nu går jag och lägger mig..

Japp, rubriken stämmer ganska bra faktiskt, eftersom klockan ringer klockan sex imorn så kanske de är bra å sova lite? (: vi kör på de! först ska jag kolla på lite tv me Viktor och smsa lite. Men vi hörs när vi hörs, glöm inte bort mig! (: Natti sweeties !

bad update

I helgen kommer uppdateringen tyvärr bli sämst. Idag efter skolan ska jag ha utvecklingssamtal och sen åka direkt till båten. De betyder att jag inte kommer kunna uppdatera idag, elr jo på båten (: Men iaf, på fredag direkt efter skolan åker jag och Rebecca och shopapr, sen till lägenheten och lämnar väskan. Sen vidare till djurgårdens innebandymatch me laget. Tillbaka till lägenheten och sova, upp tidigt och ta första båten till möja. På lördag ska jag och Rebecca träna massor, och sen på söndag åker hon hem :) uppdaterar så mkt jag kan. och ska göra några tidsinställda inlägg oxå :D pussen !

G O D M O R G O N !

Sitter i skolan och bara tare lugnt (:
börjar om 10 min, men ska logga ut nu.
tänkte bara säga godmorgon! :D

godnatt sötnosar

Härligt att ni har börjat kommentera, de uppskattas verkligen! (:
just nu sitter jag i sängen och tänkte snart gå och ta bort sminket och lägga mig i sängen och kolla på big brother. så de här blir kvällens sista inlägg, och me de säger jag godnatt!


svar på kommentar

Daniish:* om Jag behöver verkligen träna !:
Älskling, du e perfekt som du är! Men vad vill du göra, gå upp i vikt eller gå ner :) ? <3<3 i love u!

sv; tack hjärtat! jag vill varken gå upp elr ner i vikt, jag vill bara få en mer vältränad kropp elr va man ska säga :) <3 jag älskar dig


Jag behöver verkligen träna !

i sommar ska jag ha den finaste kroppen,
och de kankse är dags att börja göra något åt de då.


Save tonight


eat, pray, love

jag känner att jag verkligen inte är på bra humör nu, har suttit hela dagen sen jag kom hem från skolan instängd i mitt rum och försökt läsa ut en bok som jag ska recensera sen. de går ju sådär, elr har läst en tredjedel idag.


hejhej,

Jag är me i dagensblogg hos Alice.
feeeeet länkning till henne kmr här!
http://alicehernqvist.blogg.se/


love me like a brother

Ebba tyckte att jag skulle blogga. Och va gör man väl inte för läsarna? (: har inget nödvändigt å skriva, känner att jag bara skriver massa skit hela tiden :o Ge förslag på va ni vill att jag sak skriva om.
Ska jag köra en veckans hiss & diss, outfit, dagens låt, mer bilder, osv. Va tycker ni? (;

kör en hiss & diss nurå !

Hissar:
* Tatueringar - sjukt snyggt om dom sitter på rätt plats och kropp!
* Sommaren - den måste man ju bara hissa!
* Killparfymer - en del luktar verkligen gott!

Dissar:
* Skolan - de är så jävla mkt prov och läxor!
* Snön - vem vill inte att den ska försvinna?
* Falska vänner - finns nog inget värre!


Maria von Krusenstierna

jag tänker inte sitta här och skriva värsta boken om dig. men under tiden vi har känt varandra har du blivit som en syster för mig. en person som jag alltid kan komma till. dig skulle jag aldrig tvivla på att ringa till mitt i natten om jag behövde dig, och de är väl så du har sagt? att du alltid ska finnas där för mig, oavsett tid. de är precis samma sak för dig, så länge jag lever kommer jag att ställa upp för dig Maria! du är unik, och jag har förstått de nu. jag tror du har större betydelse för mig än va du kan förstå. allt dåligt behöver inte slut dåligt, de har jag fått bevisat för mig själv tack vare dig. de började inte så bra mellan oss, vi hatade varandra. men båda verkade vilja ändra på de, och de gjorde vi. du blev min bästa vän som jag spenderade ungefär hela sommaren med. du är fortfarande en av mina bästavänner, men efter alla små bråk har vi glidit isär. men jag hoppas vi hittar tillbaka!

jag älskar dig !


valet är enkelt.


jag dör för dig

Hej på er, förlåt att de blev uppdatering så sent. Har egentligen ingen riktigt anledning till de, satte helt enkelt inte på datan när jag kom hem. Utan satte mig i köket och kollade lite i h&m's nya katalog.


10:04

Tänkte bara berätta att jag lever !

Jävla åsna !

Nu är big brother slut. Så nu ska jag sova, elr försöka iaf. Jag mår skit illa verkligen! Men aja, godnatt snyggingar vi hörs imorn! :)

<3


de går bra nu

Statistiken stiger som bara den ju, härligt! Fortsätt så. Just nu sitter jag i vardagsrummet och kollar på CSI på 5:an. Ganska bra faktiskt, och efter de blir de big brother som vanligt! Gör nog ett till inlägg innan jag sover från mobilen. Awesome va?

born this way


hamburgare

åt precis middag, de blev hamburgare. Vilket jag börjar tröttna rätt rejält på, vi äter de skit ofta eftersom de är lätt och går snabbt å laga. De är gott, men snart kommer sommaren och då blir de korv/hamburgare till lunch varje dag, iaf när de är fint väder.. (:

- bild lånad från google -


jävligt onödigt..

Jag gick aldrig ut och sprang när jag kom hem, har skit ont i foten.. Tog en bit hallon & blåbärspaj ist och satte mig vid datan (: så nu sitter jag här och lyssnar lite på musik och kollar runt på bloggar. Ska snart stänga av datan och hitta på nått annat tror jag.


länkbyte


http://denijs.blogg.se/


sommar tack !

Sitter i skolan och fick typ precis rast, ska bara ha en lektion till, sen blir de att åka hem och gå ut och springa en liten stund. Tim hälsar oxå (;
Aja, börjar snart, Hörs senare !


vill ha sommar !

Godmorgon !

Jag hinner inte sätta på datan, så blir bloggning från mobilen :) håller på och sminkar mig lite och ska snart åka till skolan. Är otroligt trött och har skit ont i magen, vill bara gå och lägga mig i sängen igen och sova lite till! Men nej, nu börjar jag få brottom. Ska sminka mig nu (: hörs senare!

Svartsjukan är min bästavän !

Hejsan! Ligger i sängen och kollar på filmen som visas på 4:an, för er andra som oxå gör de vet ju att de är paus nu. Så jag passar på att göra dagens sista inlägg. Är skit trött, så funderar på att stänga av tven och sova ist, har ändå redan sett filmen så vet hur den slutar. Aja, godnatt sötisar! Hörs imorn (:

tre rätters till middag !

Eftersom pappa fyllde år förra helgen, och jag inte ens va hemma då, bestämde jag mig för att laga maten idag och att de skulle bli pappas födelsedags present av mig. Mamma hjälpte mig me förätten, som blev toastskagen, varmrätten gjorde jag vilket blev fondy (stavning?) med potatisgratäng. Och efterrätten blir pajen som vi ska äta snart. Här kommer lite bilder oxå! :D








ta chansen, du lever bara en gång!


hallon & blåbärspaj

har precis bakat en hallon och blåbärspaj, den vart skit god, tycker jag iaf. Fotade lite oxå, så de kmr bilder längre ner i inlägget. Vi hörs senare, nu ska jag ut och springa, får se hur de går me stukad fot ! ;)















slutresultat! kanske inte den finaste, men jävlar va god! :D


söndagsångest..

Godmorgon sötisar! Har precis ätit lite frukost och ska nog snart gå ut och sätta mig på altanen i solen. De känns verkligen som våren har kommit! (:
Men jag uppdaterar mer senare. Ha de bra!


Sommartid !

Har alla ställt om klockan nu? De är sommartid! :D vilket betyder att de snart måste vara sommar, elr hur? :D fett glad jag blev nu! Hihih, men me de här säger jag godnatt, känns som att jag behöver sova lite! NATTI!

Fryser som f*n!

Hejhej, kom typ precis hem efter att ha varit ute i flera timmar me Ida, Annika, Maria, Robban, Andreas, Isac, Markus, Mange, Oskar Julia och Anton. Elr egentligen kom jag hem för en halvtimme sen, men de tog tydligen ett tag innan jag hade borstat tänderna och allt sånt klart. Men iaf så ligger jag i sängen nu och mobilbloggar, jag orkar nämligen inte sätta på datan för att skriva ett inlägg och sen stänga av den och sova :) har ni haft en lyckad lördags kväll? (;

Hemma !

Kom precis hem, så nu ska jag hoppa in i duschen! Matchen slutade 0-3, vi förlorade alltså. Men skit samma. Vi hörs senare ikväll sötnosar!

T A A G G A A A !

Djurö vindö IF - Hässelby
15.00 i djurö sporthall

KOM OCH KOLLA !

lägenheten !

Förlåt att jag inte bloggat, men jag åkte aldrig ut till möja efter skolan, utan åkte till lägenheten ist. så nu sitter jag här me Vippen och kollar på tv typ (: och han vill ha datan, så blir bara ett snabbt inlägg :)
imorn blire ingen uppdatering förän jag kmr hem, vid typ halv sju elr nått.
hörs då hörrni! men kolla in iaf, de kanske dyker upp ett inlägg tidigare ;)
ha en trevlig fredag!

T i d s i n s t ä l l t i n l ä g g !

Shalala, va ska man skriva i ett tidsinställt inlägg? (: kommentera va ni vill att jag ska skriva om, ifall ni vill att jag ska lägga upp fler bilder, köra veckans hiss&diss osv.. De är ni som läser, och de är er jag skriver för!

Båten :)

Hejhej, sitter just nu på båten me Ellinor och typ halv sover. Är fortfarande på dåligt humör, så om jag säger nått olämpligt är de därför.. :/ jaja, nog om de nu. Jag kom på att jag har internet på båten och därför kan mobilblogga :) bra va? :D nu ska jag göra några tidsinställda inlägg så ni har nått att läsa medans jag inte är hemma :)

irriterad som fan !

kom hem för en stund sen. sitter och äter lite fruktsallad nu, och jag känner att jag börjar få ganska brottom, om en halvtimme måste jag åka till båten, och jag vet inte ens va jag ska ha på mig imorn, så först måste jag bestämma de och sen packa ner allt i min väska! :o hahah. bäst jag skyndar mig (:
hörs imorn bitches!

min yber snygga storebror!


torsdag..

Godmorgon hörrni, torsdag idag! :) de betyder att de är fredag imorn, naaajs! Men iaf, idag ere en as seg dag i skolan, och sen när jag kmr hem ska jag packa tränings grejerna och sen ta moppen till båten för att åka till djurö och träna och sen vidare till lägenheten (: Om jag hinner slänger jag in ett litet inlägg när jag kmr hem idag! annars uppdaterar jag på fredag när jag kmr hem :)
Sköt er i skolan nu, de ska jag :D elr?

- går inte att ladda upp bilder -

.

mina tårar försvinner i vattnet..


mat snart

sitter vid datan och tråkar som fan, väntar på att maten ska bli klar. och sen tror jag att jag ska åka upp till hallen och va me på handbollen, får se.. skulle behöva de men är för lat! ^^
har inge mer å säga just nu, så vi hörs ikväll (: pussen!


2011-03-23

Hejhej, sitter i skolan och har engelska nu. Vi ska skriva om frihetskämpar för er som vill veta. Jag ska skriva om Martin Luther King typ (;
aja, nu ska jag fortsätta skriva, vi hörs senare idag !


vilken snygging va? (;

godmorgon !


big brother

Jag har egentligen aldrig tyckt om big brother, men de har visst ändrats.. Jag ska iaf gå och lägga mig i sängen och kolla på de och messa och sen blir de väl att sova. så me de här säger jag godnatt!
SOV GOTT! :D


i'm home !

Kom nyss hem från unkan, de hände inte så mkt där. Vi satt mest och snacka och rita lite, sen gick jag till Fredrik och Oskar som satt och garva i ett hörn, hahah roliga killar! (;
Nu ska jag ta mig en apelsin och kolla på tv elr messa tror jag.
Ha en bra tisdags kväll alla läsare!


förlåt..

internet vill inte riktigt funka som jag vill, och inte min mobil heller. Så jag kan inte mobilblogg :/ menmen.. Den här veckan är de ganska lugnt i skolan (: bara ett litet spanska prov på torsdag, och nån läs läxa till fredag. Skit samma, sitter och väntar på att maten ska bli klar så jag kan åka upp till unkan och fördriva tiden där en stund (: hörs senare elr imorn. Pussen! <3


idag är de min dag

Idag fyller jag femton! :D


lektion,

har egentligen lektion nu, men eftersom jag inte hinner blogga i helgen så måste jag ju göra de nu så ni har nått å läsa (: tänkte göra några tidsinställda inlägg faktiskt :D
PusseN!

djurgår'n i mitt hjärta !



Djurgårdens IF, vi är bäst i stan! ♥


bad update

jag åker in till djurö imorn och tränar, sen efter de så sover jag hos sötaste Rebecca, är me henne och Viktor på fredagen, och sover nånstans me Rebecca, sen på lördagen har vi match på djurö, och sen är de ju min födelsedag då oxå så den ska firas me Dani och Rebecca, kanske nån mer? (: får se. men iaf så kmr de bli sämst uppdatering i helgen, men jag är tillbaka som vanligt på söndag eller måndag! :D


- snygga tjejer -


3 dagar kvar

helt sjukt, jag fyller år om 3 dagar? :o
skit samma, jag blev precis klar me pluggandet, eller egentligen inte.. Jag har svarat på alla instuderingsfrågor i religionen nu som vi ska ha prov i imorn, men måste läsa några papper och så sen. Plus att vi har hemkunskapsprov på fredag, shit va kul! -.-'


ganska gullig bild ^^


plugg,plugg,plugg !

Hej sötnosar!
sitter och skriver en bokrecension om Sveket just nu, de går väl inte så bra eftersom jag har tappat bort pappret om hur våran lärare vill att den ska se ut, plus att den skulle vart inne förra veckan, så jag måste komma på en anledning till de oxå.. :p men de fixar jag :D hahah, skit samma, jag ska snart äta och sen åker nog jag till unkan och är där en stund, för att sen plugga vidare när man kmr hem, kul!
De är så jävla mkt i skolan nu, och jag orkar verkligen inte :(


skolan suger

Härligt att se att statestiken fortfarande är på topp trots att jag inte hunnit blogga nått, och de ber jag om ursäkt för :/ men de är så mkt me skolan, och på helgerna är jag nästan aldrig hemma längre. aja, de är väl inga bortförklarningar.. Jag ska iaf försöka bättra mig (:
Men just nu har jag spanska och ska svara på några frågor om Sevilla typ. ska snart ha gympa, men vi hörs när jag kmr hem, elr jag måste plugga då men när jag är klar me de uppdaterar jag (;

Tim hälsar, hahah cp han är x)

skola imorn

Imorn får jag äntligen gå till skolan och träffa lite människor! (: aldrig längtat så mkt till skolan som nu faktiskt, de ända som är synd är att vi ska ha franska prov som jag måste plugga sönder till på rasterna. Men skit samma. Efter skolan så åker jag iaf in till djurö, kollar på träningen och är me några. Sen efter de så sover jag hos Rebecca till på lördag tror jag. Toppen! :D vill ni träffas är de bara att messa elr ringa!


DESIGN !?

Snälla!
kan nån söt människa hjälpa mig me designen!? :(


sjukling

Pappa säger att de inte blir nån skola för mig imorn heller.. Börjar bli trött på att bara sitta hemma, och känns som jag kmr hamna galet mkt efter.. :/ Aja, de får jag väl stå ut me :) Jag har iaf bestämmt att jag ska till skolan på torsdag, och sen åka in och iaf kolla på träningen, vet inte om jag borde vara me. De kan jag berätta mer om imorn iaf (: nu ska jag fortsätta lyssna på musik.
Pussen


tjingeling

eftersom jag ändå sitter vid datan nu så kan jag ju passa på å slänga in ett litet inlägg (: bra va? Jag gick iaf inte till skolan idag eftersom jag fortfarande är sjuk, och jag kmr nog inte göra de imorn heller.
skit samma, ska gå och sova lite innan maten nu tror jag, jag vill faktiskt bli frisk nu! De räcker me att jag legat hemma hela jävla lovet.. -.-'
pusspuss !


sämst uppdatering

sooorry !
ligger i soffan, och kollar lite på tv. har världens jävla huvudvärk och skit. mår helt enkelt fortfarande inte bra ännu. så de blir ingen skola för mig imorn. skönt!
men uppdaterar som vanligt när jag är frisk igen!
Pussen


Mobilbloggar

Ligger i soffan och kollar på tv nu (: har sovit typ hela Dan idag. Vilket har varit jävligt skönt för nu mår jag faktiskt mkt bättre :) hoppas de är ännu bättre imorn! Pallar verkligen inte vara sjuk :o aja, ska nog gå och lägga mig snart. Vi hörs :)

RSS 2.0