dagens sanning

Jag har jätte svårt att lämna in prov.
Jag ställer otroligt höga krav på mig själv, och därför är jag alltid rädd att jag inte ska leva upp till mina egna förhoppningar. Därför sitter jag ofta kvar med ett prov jätte länge utan att röra det, eller så lämnar jag in det innan jag hinner fundera över det. Det kan vara både positivt och negativt. Men framför allt negativt tror jag. Det spelar ingen roll om jag är nöjd me det jag skrivit heller, jag har fortfarande lika svårt att lämna in det. För jag vet att jag inte kommer kunna ändra någonting. Jag kan inte rätt mig själv, jag kan inte skylla på något. Allt som står på pappret är det jag kunde just då. Någon som känner igen sig i det här?

ansiktsmask

Sitter här me ansiktsmask, känner riktigt snygg för tillfället. Eller inte. Men va spelar de för roll när jag är ensam hemma? Ingen alls :) Haha, ska sluta prata me mig själv och gå å tvätta bort de här nu. Har bloggtorka så ni får gärna komma me lite förslag som jag kan blogga om :)

Kisses

nio månader


before i die #16


julmust!

Hej gullungar, kom nyss hem från skolan. Hatar den bara mer och mer för varje dag som går, vill bara här ifrån och börja gymnastiet nu! men iaf, sitter och tjockar mig me marabou choklad och julmust för tillfället. Känns verkligen som att jag måste plugga men kan inte komma på något, lär ju märka senare va de skulle kunna vara ;) Men ska inte kludda ner de här inlägget för mycket. Så jag skriver mer senare.

Kisses

säger godnatt me de här!

Nu ska jag stänga av datan, plugga lite och sen gå och lägga mig i sängen och kolla på Big Brother avsnitt 2. Är fruktansvärt trött, men hoppas inte att jag somnar. Men iaf, jag skriver mer imorn, vet inte när men de märker ni ju! (: Och glöm nu inte bort veckans blogg!

Kisses

-

This is for the girls who have the tendency to stay up all night listening to music that reminds them of their current situation.
The girls who hide their fears, hurt, pain and tears under their smile and laughs all on a daily basis.
The girls who wear their hearts on their sleeve.
The girls who pray things will workout just once and they will be satisfied.
The girls who scream and cry into their pillow because the rest of the world fails to listen.
The girls who have it bad but don't let anybody know that.
The girls who have so many secrets but will never tell a soul.
The girls who have regrets and mistakes as a daily moral.
The girls who falled to the ground so many times they feel like no matter what, they'll never win this fight.
The girls who get what they get and don't throw a fit.
The girls who takes life as it comes, hoping it'll get easier somewhere down the road. T
The girls who love with all their hearts but always get broken.
This is for the real girls. This is for you.

Teenager Post


Big Brother 2012

Jätte kul att så många redan anmält sig till veckans blogg, ju fler de är destu fler vinnare blir det :) så fortsätt anmäla er, ni har minst lika stor chans som alla andra! Men nu då? kollade precis på reprisen från igår av Big Brother premiären. Så sjukt underbar program, elr vad tycker ni? (:


Uppdaterar senare!


Sky Burger


Jag har blivit besatt, ni borde oxå prova dehär! (:
finns till iphone iaf!

veckans blogg!


Skriv bara en kommentar där du säger att du är med.
För större chans att vinna, länka mig i din blogg och skriv då om tävling.
Vinnaren/vinnarna utses i helgen.
ANMÄL DIG NU!

before i die #15


utvecklingssamtal

Hej sötisar, kom precis hem från utvecklingssamtalet :) de gick ju bra, 'hej MVG barn liksom'! ahah. Men iaf, min dag har varit sämst från början till nu egentligen. Har mått illa hela dagen vilket gjort att jag vart på sämst humör. Jag orkar verkligen inte me de här, måste ha all tid i skolan så jag når dit jag vill. Men aja, ska slappa framför datan tills maten är klar. Hörs senare :)

Kisses

Måndag igen

Godmorgon, då va de måndag igen då. Viktor missa båten imorse, klantskalle ;) haha! Nej men blev precis klar så ska bara tare lugnt innan jag åker till skolan. Skriver mer när jag kommer hem, antingen efter skolan eller efter utvecklingssamtalet jag ska ha idag :p bloggar från mobilen så de blir ett bildlöst inlägg :) kyss


@ lägenheten

Jag såg nu att bara ett av mina inlägg jag gjorde imorse publicerades. Bloggfan! Men just nu sitter jag i lägenheten, kollar på simpsons och väntar på att mamma och pappa ska komma så vi kan åka och äta. Är galet jävla hungrig asså! Men får väl skylla mig själv eftersom jag inte ätit något sen frukosten..

Bjuder på en super söt bild på mig, visst? ^^


Rolig vän?


Godmorgon fina läsare

Idag är de lördag vilket betyder att mamma & pappa kommer hem! Därför ska jag åka in och möta dem och sen sova i lägenheten. Kommer därför inte bli toppen uppdatering idag heller. Men jag ska göra mitt bästa! Vet inte riktigt va jag ska blogga om heller, därför blir de bara sämre och sämre uppdatering. Om ni vill att jag ska fortsätta hålla igång får ni ge förslag på va ni vill se.

Kisses

bad update

Vet att jag uppdaterat dåligt, men de är inte min dag idag.
Kryper ner i sängen me feber..
Godnatt!


before i die #13


please, let it become reality


good night

Haft en skön dag tillsammans me Marris, i stort sett bara slappat framför varsin data och kollat på två filmer. Känner mig betydligt bättre nu så jag åker till skolan imorn. Vet inte riktigt när jag kommer hem, antingen direkt efter skolan elr på kvällen. Och då lär de inte bli någon uppdatering för jag ska vara me Jullis & Marris på kvällen. Men aja, jag skriver hur som helst imorn :s Hah! cp inlägg, men säger iaf godnatt me de här!

Kisses

before i die #14


cupcakes ♥


min största önskan..


sjuk.. igen -.-

Yeah, rubriken säger de mesta. Har fått feber igen, elr aa jag hade de imorse iaf. Så är hemma från skolan idag, men hoppas på att kunna gå imorn! Idag blire iaf bara hemma dag me Maria. Typ kolla på filmer och baka muffins! :D vet inte hur uppdateringen blir, men de lär ni ju märka :)

Kisses

hm..

Jag kanske valde fel linje?


lycka

Nu är Maria äntligen påväg hit, så hon kommer om ungefär en timme eller nått. Fram tills dess ska jag bara chilla framför datan, eftersom jag redan pluggat och sånt :) idga vare en jävligt chill dag i skolan, vi hade träslöjd hela dagen vilket är något bland de bästa Möja Skola har kommit på. Man tjänar så himla mycket tid på det! Men är lagom mör i armarna efter ha stått och slipat mina bitar hela dagen -.-'

Kisses

All i need is you!


facebook har förstört mitt liv, IGEN!


- bild lånad från google -

underbart!

Känner mig jätte duktig nu, har dammsugit hela huset. Hunnit fixa naglar lite och dessutom pluggat och bäddat rent! Nästan så att jag förvånar mig själv faktiskt. Men de känns jävligt skönt. Nu kan jag i stort sett bara ta de kugnt restan av dagen.

Kisses

rekomenderar!

Vill bara rekomendera den här fina bloggen!
Ni kommer inte ångra er.

http://www.nattstad.se/careflag

http://www.nattstad.se/careflag
http://www.nattstad.se/careflag
http://www.nattstad.se/careflag
http://www.nattstad.se/careflag
http://www.nattstad.se/careflag

before i die #12


5 dagar

Godmorgon, ha redan hunnit med massor nu på morgonen. Har duschat, sminkat mig, ätit frukost, städat lite mer i rummet och tänt pannan :) är faktiskt ganska stolt, nu kan jag bara ta de lugnt till åtta ungefär då jag får skjuts av farfar till skolan :) Hinner göra flera tidsinställda inlägg då oxå!

Kisses

just for you

Jag kunde visst inte bara ta de lugnt. Utan istället satte jag igång å städa rummet som jag tänkte göra imorn. Men då blir det ju mindre och göra då. Men nu ska jag iaf göra ett nytt försök att ta de lugnt, ska borsta tänderna och gå å lägga mig i sängen och kolla på tv. Tänkte sova tidigt ikväll eftersom att jag låg vaken halva natten igår.. Så med de här säger jag godnatt!

Kisses

.

Nu tänkte jag gå och tända pannan och lägga mig i soffan och bara ta de lugnt.


2012-02-13

Imorn är de alla hjärtans dag, jag ska förhoppningsvis fira min tillsammans med Maria. Så jag inte behöver vara helt ensam. Men för mig är det egentligen ingen speciell dag, utan bara precis som alla andra med lite extra kärlek kanske ;)
Hur ska ni fira eran alla <3 dag? :)

before i die #11


upp till er!

Många tror att jag är precis som alla andra. Att jag växt upp som vem som helst. Men det är helt fel. Jag har haft en väldigt speciell uppväxt som kan låta enkel beroende på hur man berättar den. Underviktig, operationer,  årliga läkarbesök osv.. Jag tar därför väldigt illa om när personer som inte känner mig anklagar mig för att säga saker jag inte vet något om. Det kanske låter lite rörigt, men jag vet inte riktigt om jag vill skriva om min barndom i bloggen? Skulle det intressera er?

-

Jag skrev nyss en väldigt lång text om "vänner" men insåg snabbt att det inte fanns någon mening med den och att den bara skulle väcka massa bråk. Men borde inte jag få skriva vad jag vill utan att folk alltid ska ta illa upp? Oftast skriver jag saker utifrån mina egna erfarenheter och något som jag själv varit med om. Saker och ting handlar inte om er hela tiden. Jag vet inte riktigt vart jag vill komma med de här inlägget heller. Men vill iaf att ni ska vara medvetna om att det jag skriver har jag erfarenheter av på något vis och jag skriver det verkligen inte för att trycka ner någon annan.

mirakel


Jag läste på en kompis blogg där hon länkade till en tjej som förlorat sin mamma, pappa och syster. Jag blev givetvis jätte nyfiken och fastnade direkt. Därför vill jag ge en hiss framförallt till Juliah som varit med om allt det här, och att hon har orken att berätta allt för alla sina läsare! Helt sjukt.
STOR HISS TILL DIG JULIAH!

Helt klart värt att läsa. Skulle du klara av allt det?

onödigt?

Har pluggat fysik enda sen jag kom hem, alltså i mer än en timme. Kan inte plugga mer nu för sitter jag för länge blir jag bara trött och kan inte koncentrara mig. Därför dår jag fortsätta lite till efter maten. Intressant? Jomen visst, känner mig iaf skit hängig idag. Tror jag går och lägger mig riktigt tidigit idag. Skriver senare ist!

Kisses

before i die #10


godmorgon

Mår inte bättre idag överhuvudtaget. Tårarna är inte långt borta. Får se om jag orkar me hela dagen i skolan. Skulle verkligen behöva det. Man kommer så in åt helvete långt efter om man bara så missar en lektion. Därför tänkte jag kämpa mig igenom det här. När jag kommer hem ska jag fortsätta plugga, eftersom de är prov på fredag. Sen vill jag bli klar med lite inlämningar och sånt. Uppdateringen kommer därefter inte bli så himla bra tror jag. Men kolla in iaf, kanske kommer upp något roligt? ;)

Kisses

wallander - vålnaden

Går och lägger mig och kollar på Wallander.
Hoppas allt känns bättre imorn.

before i die #9


<3

Jag kommer alltid älska dig!

sorgen finns alltid kvar

Kolla på tv repriser en södag är aldrig fel..

frågestunden..

Staffan Hansson om kom igen nu!:
Vad är det roligaste du vet med att blogga?

Svar: Jag tror de är att jag vet att så många tycker om de jag skriver.

Ebba om våga fråga!:
1. Skulle du vilja få tillbaka våran vänskap igen?

2. hur länge har du och vikor varit tsm? :)

3. Vad är de bästa du vet? :)
Svar: 1. Ja de skulle jag verkligen!
2. 8 månader och 22 dagar typ.
3. Min familj helt klart! :)

Sofie om våga fråga!:
1. Om Viktor skulle ha sex med någon annan vad hade du gjort då?
2. Om du fick välja mellan att bli drottningen eller statsminister vad hade du valt då?
3.om jag bar din mamma skulle du älska mig då?
4. Om du fick välja skulle du vara hård i magen en hel vecka eller prutta i klassrummet så att alla hör
5. Om din kompis var jätte kär i en kille men killen var kär i dig vad hade du gjort då?

Och fin blogg :)
Svar: 1. De beror givetvis på vem, men skulle iaf gjort slut!
2. Drottning tror jag,
3. Ja de är klart ;)
4. Haha, jadu. om jag är tvungen att välja får de nog bli prutta i klassrummet. Klassen skulle inte bry sig ;)
5. Jag hade försökt stöta bort killen och få honom att gilla min kompis ist :)

Marris om våga fråga!:
Vem är din äldsta vän?
Vart vill du gå i gymnasiet och vilken linje?
Är du en person som gillar att planera eller vara spontan?
Är det ensamt nu när Carro och Peter är i Thailand?
Känner du att mycket har förändrats på kort tid i ditt liv?

Sorry för sämsta frågorna, men jag kämpade verkligen nu <3
Svar: 1. Äldsta som jag haft längst är Julia & Amanda
2. Nacka gymnasium och frisör linje :)
3. Både och, mest spontan tror jag
4. Ja, och särskilt nu..
5. Om de har, jag är en helt annan person!

lisa om våga fråga!:
Hur blev du tillsammans med viktor?
Kände ni varandra innan och i så fall hur länge?
Din blogg är bäst:)
Svar: 1. Vi har varit tillsammans två gånger tidigare som hållt i sig antar jag. Så kan inte riktigt svara på den frågan tyvärr..
2. Ja, vi har känt varandra i typ två år
3. Tack så mycket!

angelina om våga fråga!:
Hur lång är du?
Går du på någon sport?
Om du skulle få åka vart du vill utomlands, vart skulle du valt o åka då?
kram
Svar: 1. ungefär 1,61 :)
2. Ja, innebandy
3. Thailand tror jag, underbaraste stället!

maja om våga fråga!:
1.hur länge har du bloggat?
2. vad är ditt favoritdjur?
3. hur skulle du beskriva dig själv?

BTW, fin blogg! :)
Svar: 1. Eh, jag vet inte. Några år iaf (;
2. Favorit djuret är MIN katt, chillevippen <3
3. Självsäker, annorlunda och svår på alla sätt.

miranda om våga fråga!:
Vad skulle jag kunna göra för att vi ska bli vänner ? Vad är ditt favorit djur och ämne i skolan ?
Svar: Ingenting, släpper inte in vem som helst i mitt liv.. Favorit djuret är som sagt min katt, och favorit ämnet är nog slöjd eller bild.


fuck

Godmorgon bloggen, idag är de inte min dag.
Vill inte gå in här på vad som hänt.


Godnatt!


before i die #8


melodifestivalen!


alone

killarna lagar maten ikväll, så jag tänkte gå och hålla dom sällskap nu.
vet inte varför, men blev på sjukt dåligt humör bara sådär?


tillägnat min mamma!

Du har varit borta i en vecka nu, men de känns som en evighet.
Saknaden bara växer!
Det är dags att komma hem igen.



before i die #7


lördag

Sitter i vardagsrummet me alla och kollar på TV, har nyss varit ute i nån timme och åkt skoter och lite sånt. Tänkte snart hoppa in i duschen, men jag vet inte om vi skulle åka upp och gymma nu? Aja, de återstår att se. Kommer göra några tidsinställda inlägg nu eftersom jag vet att jag inte kommer blogga så mycket.


2012-02-11

Godmorgon gullegrisar, vaknade för en och en halv timme sen ungefär. Så har suttit och tagit de lugnt vid frukosten ett tag. Förlåt för att jag inte bloggade igårkväll btw, men gick ut en stund och sen hamnade vi hemma hos Martin, och där va vi till klockan två ungefär tror jag. Vet inte hur mycket uppdatering de blir idag, för ska umgås me mina bröder som sagt och bara ta de lugnt. Bättre uppdatering imorn skulle jag tro. Men vi hörs senare!

GLÖM FÖRFAN INTE BORT FRÅGESTUNDEN!

undins @ instagram

Följ mig så följer jag dig!


The voice Sverige

Kollar på The Voice Sverige mendans jag väntar på Andreas, Nathalie, Viktor & Viktor!

facbook status

"gilla så skriver jag om dig på bloggen!"

Marija Pajic - Känner inte henne över huvudtaget.

Emma Kainulainen - En tjej som jag var väldigt nära med förut..

Max Österman - Haha, underbart rolig kille. Ibland lite jobbig.

Izabella Holmér - Söt tjej som går på djurö.

Max Kotro - Kåt kille, men jävligt söt!

Amanda Bladh - Snäll och söt.

Mira Ahlgren - Mongo, glad att jag fått komma närmre henne igen!

Johanna Lager - Gosh, stockholms snyggaste tjej?

Fanny Westerberg - Jätte snäll tjej, men som jag var närmre förut..

Cecilia Edler - Känner henne inte, men hon verkar snäll.

Nicklas Bästa Aittamaa - Kan inte säga att jag känner honom, men är väldigt rak person som man lätt kan vara me.

Rebecca Denijs - Till och från finns hon där för mig, men ändå är hon så underbar.

Sebastian Pettersson - Världens bästa "lillebror"!

Angela Såklart - Herregud, jordens skönaste person? Så jävla klockren!

Linnea Sjöberg - En tjej som jag pratade med dag som natt, dock varade det inte så länge.

Mikaela Misscha Karlsson - Jag saknar henne, en person som jag kunde öppna upp mig för..

Jennie Bridell - En tjej som oftast funnits där för mig, oavsett vad älskar jag henne!

Dennis Järnkamin Ikonomidis - Hm, en kille som jag träffade i somras på möja.

Daniela Tobal - En jävligt rak tjej, säger va hon tycker och är inte rädd för att göra bort sig!

Ebba Grape Glennhage - Spelade i samma innebandylag som henne förut, men hon sluta.

Alice Flummigast Hernqvist - En person som jag oxå va nära förut, men något hände..

Niklas Folmer - Känner inte honom, men va på samma fest som honom i somras några gånger.

Emilia Nyberg - Super snäll tjej!

Miranda Petterson - En tjej som går i samma skola som mig.

Alexander Boberg - Har verkligen ingen aning om vem han är, men han ser bra ut.

Cornelia Hagstöm - Jätte söt tjej som går på djurö.

Anna Jakab - Tjejen me de absolut finaste håret!

Ebba Öding - Kommer alltid ställa upp för henne, oavsett om vi hatar varandra!

Marie Pfendler - Saknar henne, flytta hem till Sverige!

Jessica Kjellgren - Hon va min bästavän, men nu pratar vi inte alls lika mycket längre. Kanske för att jag blivit en bitch?

Ella Andersson - Hade den bästa tiden me henne i sjuan, saknar henne enormt!

Samira Ahlgren - Världens underbaraste person.

Viktor Ljung
- Jordens absolut bästa pojkvän.

Julia Matilda Westerberg - Växte upp tillsammans med henne, så vi har otroliga minnen me varandra!

Agnes Andersson Johansson - Känner henne inte, men en söt tjej som går på djurö typ.

kom igen nu!


direkt länk till frågestunden, fortsätt ställ frågor nu!

tävling!

Jag är med och tävlar om extensions från Euro SO.Cap (facebooksida)  hos Sandra Asp som även har en riktigt fin blogg. Vill du oxå vara me och tävla? Kika in på hennes blogg då! Ni kommer dit genom klicka på namnet.


rörigt inlägg

ensam hemma fram till nio, skönt! haha, nejmen har precis solat i en timme ungefär. sov hälften av tiden vilket va jävligt skönt efter som jag gick upp 05.10 i morse, fattar ni? de är förfan mitt i natten ju! och de är ganska snart bevisat eftersom solen inte gått upp då! men iaf, ska snart fixa mat tror jag, sen blir de väl bara att chilla fram tills gänget kommer ur ;) haha, vet inte vare är me mig idag, men kan inte lova några seriösa inlägg iaf! ^^

Kisses

before i die #6


cheescake

Har precis slängt ihop en cheescake, får se om den blir lika bra som mammas. Men de tvivlar jag på. Nu tänkte jag iaf gå upp och sola nån timme, läsa ut min bok, lyssna på musik osv. Ikväll kommer mina fina bröder, min pojkvän och en broderns fru, nicenice! Vet inte än om de blir hemma kväll elr utgång. De återstår att se! (; Men givetvis får ni mer uppdatering senare!

Kisses

@ båten

Godmorgon gullungar, sitter på båten påväg till djurö nu. På nått sätt är de riktigt skönt att gå upp tidigt faktiskt. Aja, killarna verkar vara ganska pigga iaf. Deras käftar går ju i hundratio! :o aja, jag skriver mer när jag kommer hem vid fyra, halv fem nån gång. Glöm inte bort frågestunden hörrni!
Kisses!


fucking shit


before i die #5


klockren


har du svårt att sova?

Du ligger vaken och skruvar på dig och bara känner hur det blir senare och senare och du blir helt enkelt inte trött! Vad kan man göra då?

  • Lyssna på stillsam musik, gärna musik du kan utan och innan och som inte påkallar uppmärksamhet.
  • Drick mjölk eller varm choklad.
  • Ha penna och papper vid nattygsbordet. Har du får många tankar som cirkulerar i huvudet och att du egentligen inte vill släppa dem för att stressen av att glömma bort dem är värre än att ”jonglera” med tankarna. Skriv ner vad du tänker på och tänk på dem på morgonen.
  • Ät något sockerrikt. Först får du en ”sockerchock” som gör dig väldigt pigg, sen sätter insulinet igång och ”dippen” gör dig ”lägre” än innan. Tänk på hur man brukar känna sig efter en middag. Detta tips är dock långt ifrån ett säkert kort och kan ha motsatt verkan.
Om du då och då har problem med att somna hjälper det att försöka tänka ut vad det är som sker under dagen som får dig att vara vaken på natten. Har du tagit en tupplur? Har du inte haft möjlighet att varva ner under hela dagen? Generellt är det bra att tänka på följande:

  • Undvik träning före läggdags, det sätter igång stresshormonerna som tar ett tag att lägga sig.
  • En tung middag gör dig sömnig direkt efteråt men håller dig vaken på natten för att magen håller på att arbeta. Av samma anledning ska man heller inte äta något precis innan man ska lägga sig.
  • Se till att det är mörkt. Skaffa mörka gardiner och se till att blinkande lampor eller lysdioder stängs av.
  • Undvik att titta på TV precis innan du ska lägga dig. En spännande film är svår att slita sig ifrån och man är då vaken längre än man bör. En spännande film eller alltför engagerande film kan också sätta igång stress.
  • Sov svalt

pluggdag!

jaha, då va den skoldagen slut. Nationella gick väl ganska bra hoppas jag, va skit nöjd när jag lämnade in den, men nu tror jag bara att de gick skit dåligt :(( jaja, finns inte så mycket att göra åt de nu. sitter iaf och äter lussebullar och dricker multi :) idag ska jag plugga hade jag tänkt. får se hur de går eftersom jag reda hamnat här -.-

Kisses

love


before i die #4


önska mig all lycka!

nu väntar en tuff dag i skolan.
Nationella, spanska förhör & engelska prov!


gårdagens blogg!

Grattis till:

&

Vann du inte? Anmäl dig nästa gång igen.
never give up!

2012-02-09

Godmorgon, jag gjorde hela femton inlägg igår. ganska starkt va? Tycker de bara blir fler och fler för varje dag. Nästan satt jag själv blir förvånad. hehe, men iaf, idag är de skriftliga nationella del C alltså. Då man ska skriva en fucking uppsats, de absolut värsta jag vet! men de ska väl förhoppningsvis gå ganska bra. Hoppas att jag är lite piggare då iaf så jag inte somnar. Vore ganska pinsamt ju! :o

Kisses

sista chansen!

Nu har du sista chansen att anmäla dig till dagens blogg. Anledningen till att vinnaren/vinnarna kommer upp imorgonbitti är för att ni ska ha längre tid på er att kunna anmäla er och för att jag tänkte stänga av datorn nu.
SÅ ANMÄL ER NU, om ni inte redan gjort de.


before i die #3


bloggtorka

jävlar va jag har blivit fast vid bloggen nu. men när ni kommenterar så får jag verkligen ett sug och jag vill ju att ni ska stanna kvar! kommentera gärna vad ni vill se mer av. börjar nämligen få slut på idéer nu. men just nu sitter jag me en skål glass, banan och mini maränger. super gott! har lovat Viktor att inte sitta framför datan hela kvällen. så ska väl göra några tidsinställda inlägg och sen stänga av. De betyder att vinnaren/vinnarna av dagens blogg kommer upp imorgon bitti. så fortsätt anmäl er!

kisses

high heels

måste bara hissa högklackade skor, de kan göra en så enkel outfit till så snygg. med bara ett par skor kan tjejen få folk att titta på ett helt annat sätt på henne. så en fet jävla hiss till high heels!


shit i love


















19.00

kom nyss in efter ha vart ute me Viktor och Oskar en stund. blev kallt efter typ en halvtimme så då skjutsa Oskar hem oss. Nu ska jag ta mig lite glass och banan och mysa framför tven me älsklingen. har ingen aning om va jag ska blogga om just nu. Bloggtorka för dagen? skriver innan jag går och lägger mig iaf.

Kisses

GLÖM INTE..

ANMÄL DIG!


STÄLL FRÅGOR!


direkt länkar till frågestunden och dagens blogg!

till dig min vän

Jag tycker egentligen att kärleks inlägg till en vän är skit töntiga. Men jag bara måste gör ett om min fina vän Maria von Krusenstierna Strandman, alla borde få ha sån vän för sig själv. Men no way att jag delar me mig av henne! Iaf, har inte känt henne speciellt länge, ungefär ett och ett halvt år tror jag. Eftersom att hon va tillsammans me min storebror så kom vi varann ganska nära, men när dom gjorde slut så lyckades vi faktiskt hålla kvar de. Givetvis har vi bråkat precis som alla andra, men för de mesta av små grejer tror jag? Skit samma, men eftersom jag vet att hon läser de här eller kommer iaf göra så tänkte jag skriva den mer till henne och inte om henne. Rörigt jag vet, men jag ska komma till poängen, jag är otroligt glad att jag har den här tjejen vid min sida just nu. Hon är den enda som förstår när jag står på ett ben och balanserar och vet inte vart jag ska ta vägen. Hon knuffar mig inte åt något håll utan säger sin åsikt och låter mig göra mitt val. De är otroligt stöd för mig, och har hjälpt mig genom mycket faktiskt. Vill egentligen bara säga att jag är sjukt tacksam för de du gjort mot mig. Jag älskar dig min fina vän, då, nu och för all framtid!


hej jag har inget liv..


glass!

sitter och äter glass och kollar på tv just nu. min dag sög från början till slut i skolan. för, som jag skrev  i tidigare inlägg så har jag vart på allmänt dåligt humör hela dagen. skolan tar seriöst dö på mig, alla jävla skit regler, prov varann dag, sättet att undervisa. Ja jag stör mig helt enkelt på allt som har me skolan och göra. Men nog om de, ska äta upp glassen innan den flyter iväg, så skriver mer senare! :)

Kisses

Fuck off!

Idag är en sån dag jag bara vill döda alla som kommer i min väg. Är på så sjukt jävla dåligt humör så de finns inte. Blir irriterad och sur för minsta lilla. De värsta är att jag verkligen inte kan kontrollera de, så jag vet precis vem som de kommer gå ut på, nämligen min pojkvän.. Ah! Skriver när jag kommer hem. Glöm inte bort dagens blogg och frågestunden!


before i die #2


så sant!


Godmorgon fina läsare

Godmorgon finisar, är galet trött idag trots att jag somnade typ kl tio :o men aja, de är bara att köra på igen. De är fan inte många veckor kvar i de här helvetet. Sen väntar bara tre år till och yttligare ett x antal år på jobbet. Vi slipper helt enkelt anldrig undan! Men ska packa gympagrejer nu och sen plugga lite engelska. Prov imorn förfan!

Kisses

utser vinnaren/vinnarna ikväll!


bedtime


kvällspromenad

Nu ska jag och Viktor gå ut på en lite promenad, antagligen en kort eftersom de är så satans kallt ute. Men pallar inte sitta inne längre. Efter de tänder vi pannan och går och lägger oss skulle jag tro. Skumt att man kan bli så jävla trött när inte gör ett skit. Jaja, godnatt inlägget kommer upp senare!

Kisses

ni är bäst!


bloglovin

Följ mig via bloglovin! Skriv en kommentar att du gjort de så följer jag dig.


äntligen hemma

Jätte kul att ni börjat kommentera, de får mig verkligen att vilja blogga ännu mera! Men nu ska jag och min fina pojkvän gå och kolla på TV  som alla andra kvällar. Men de kommer ju självklart fler inlägg lite senare. Bra va? Glöm inte bort frågestunden!

Kisses

before i die #1


3792


svar på tal

Sanna om ögongodis!:
Hejsan,sjukt underbar blogg!
Lust att vara med i veckans blogg?
Kolla min blogg ;)
Kramiar!

Sv; Tack så jätte mycket, skulle gärna kolla in din blogg.
Men de går tyvärr inte att komma till den genom att trycka på namnet.
Så om du läser de här får du gärna kommentare va den heter!
Kram

våga fråga!


Passa på att ställa frågor nu! Du vet aldrig när du får chansen igen.

sola solarium

Tänkte gå upp på vinden och sola lite solarium nu.
Hörs om nån timme elr nått!


07.23

Godmorgon, Viktor fick gå till båten idag så jag fick sova en timme längre. Vet inte om de va bra eller dåligt för då har jag ingenting som verkligen tvingar upp mig. Låg i sängen och snooza i en halvtimme ungefär. Men nu är jag iaf färdig för skolan, undrar om farfar kör mig eller om jag måste gå? Haha, som att ni bryr er om de. Men skit samma. Nationella i skolan idag, enligt min lärare ska de inte vara några problem för mig så länge jag är koncentrerad, så jag får väl hoppas på de då! :) Skriver mer när jag kommer hem från skolan.


sovdags


ögongodis!


citat


älskling <3

Nu ska jag och Viktor gå och kolla på TV och äta klass och apelsin. Rolig blandning dedär men skit samma. Gör några tidsinställda inlägg nu bara för eran skull!


Länkbyte 3

Tänkte tipsa om den här söta tjejens blogg. Helt klart värd att läsa.
Släng in en kommentar oxå så blir hon glad!
http://denijs.blogg.se/

kommentarer

Kan på riktigt inte beskriva känslan när man ser att man fått kommentarer. Ja de låter jätte töntigt men ni som har bloggar och väldigt sällan får kommentarer vet ju hur de känns. Därför är mitt motto att alla som kommenterar min blogg, kommenterar jag tillbaka på! Låter inte de ganska bra?

Love

sola?

Jag hade tänkt gå upp på vinden och sola lite solarium, för jag känner mig så jävla blek. Men märkte att klockan börjar bli ganska mycket så jag gör nog de imorgon ist. Så jävla skönt att kunna göra de när man vill. Men aja, ska lägga in i pannan, hänga tvätten och plocka ur diskmaskinen nu. Så vi höres lite senare! (:

Kisses

GRATTIS!


Min fina storebror lyckades ta körkort idag, tydligen på ett bland de svåraste ställena. Kan man vara annat än glad för hans skull då elr? Tycker ni alla borde hälsa grattis till honom. De är en jävligt stor grej för honom kan jag lova! Och nu är han min chaufför! :)

trött

Börjar om en timme men är redan klar. Känns ganska bra ändå, kan sitta och chilla lite framför datan och vakna till lite. Kan ju inte erkänna att jag är speciellt pigg, antagligen för att jag vet vad som väntar. Helvetesdagen i skolan! Jaja, skriver bara massa tråkigt skit. Gör något tidsinställt inlägg när jag ändå inte har något att göra.


godmorgon världen!

Skjutsade viktor till bussen för typ 40 min sen, ganska skönt ändå för då behöver jag inte stressa me något. Kan tända pannan, äta frukost, sminka mig om jag orkar osv. Även om jag kommer vara sjukt trött ikväll, men de är en annan sak. De är bara bra, haha. Igår somnade jag ungefär tio eller nått, så otroligt jävla skönt faktiskt! Kommer inte ens ihåg när jag somna så tidigt senast :o aja, ska äta frukost nu, hörs när jag kommer hem från skolan! (:

Läggdags

Ligger i sängen me älsklingen nu. Jag är super trött efter en helg me mina muppar (; men lovar att blogga mer imorn! nu ska vi kolla tv och somna till de. Klockan ringer halv sex imorn. Godnatt!


2012-02-05

Sitter framför datan och värmer fingrarna. Har varit ute sen halv fyra och åkt skoter och fyrhjuling. Haha, Oskar lyckades köra fast så hans pappa fick komma och dra loss honom ;) men nu är vi iaf hemma. Pallar inte skriva så mycket om min helg, sorry. Snackade precis me mamma oxå och dom hade de bra och så. Tur att några har de iaf, vill bara bort från kylan nu! Men känner att de här blev jätte rörigt, så jag avslutar och går och lagar mat ist.

Kisses

angående designen

Angela skrev och sa att hon inte kunde se min nya design, är de flera som har samma problem? Och hjälper de inte me att trycka på F5? Har ni sett den nån gång? Tacksam för svar!


marry me?


-


Mot stavsnäs

Sitter på bussen me mina sötnosar Viktor, Maria och Julia, ska till vinterhamn för att ladda på Julias båtkort, sen möter vi Mira och åker ut till finaste möja. Vet inte hur mycket jag kommer blogga eftersom jag inte vill vara osocial me vännerna och mobilinlägg utan bilder tycker jag är så tråkigt. Men skriver iaf imorn när Mira och Maria har åkt hem. Tidsinställda inlägg kommer fortfarande tror jag, gjorde en hel drös i torsdags. Fortsätt kolla och glöm inte att kommentera oxå!
Kisses


sorry dude

Har verkligen inte en aning om va jag ska skriva i ett tidsinställt inlägg. Så därför får ni massa inlägg me bilder. Ganska bra de oxå va?

Kisses

haha


dagens citat.


@ gårn

Sitter på gårn me Maria, Viktor och Mira. OCh alla andra men dom räknas inte. Fryser som ett litet svin, fattar inte varför de måste vara vinter? -.- Har inge å skriva så de får bara bli såhär ^^

Fredag förfan!


@ bussen

Hej snyggingar! Sitter på bussen påväg till slussen för att möta Maria för tillfället. Jag ska dra me henne till donken för har inte ätit sen halv sju imorse så är lagom hungrig nu. Men iaf, sen åker jag till stavsnäs för att vara me Mira och Viktor och sover även hos Viktor till på söndag. Jag vet inte riktigt om jag kan blogga så mycket mer idag, men ska försöka. De kommer flera tidsinställda inlägg men jag vet inte när så kolla in lite senare igen (;
Kisses!


Fler besökare?

Vill du ha fler läser till bloggen?
Gör som jag och bli medlem på bloggtrafik.nu, de går både snabbt och enkelt att få fler besökare. Du besöker andras bloggar och får i utbyte besök på din egen.

Tryck på länken eller på bilden för att bli medlem, och ange mig som sponsor.

http://www.bloggtrafik.nu/index.php?sponsor=undins

19.56

Åt precis middag, ska väl gå och kolla på TV me Viktor nu. Ikväll ska vi gå å lägga oss tidigt eftersom att båten går 06.15 imorgon. Juste, jag ska sova hos Viktor från imorn till på söndag. Så vet inte riktigt hur uppdateringen blir då. Men jag ska göra mitt bästa! Gör några tidsinställda inlägg redan nu. Men me de här så säger jag godnatt.
Hörs imorn!

Kisses

Finare naglar?

1. Längre naglar
Massera dina naglar så ofta du kan! Det stimulerar blodflödet i nagelbädden och gör att naglarna växer snabbare.

2. Slipp missfärgat
Gör det till en god vana att alltid måla naglarna med ett ofärgat baslack innan du använder färgade  nyanser. Det förhindrar att dina naglar blir missfärgade. Ett lager ofärgat baslack ovanpå färgen ser dessutom till att dina naglar behåller färgen längre.

3. Olja för torrisar
Olja är dina torra naglars bästa vän! Har du ingen nagelolja hemma, prova istället att doppa fingrarna i en skål med varm olivolja.

4. Få nagellacket att torka snabbare
Prova att stoppa dina naglar i kallt vatten när du precis är lagt på nagellack, det hjälper lacket att torka fortare.

5. Aldrig mer gula naglar
Koka upp vatten och salt och låt svalna ett par minuter. Stoppa ner fingrarna i vattenbadet och låt ligga i 20 minuter. Upprepa så ofta som möjligt. På lite sikt vitnar dina naglar.


<3

Om en timme ungefär kommer min solstråle!

inspiration


Norlie & KKV


no life

1. Vad är ditt förnamn? Veronika
2. Vad skulle du vilja heta i förnamn? Denise tror jag..
3. Är du i ett förhållande nu? ja
4. Om ja, hur länge har ni varit tillsammans? lite mer än 8 månader
5. Vem var du på g med sist innan du blev på g med din nuvarande kille? ehm, vet inte
6. Får man fråga varför det tog slut? -
7. Har du haft ett seriöst förhållande? ja, de jag är i nu
8. Vem vet mest om dig? min pojkvän och Maria skulle jag tro
9. Vad gör du på fredagskvällar? beror på humöret
10. Bästa filmen du någonsin har sett? ingen aning
11. Har du haft sex med fler än 5 personer? nope
12. Har du någonsin varit full? yes..
13. Har du testat droger? verkligen inte!
14. Röker du? ne
15. Snusar du? nej
16. Saknar du någon just nu? mira
17. Hur mår du idag? som alla andra dagar, alltså deppmode
18. Hur många tabletter tar du dagligen? p-piller
19. Vad gjorde du för exakt ett år sen? inte fan vet jag? :o
20. Bästa minnet från sommaren? finns många ♥
21. Senaste landet du besökte bortsett från Sverige? Thailand i think
22. När var du där? förra vintern
23. Är du rasist? nej
24. Har du helt svenskt ursprung? aa
25. Om nej, vart kommer du ifrån? -
26. Föredrar du svenska eller utländska killar? svenska!
27. Ser du fram emot någonting just nu? min födelsedag
28. Sköter du skolan? gör mitt bästa
29. Vad hade du för betyg förra terminen? MVG & VG (:
30. Vad är det bästa du fått på ett prov? MVG ^^
31. Vilket ämne var det? vet inte, fått de på de flesta proven
32. Har du fått ig på ett prov? nope
33. Har du spelat/spelar du i ett band? japp, jag är världskänd!
34. Anser du dig vara intelligent? ja, ganska
35. Vilken har vart den bästa tiden av ditt liv? när man va liten..
36. Vilken va den värsta tiden då? vet inte
37. Har du mått jättedåligt psykiskt? de har väl alla?
38. Har du skurit dig eller gjort dig själv illa på nått sätt? nej
39. Har du haft sömnproblem? ja tyvärr
40. Hur ofta gråter du? inte så ofta
41. Vad gör du när du mår dåligt? depp låtar
42. Vem vänder du dig för att prata med när du mår dåligt? håller de för mig själv..
43. Vill du ha tillbaka någon av dina ex? nej
44. Vilken klass går du i nu? 9an
45. Vilken skola? Möja
46. Har du varit otrogen någon gång? nej
47. Har någon varit otrogen mot dig? inte va jag vet
48. Är du stolt över dig själv? sometimes
49. Vad är det bästa med dig enligt dig själv? min envishet
50. Vad får du ofta komplimanger för? kropp, kropp och lite mer kropp..
51. Har du lätt att få folk att skratta? oftast
52. Cider elller öl? cider
53. Har du några talanger? jag är bäst på allt!
54. Vet du om någon är kär i dig? aa
55. Är du kompis med ditt/dina syskon? ja
56. Vad står det i ditt senaste sms? ''ja! ♥''
57. Hur lång är du? 161 elr nått
58. Hur mycket väger du? 44 typ
59. Vilken storlek har du på kläderna? xs / s
60. Har du svarat ärligt? nej, jag ljuger mig genom livet :s

mardrömmen

Jag måste verkligen sluta små äta hela tiden, jag kommer på riktigt se ut som en köttbulle snart! Kom iaf hem för en halvtimme sen kanske, va me pappa till affären när jag slutade. Så när jag kom hem tog jag mig två bullar och nu sitter jag och äter m&m, fyfan jag skäms! :o


bättre självförtroende

1. Sluta jämföra dig själv med andra
Alla människor, till och med den som du tror är lyckligast har sina saker att brottas med. Jämför dig bara med dig själv. Andras goda självförtroende kan vara en bild de visar upp.

2. Ändra dina tankar för att få bättre självförtroende
Börja tänka på saker du lyckats med snarare än att låta ditt huvud förmörkas av allt du tycker att du misslyckats med. Allvarligt talat. Det är ditt jobb att bli din egen bästa vän och inte trycka ner dig själv.

3. Börja belöna dig själv
När du klarar av saker som är svåra måste du lära dig att belöna dig själv för det. Det är du som är ansvarig för att bygga ditt självförtroende, ingen annan, så du måste börja ta hand om dig själv och peppa dig själv mer. Du är värd det och alla skäl till att belöna dig själv är bra för självförtroendet.

4. Särskilt för kvinnor
Sluta jämföra dig själv med modellerna i tidningarna. Att gå runt och känna sig sämre än de modellerna är så otroligt onödigt. Hitta fem saker du gillar med ditt utseendet och känn dig stolt över dem.

5. Utmana det du trodde att du trodde
Många människor har blivit påverkade att tro på något som de egentligen inte tror på. Det kan vara en väg man tagit för att andra förväntat sig det eller att andra fått dig att tro att du är mindre värd än dem. Utmana det här och släng bort allt gammalt skräp som du egentligen inte tror på. Det här är såklart en process som kan ta tid beroende på hur djupt det sitter men om du verkligen vill – och kanske tar hjälp av någon – så kan du bli friare och få större självförtroende.

6. Gör en bra övning för självförtroendet
Ta ett papper och penna och skriv ner alla egenskaper du beundrar hos andra. Det kan vara sinne för humor, integritet, ärlighet eller förmåga att tala inför folk. Gör listan så lång du kan. Vet du vad du har fått fram nu: Jo, en lista över vem du själv vill vara. Ta en av egenskaperna varje dag och använd på något sätt. När du har betat av hela listan lovar jag att du kommer att känna dig starkare. Du har övat på att bli mer som du vill vara. Sedan är det bara att fortsätta med det varje dag.

7.Träna för att få bättre självförtroende
Faktum är att fysisk träning påverkar kroppens belöningssystem så mycket att träningen i sig ger dig självförtroende. Det är bevisat. Om du får igång din kropp mer så får du mer självförtroende – och skapar en grund för att bygga ett ännu bättre. Det viktiga här är att du ska ha ett mål som ligger minst ett år framåt. Sluta lura dig själv att tro att du kan gå ner i vikt/bygga muskler på tre veckor. Ingen kan det. Alla vill det. Kvällstidningarna lever på att få folk att tro det. Gå inte på det.

8. Mät och möt dina rädslor
Alla är rädda för olika saker. Om du skriver ner vad du är rädd för kan du också gradera rädslorna. Gör det från 1-5 där 1 är lite rädd och 5 är mycket rädd. När du skrivit ner dina rädslor är det dags att börja jobba med dem. Börja med att möta dina rädslor på nivå 1 och gör det till ditt jobb att klara av dem minst fem gångar innan du går vidare uppåt. Det här är ett bra sätt att se att du klarar mycket mer än du tror.

9. Öva på att fokusera utåt istället för inåt
När man har dåligt självförtroende är det så lätt att bli självmedveten i till exempel ett sällskap med människor man inte känner. Du kanske tänker på hur du ser ut, vad du just sa och vad de andra sitter och tänker om dig. Om du istället börjar intressera dig för de andra vid bordet och uppmärksammar dem så lär du dig snart att sluta vara så fokuserad på ditt eget beteende och hur det uppfattas av andra.

Godmorgon

När jag vaknade imorse inser jag att de är idag jag ska ha spanska prov och eventuellt matte prov. Jätte kul eftersom jag inte pluggat ett skit, men de ska väl gå bra ändå hoppas jag. Ska alldeles strax åka till skolan och plugga in i de sista. Vi hörs när jag kommer hem igen om jag inte kan slänga in ett inlägg i skolan. Kommer iaf upp ett tidsinställt inlägg under dagen. C'Ya!


Puss och godnatt

Nu tar jag min fruktansvärda mensvärk och går och lägger mig. Ska försöka sova även fast jag vet att de är lönlöst när de gör så ont. Nog me information för er om de. Imorgon kommer min fina pojkvän till mig, men ska försöka blogga som vanligt ändå. Hörs imorn.

KYSS!

dagens snyggingar, 1/2


Jennie Bridell

&


Elin Fransson

14 år till salu

De blev visst fler bilder än va jag hade tänkt mig från dansen igår. Men skit samma, nu lämnar vi de. Tänkte lägga mig och läsa ett tag. Måste läsa ut boken snart så jag kan skriva en recension av den och lämna in så mitt mvg är klart (; Känns jävligt bra när lärarna säger att något är fel om jag får sämre än ett vg på ett prov. De höjer mitt självförtroende något enormt när jag får höra såna saker. För jag precis som väldigt många andra sätter en otrolig press på mig själv, jag klara inte av att vara sämre än någon. Och de gäller samma sak i skolan, får jag sämre resultat än någon i klassen så kan jag må dåligt flera timmar. Antagligen så är de väl för att jag är en sån otrolig tävlings människa oxå, och får jag bäst resultat är jag en vinnare.
Kände att inlägget spårade lite, men nu fick ni mer fakta om mig. Tror faktiskt de inte är så många som vet om de där. Men skit samma, nu tänkte jag som sagt läsa och sen kolla på tv. Hörs senare!

Kisses

bildbomb






































vill du få prefekt hy?



1. Försök att få i dig tillräckligt av dessa vitaminer: A, B, C, E och betakaroten. Frukt & grönsaker är mycket rika på alla dessa vitaminer.

2. Var alltid försiktig när du skrubbar huden, annars kan den bli skadad.

3. Istället för att stryka ut fuktkräm på huden, så kan du ta och klappa in det. Detta piggar både upp huden och ökar cirkulationen.

4. Drick mycket vatten, helst mellan en till tre liter om dagen.

5. Försök att sova minst 7-8 timmar per natt så att du är ordentligt utvilad.

6. Har du fet hud? Då ska du försöka undvika apelsiner, tomater, och mjölkprodukter.

7. För att bli av med störande pormaskar, så bör du ånga ansiktet samt lägga ansiktsmask helst en gång i veckan.

awesome!

Som ni säkert sett har jag ny design och är skit nöjd med den, tack Johanna!
Va tycker ni? Ganska snygg va?


2012-02-01

Godmorgon, är redan tillbaka från pausen. Ska väl börja fix amig för skolan snart, vi börjar 10.15 (: så jävla skönt! när jag kommer hem så kommer de upp bilder från igår på dansen. Den va faktiskt helt okej, inget jag väljer att gör om men ni fattar. Kul att se alla fula fjortisar från dom andra skolorna! ^^ aja, ska börja fixa mig nu, kanske är bra me lite kläder? (; Vi hörs när jag kommer hem vid tre tiden någon gång.

Kisses

RSS 2.0