@båten

Godmorgon, sitter på båten och ska snart gå ner och sminka mig me Ebba och Sabina. Sen går vi ut och tar lite bilder tror jag (; men vi hörs lite senare. Pussar!

snackar i telefon

sitter och kollar på big brother och snackar i tele me en söt filur. haha. måste packa oxå eftersom jag fortfarande inte är klar me de. hoppsan. imorn bär de av till Västerås på innebandycup. uppdateringen lär inte bli så bra om de inte blir några tidsinställda elr mobil inlägg (: vi får se. hörs på söndag annars. glöm inte att slänga in en kommentar medans ni ändå läser :)

fortfarande inte klar..

nej, nu ska jag packa klart och fortsätta dunka musik sen ska jag vara lite duktig och åka upp och va me på "friskis & svettis" elr vare heter, nån jobbig gympa som jag troligtvis kmr dö av. men de blir nog bra (: vi hörs när jag är hemma från den elr nått. pussar!
fin bild på Annika (:

shit asså!

herregud, är de bara jag som alltid har lika mkt problem när jag ska proppa ner en sovsäck i en sån där påse man får me? :o fan de jobbigaste jag vart me om. har försökt i tio minuter, men den är fortfarande inte i. jag ger upp, mamma får fixa dedär åt mig elr nått ist.
ÄCKLIGA SOVSÄCK!

sommarkänsla !


hatar å packa!

rubriken säger väl de mesta va jag gör?

haaaaaaappy !

är man på bra humör elr är man? :D känner att en person verkligen gjorde min dag, du vet vem du är! känner att jag verkligen vill dela me mig av all glädje just nu, men vet inte på vilket sätt som är bäst. aja. hare bra bebisar. nu ska vi ut och filma igen. c'ya!

kisses

goooodmorgon bloggen, idag ere en ny dag me nya tag. och vi börjar nu så de blir bara ett snabbt inlägg. skriver sen. ha en dunder bra dag i skolan och på praoen bitches! (:

Natti

Jag är verkligen skiit trött. Har pratat i tele i typ två timmar, undra me vem? :o hhah, jag skrattade åt typ allt eftersom jag är så jävla övertrött. Nej, nu måste jag nog sova, de blir för rörigt nu. Puuuussssss!

<3

nu ska jag faktiskt logga ut, har suttit vid datan sen jag kom hem vafan. inte bra! aja, vi hörs imorn sötnosar. sov gott!
jag tycker om dig lite extra Marris!

naaawie

kolla va jag hitta på min data nyss, gulligt va? (a)


gåshud..

föralltid i mitt hjärta, djurgården! ♥

i'm still alone


hejsan,

sitter och bränner lite skivor vi ska ha me på cupen just nu. vi ska dunka musik heeeela bilresan! stackars pappa ^^ äsch, han får skylla sig sjäv :D ajja, vi hörs senare bitches ! <3

detta fält måste fyllas i

sitter i skolan och har rast för tillfället. fett chill me filmdag asså, vi behöver ju typ inte göra nånting. ska typ gå till kyrkan, och berg och film en snutt där, sen göra en intervju me pappa & farfar x) mindre kul kanske.. aja, vi börjar snart så hörs seeen! kyss!

Filmdag

Godmorgon sötnosar, jag ska snart börja röra mig mot skolan. Vi har inga lektioner idag och imorn för vi ska ha filmdagar, ganska kul faktiskt :) men nej nu tror jag att jag åker. Hörs när jag kmr hem. Pussar!

KOMMENTERA MERA

Hörrni, varför ska jag blogga och lägga ner massa tid på de när ni inte ens kan kommentera. Ni kollar ändå på bloggen, varför inte vara slänga in en kommentar?de gör de ju roligare för mig då.. Godnatt!

schteeeek

goodmoorgon! idag blire å steka i solen som vanligt och läsa lite i körkortsboken (: men först ska jag försöka få igång min lilla dator. får se hur de går ;)


Gullungar

Va gulliga ni är som vill att jag ska fortsätta blogga! (; får väl göra de för eran skull isf. Men börjar som vanligt på onsdag tror jag. Blir några små inlägg tills dess. Puss, nu ska jag sova!

bloggpaus?

funderar på en bloggpaus..?
känner att min blogg är extremt tråkig och dålig just nu. kan inte lägga upp några nya bilder eftersom min data är trasig. vet inte va jag ska skriva längre heller. menmen, jag ska tänka på saken. jag tappar ju alla besökare om jag inte skriver.. :/ hm, jag ska tänka på saken!


smile bitch !

hej hörrni, sitter och snackar lite me Ronja på fb nu, de va ett tag sen. försöker hjälpa henne att komma på något man kan göra me sin pojkvän utan att de kostar något. inte de lättaste ska ni veta :o men iaf, ska äta upp min frukost nu och gå ut i solen så man får lite färg nån gång (: hörs senare!


Kvällen i text

De är verkligen alltid lika skönt att komma hem och lägga sig i sängen när man vart ute hela kvällen! Va har vi gjort då? Först åkte jag ut och träffade Amanda, så hon och jag satt och väntade på annika och maria som tog sån jävla tid på sig, så till slut åkte vi hem till Annika och stressade dom lite. Inte för att de gick så mkt fortare, men sen åkte vi iaf till ramsmora, och sen vidare till skolan för att spela lite fotboll! Riktigt kul faktiskt (: vi va där ända tills för bara 40 min sen ungefär :) aa, de va min kväll de (: nu tänkte jag lyssa på lite musik och sen sova. Godnatt puddingar!

-.-

kom hem för en liten stund sen. vaju vid insjön me maria, amanda och annika. maria och amanda tog årets första dopp oxå (; jäävlar va dom skrek ^^ hahah, just nu sitter jag och kollar på tv och bara tare lugnt (:


muuums

jag och Marris sitter och tjockar oss me lite chokladbolls smet medans vi väntar på att Amanda och Annika ska bli klara så vi kan åka och sola vid insjön. men nej, nu ska vi tydligen åka så vi hörs lite senare (: kyssar !


Fuck

Godmorgon, vi vaknade för bara någon minut sen. Vi ska väl snart gå upp och äta frukost sen gå ut och sola en stund tror jag! Tycker de ser ut som att solen lyser igenom gardinerna ;)

Sorry

Förlåt hörrni, men tyvärr kan jag inte lova super bra uppdatering när jag inte har nån data. Blir runt ett två stycken om dagen antagligen. Idag har jag vart me Marrisen hela dagen, direkt när vi vakna åkte vi till affären helt osminkade och skit trötta och köpte yoghurt som blev våran frukost ute i solen lite senare. Fyfan va underbart väder de är nu asså. Älskar de! Nej jag ska vara social me Maria nu (; hörs imorn!

Vilken kväll

Kom i stort sett precis hem efter en väldigt händelserik kväll, dom som va me fattar va jag menar (; men nu glömmer vi de! Jag och Maria ska gå och lägga oss och kolla på en film och snacka nu. Så de här blir väl sista inlägget för idag, elr egentligen de första. Hahah godnatt!

utgång på ingång !

nu drar jag och Marris ut me moppen och gör lite små bus som jag kanske inte behöver gå in på me detaljer, och senare blir de att träffa alla andra. :) nej, ska byta kläder nu. kyssar !

förlåt att ni inte får några bilder, men är ju inne på mammas data..


pannkakor

står och steker pannkakor me Marris nu, shit va gott de ska bli. är otroligt jävla hungrig oxå eftersom jag inte ätit ett skit idag. aja, får väl skylla mig själv (; hon sover iaf här inatt! så efter maten drar vi ut och träffar lite folk och umgås. sen myser vi hemma innan sängen (: kanske slänger in ett inlägg senare. nu ska jag va social!


-

som ni kanske vet så börjar jag blogga som vanligt nu igen (: ska försöka iaf, men eftersom min data fortfarande inte riktigt funkar så får vi se hur de blir me bilder och så. men jag sitter iaf vid mammas data nu och väntar på att Maria ska höra av sig så vi kan ses, de är ju inte den snabbaste tjejen vi snackar om direkt (;
skriver sen bitches. nu går jag ut i solen!


ny moppe !

godmorgon hörrni, ska ta och äta lite frukost nu och sen försöka få tag på marris den skiten som ska vara me mig hela dagen lång! :D aja, vi hörs senare när jag har nått å skriva om. kyssar !


hejsan!

johanna här! har haft det skitnice dom senaste dagarna, speciellt igår. har knappt haft tid till att blogga på min egna blogg. men har faktist för mig att veronika skulle börja blogga som vanligt idag, eller så är jag helt ute och cyklar? idag ska jag iallafall ha gäster hela dagen. jättelänge sen man träffade dom så det ska blir kul!
jag och hon som kommer idag i sälen 10. söta cheyer

sovdags

cha cha bloggen! hahah driver... okej skärpning nu jessica.
iaf, jag träffade aldrig några ikväll som det var tänkt eftersom jag är sjuk som in i helvete -.- typ feber och allting och låter som en jälva kråka.. jaja, man ska inte klaga ;) imogon ska jag till nacka forum med ellinor och shoppa loss! :D om jag inte blir sämre förstås.. :/
jag kom på att det här antagligen är mitt sista inlägg på den här bloggen eftersom imorgon kommer veronika hem och då behöver hon mig inte länge.... :(
fast vem vet, jag kanske kommer tillbaka en dag ;)
men nu ska jag sova och se till att bli frisk tills imorgon, godnatt på er och tack för mig! (:
//jessica

jag älskar dig obeskrivligt mycket bästavä! <3


-.-



tack för kommentaren, men skriva namn tack! (:
//jessica

jessica än en gång ^^

som sagt, jessica här igen, heheh ;) nu har jag kommit till möja och har ätit middag och lite sånt där. ikväll ska jag väl ut och träffa kompis (: tyvärr är inte veronika här så henne kan jag ju inte träffa :/ men hon kommer imorgon så det är luugnt
:D
nåja, jag tänkte bara uppdatera lite nu eftersom jag inte kommer kunna göra det ikväll :)
hej på er så länge!

ännu en fin bil på mig, hahah!

sjuuk

hej där, jessica här igen (: som sagt så är jag sjuk, är otroligt snorig och hängig :/ jag jobbade idag iaf i fem timmar typ och jag kom hem för ett tag sen. Ikväll bär det av till möja, så nu håller jag på och packar lite och sånt (: hoppas bara att jag mår bättre ikväll så jag slipper sitta inne ikväll :/
om ett tag kommer petra hit och håller mig sällskap ett tag innan jag åker :)
Det blir nog inga mer inlägg innan jag åker för nu ska datorn packas ner, men jag skriver väl mer ikväll antagligen. tack och hej!

-orkar inte fixa bild-

veronika skriver

godmorgon puddingar, maria den jäveln ringde och väckte mig nyss, enda dan när jag får sova länge i stort sett. för idag ere inge moppesak, så jag ska åka till forum me rebecca runt tolv elr nått. får se om jag kmr hem me nått (: runt fyra-fem ska jag möta maria för att följa me henne när hon piercar tungan, åh jag vill oxå! :(


godnatt

heheh jessica här igen.. ^^ känns som att det bara är jag som bloggar.. men jaja, bättre än ingen alls (: eller..? hahah x)
jag kom just hem iaf, har varit ute och träffat några kompisar.
jag tänkte faktiskt sova rätt snart, jag ska upp tidigt imorgon för jag börjar jobba vid nio. åååh jag orkar inte! -.-
nåja, det gäller att tänka från den ljusa sidan, jag får fett med cash juuu! :D
det här blir nog sista inlägget för mig, så godnatt på er!
och btw, kommentera mer ffs!

bjuder på en fin bild på mig. så var den inte det PEPEPEPE
hahah okej, godnatt.

//jessicaa

hej på er! som jag sa förut så blev det inte mycket upptadering för min del idag, jag jobbade från ett till fem. sen har jag varit och kollat upp mitt knä också som jag skadade på sportlovet när jag ramlade med snowboarden. och för er som bryr sig så har jag töjt ut ledbandet på insidan av knät rejält och ska gå till en sjukgymnast eller vad det nu heter så ska dom se vad dom kan göra, om det inte blir bättre av det så måste dom operera knät för att det ska bli bättre.
Aja, nu ska jag ut och träffa några kompisar, jag tänkte bara slänga in ett inlägg innan jag drar igen (:
jag bloggar kanske mer ikväll, det beror på när jag kommer hem ;)

bild från i sommras

Jessica Kjellgren

Godmorgon på er! :) jag vaknade just och ligger fortfarande i sängen. Jag ska snart gå ut och sola lite hade jag tänkt, man måste ju passa på när man har chansen (: sen ska jag jobba lite senare och oliver kommer hit och hämtar mig och skjutsar mig till jobbet så att jag slipper cykla, hihih tack oliver! (a) jag kommer antagligen inte kunna blogga så mycker under dagen, men ni får stå ut ;) johanna och veronika kanske bloggar lite också om ni har tur.

en ganska gammal bild från när jag var brunett, som markus redigerade åt mig för ett tag sen (:


lycka

kul att man vaknar tjugo i fem när viktors klocka ringer, och kan typ inte somna om. men aja, ska åka kvart i nio här ifrån till kungens kurva, önska mig lycka till. lär ju hamna nån helt annan stans :o hahah, skyller på att jag bor på en ö, därför jag inte hittar :D
är ni nöjda me mina små blogggäster? :D


sovaa

hehe jessica här igen! (a) nu är det dags för mig att sova, jag är iofs inte särskilt trött men om jag ska hinna upp till den bästa solen imorgon så måste jag gå upp tidigt och sola ;)
aja, jag skulle bara säga godnatt hade jag tänkt. Så godnatt alla läsare, om det nu finns några kvar, hehehe...
Jag upptaderat imorgon när jag har tid, godnatt på er! :) <3

//Jessica

hej där! förlåt för sämst uppdatering idag, men jag har som sagt inte varit hemma och har inte kunnat blogga.
Jag kom hem för en stund sen, som jag sa förut så har jag varit med två kompisar hela dagen. Vi har solat i stort sett hela dagen vilket var fett med najs! Fick till och med lite färg! :D hahah stolt chey...
nu ska jag väl fortsätta prata med lite roliga människor på msn och bara ta det lugnt resten av kvällen.
det blir nog ett till inlägg sen innan jag ska sova, eller vi får se :) <3

har tyvärr inga bilder från idag så det får bli en bild på mig och Veronika från i vintras

lagret skriver

hej alla veronikas läsare! jag kom nyss in genom dörren. har vart ute med viktor i några timmar. hah veronika har hört att du fått viktor att sova i djurgårdslakan och det ska du fan ha mycke beröm för! tänkte bara titta in och säga det haha. slänger väl in några fler inlägg under veckan. chioo ;)
själv spelar man ju i dif ;)

godnatt

inga mer inlägg från mig idag, nu går jag och gör lite fruktsallad och vänta på att Viktor kmr hem, han lyckas alltid få mig på bättre humör när jag mår dåligt, aa som ni kanske fattade så mår jag inte överdrivet bra förtillfället, detaljer behöver vi inte gå in på. men me de här säger jag godnatt blir inga fler inlägg eftersom jag stänger av datan nu, och tycker ni kan kommentera mera! (:


uttråkad?

har visst tillgång me data lite mer än jag tänkt, men de gör ju ingenting om Jessica & Johanna slänger in nått inlägg lite då och då iaf (: jag kom iaf till lägenheten för en timme sen ganska exakt :) teorigrejen gick bra, blev lite långtråkigt bara, så höll på å somna sista timmen, men tror inte jag va ensam om de :p hahah, och nudå? ska väl äta lite middag och sen bara ta de lugnt, kanske ringa nån och inte bara sitta i lägenheten hela kvällen? (:

viktors cp data har inga bilder (:


johanna lager

yes som jessica skrev så skulle hon en en annan tjej gästblogga på veronikas blogg och det är jag som råkar va den andra tjejen. jag kan säga redan nu att jag kommer låta jessica göra det största jobbet men jag kommer väl titta in då och då ;) känner egentligen inte veronika alls men tyckte det kunde vara kul, eller? ;) här får ni en bild på mig också, tss

Jessica gästbloggar!

Hej där! Eftersom Veronika håller på att ta moppekörkortet och inte har så mycket tillgång till en dator så erbjöd jag mig att blogga åt henne under tiden, så att hon inte kommer förlora alla sina läsare ;)
Så alltså kommer det vara jag och någon annan tjej som jag inte riktigt vem vem det är som kommer blogga åt Veronika ett tag (a)
okej jag kanske ska berätta lite om mig själv då till er som inte vet vem jag är. Jag heter Jessica Kjellgren, jag har känt Veronika i stort sett i hela livet och hon är en av mina allra bästa vänner.

Det får räcka för tillfället, jag tror ändå inte så många bryr sig (a) Nu ska jag äta något till frukost och sen träffa några kompisar och sola, det skulle tydligen vara jättevarmt idag! :D
Så tack och hej så länge, jag skriver igen när jag kommer hem <3


nästan där

Godmorgon sömntutor, jag sitter antagligen i bilen påväg till huddinge där jag ska ta moppekortet nu. gjorde ett litet tidsinställt inlägg, tycker de är synd om ni inte får någonting att läsa överhuvudtaget, elr hur? (: bloggar så fort jag får tillgång till datan! <3 


tack !

hejhej, de va flera som ville gästblogga, trodde ingen skulle vilja de, men iaf så har jag sagt till två st som kmr göra de Jessica & Johanna. nu ska jag äta frukost innan jag får allt för brottom, ska åka om en halvtimme ungefär. kyssar !


gästbloggning?

är de möjligtvis någon som vill ställa upp och gästblogga lite under tiden jag är upptagen? (: skulle vara jätte snällt verkligen! kommentera isf, så får du inloggningsuppgifter osv (:


kyssar

hej hörrni, kom precis till lägenheten. tänkte uppdatera er medans jag har datan :P ska snart hjälpa mamma me maten, tror vi skulle äta tacos, faan va gott! :D men de här blir iaf sista inlägget för idag. hare bra sötnosar!


bad update

räkna me dålig uppdatering fram till torsdag eller fredag. om ungefär en timme åker jag inte till stan, ska träffa Ida och Rebecca ikväll, sen sover jag i lägenheten fram till torsdag minst, eftersom jag ska ta moppekortet. kmr därför inte kunna blogga så mkt. ska försöka sno viktors data så mkt som möjligt! :D men de blir vanlig uppdatering när jag kmr hem igen! (: kyssar !

förra vintern på gårn (:


duschen väntar..

hoppade aldrig in i duschen förut, satte på datan och fixade musik till mobilen ist. så hoppar in i duschen nu. sen blir de att plugga på massa vägmärken och skit, inte så överdrivet kul kanske. men om jag klarar de nu behöver jag ju inte plugga mer på de! (:

<3

Godmorgon puddingar! (: jag åt precis frukost, vet inte riktigt va jag ska göra nu. Funderar på att hoppa in i duschen faktiskt. Bloggar från mobilen så de är därför de inte kmr några bilder. Hörs senare!

jävla mygga !

När myggorna och alla andra äckliga insekter kommer fram är fan sommaren påväg. Har fått minst fyra myggbett redan. Lagom kul. Aja, jag hade tänkt gå och borsta tänderna och allt sånt nu och sen sova, men eftersom de är myggor och en jobbig jävla fluga som flyger runt i mitt rum och låter måste jag döda dom först, och de lär ju ta en stund.

fucka ur

Kom typ precis hem efter ha varit ute en stund me massa sköna personer! (: innan de åkte jag, Viktor och Kalle upp till hallen och tränade lite skott och passar och sånt. Men nu ska jag väl kolla på tv en stund. Och dricka cola! Hörs innan jag går och lägger mig :)

jag dööör..

är sjukt jävla hungrig, och mamma har inte ens börjat me maten. jag lär ju dö elr nått. nejmen jag får väl gå och tjata på henne och ta en macka under tiden. kyssar !


moppe in my ♥

kom nästan precis in, har vart ute och kört moppe en stund nu. Kalle kom hit och skulle hjälpa pappa och viktor och såga ved, och då sa pappa att jag skulle övningsköra hans moppe, tar ju moppe kortet under lovet! (: ska bli skönt när de är gjort, iaf om jag klarar de! :p

lånad från google !


sun

härligt att ni kommenterar! de uppskattas verkligen! (:
jag åt frukost för en liten stund sen, så nu ska jag hjälpa mamma och ladda över lite bra musik till hennes mobil som hon kan lyssna på medans hon är ute och går. efter de tar jag me mig alla moppe böcker och går ut och sätter mig i solen och läser (: blir tyvärr inte så bra uppdatering idag tror jag. men kolla in lite då och då iaf! (: kyssar !


23.50

är otroligt jävla trött och tänkte gå och lägga mig å läsa lite i AM-boken eftersom jag måste läsa ut den innan måndag, kul.. inte direkt. men de är bara att läsa på! (: aja, ögonen går typ i kors nu och jag känner att jag ändå inte har något nödvändigt att säga till er just nu, så avslutar väl här och går och tar bort sminket och kryper ner i sängen ist. vi hörs imorn hörrni, då jävlar ska jag umgås me min bror! hahah ^^

suuuck

bara att sätta igång antar jag?

mamma tycker iaf jag är söt !

mamma har precis lockat mitt hår i en fucking timme, är dock väldigt besviken på resultat. menmen, hur tycker ni de blev? (: passar jag i lockigt?

svar på kommentar

Anonym om nya profilbilden på facebook:
DISGUDSTING DU ÄR SÅ FUUUL


sv; förlåt, men är de meningen att jag ska ta åt mig? (: du vågar inte ens stå för att du tycker de?

bäst humör !

hej sötnosar, kom hem för en liten stund sen. sitter och lyssnar på grym musik och bara njuter. är på galet bra humör oxå! känns jävligt skönt faktiskt. men nej, nu ska jag försöka fixa min data som pajjade igår, suck asså. har massa viktigt på den :o den som är lite teknisk och kan hjälpa mig kanske? (a)

i love you

Tänkte sova nu tror jag. Är egentligen inte trött överhuvudtaget men eftersom klockan ringer fem i sex imorn kanske de är bäst att sova? (: aja, imorn får vi se hur de blir me uppdateringen. Kmr iaf hem nån gång vid 4, så jävla skönt nu när de går taxibåt så man slipper sitta på en jävla waxholmsbåt i hundra år! Säger godnatt me de här oxå, sov gott alla underbara läsare! (:

.

fan va bra de går nu, datan la av nyss så lånar mammas. ska snart hoppa in i duschen och sen kolla på tv resten av kvällen. slänger in ett inlägg från mobilen innan jag går och lägger mig. kyssar så länge !


f u c k !

jag får på riktigt damp snart. ska bränna en skiva me låtarna jag och jessica ska ha på gympan imorn, men de går ju som de går.. på förts skivan funkade inte ena låten och nu funkar inte själva bränn programet. bra där! -.-

nya profilbilden på facebook


va tycks? (:


knappt lovlig

åt middag för bara en liten stund sen, har suttit och redigerat lite bilder efter de. dom kmr upp på bloggen vart eftersom. jag får i stort sett inte göra nånting idag eftersom att jag är sjuk, måste sitta inne och göra absolut ingenting. räkna me många, men kanske ointressanta inlägg idag! nu ska jag gå och kissa, är jätte kissnödig. intressant va? :)


vååår !

nu går jag ut och sätter mig i solen en stund, fyfan va härligt. de är varmt som fan, och solen bara steeeker! tar me kameran oxå, så kanske kmr lite bilder senare. hare bra så länge !


do it like a brother

Jag är me i dagens blogg hos Jennie, va me du oxå!?
tryck på länken så kmr du till hennes blogg.

http://bridells.blogg.se/
http://bridells.blogg.se/
http://bridells.blogg.se/


skolan

två prov avklarade, både spanska och matte. gick as bra på spanskan! :D happyface. ska snart ha engelska prov oxå, fast de är bara muntligt. och de är ju kul när jag inte har nån röst och knappt kan prata. menmen, hörs senare har ändå inget intressant att skriva om :p kyss !

Godmorgon

Mobilbloggar lite nu innan jag ska åka till skolan. Är otroligt sur på mina föräldrar som säger att jag inte ens får åka in och TITTA på träningen. Dom säger att jag är alldeles för sjuk och måste vara hemma och vila idag. Har väl inget annat val än att lyssna på dom. Dom lär ju lacka sönder om jag åker in iaf, jag har testat förut (; aja, slänger antagligen in nått inlägg i skolan. Kom på att vi har fem prov idag. Spanska, matte, engelska, biologi och franska! Önska mig lycka till. Kyssar !

sista inlägget

hinner inte blogga mer idag. jag och Jessica gjorde precis klar vår gympa lektion vi ska ha på fredag, så jag ska skriva rent den och sen sätta mig och plugga spanska och franska innan big brother. imorn blire en hård dag i skolan, fyra prov. aja, jag överlever. Hörs imorn! kyssar !


fan !

förlåt att jag uppdaterar så sent, men när jag kom hem satte jag mig och pluggade. tror ni de gick bra elr? nej jag sov som en jävla stock fram till mamma kom och väckte mig för att de va mat. hade ingen apptit överhuvudtaget, men tvingade i mig lite mat iaf och gick och tog en ipren ist. sen va de bara att fortsätta plugga. så nu har jag äntligen läst klart typ 20 sidor i biologin, så då är de bara att läsa de några gånger till och sen fortsätta me franskan och spanskan. shit va jag älskar skolan!
-.- döda mig föfan!

- går inte att ladda upp bild -


13.28

hejhej, sitter i skolan och har rast förtillfället. ska snart ha lektion, vi har filmdag, så de är nån snubbe som bara står och snackar om film. ganska slappt faktiskt. nej börjar om två min så bäst jag avslutar här! (: hörs när jag kmr hem, (a) kyssar <3

godmorgon bloggen

jag är trött som ett jävla as! sitter och har engelska nu, ska svara på en fråga om en film. går inge vidare, vet inte va jag ska skriva. men skit samma. de får gå som de går :) nu ska jag iaf va duktig och göra nån nytta på lektionen. hörs när jag kmr hem elr tidigare! kyssar ! <3

Dagens låt !


Do it like a dude - Jessie J


Båten

Sitter på båten me tim förtillfället. Kom på att jag har internet på båten så passar på att slänga in ett inlägg nu :) tim sitter och sjunger på en jävla sex låt, fiiiint! Eller? (; hahah. Nej nu ska jag nog gå och köpa pannkakor elr nått. Blev väldigt sugen på de faktiskt, och har ju inte ätit nån middag och kmr inte kunna göra de förän ikväll vid typ 10 annars :p rörigt inlägg. Bäst jag avslutar här!

chokladbollar <3

Hejhej, kom precis hem från skolan typ, sitter och smsar lite me Becco och äter smeten till chokladbollar, hahah jävla tjockis jag är! x) ska snart fixa mig för att gå till båten, elr om typ en halvtimme. men vi hörs kanske ikväll :) kyss !


hiss & diss !


Hissar:
* Våren - Måste bara hissa att våren äntligen är här!
*
Påsklov - Bara den här veckan kvar, sen är de lov!

Dissar:
* Sjuk - Hatar å va sjuk, särskilt när de är mkt i skolan, pallar inte hamna efter!

a j !

Godmorgon, kom precis till skolan, fick skjuts av pappa. Snäll han är! Idag blire träning,  så toppen uppdatering blir de inte direkt. Men kan kanske göra nått tidsinställt inlägg så ni har ått å läsa medans jag tränar.

godnatt!

nu ska jag kolla på big brother och snacka i tele. vi hörs imorn sötnosar, måste vila upp för träningen oxå. tänker inte missa den bara för att jag har lite ont i halsen liksom. kyss !


snackar i tele

helvete, min piercing har blivit inflamerad! :(
 de gör ont som fan, hela magen är uppsvullen typ. bara


jag har fått färg!

Jag satt ute ett tag när jag kom hem från skolan, typ två timmar elr nått. de va verkligen hur skönt som helst, helt vindstilla och klarblå himmel! älskare! och inte nog me de, när jag kmr in så säger mamma att jag fått färg oxå! :D nu vill man verkligen att sommaren ska komma!


älska vädret

hejhej, sitter i skolan och har rast nu. slänger in ett inlägg nu, för när jag kommer hem från skolan tänker inte jag sätta mig framför datan som vanligt och bara slösa bort dagen. utan ist tänker jag plugga, och kanske fota lite ute? (; tror nog de blir så. men nu ska jag kolla runt lite på bloggar innan vi börjar. kyssar !


R U B R I K


06.33

Godmorgon puddingar! Jag vaknade precis, asså för bara någon minut sen. De värata är väl att jag egentligen kunde sova en halv timme till. Men om jag somnar om nu kmr jag aldrig vakna när klockan ringer. Då kan jag lika gärna hålla mig vaken och ligga kvar i sängen och piggna till, även fast jag är hur jävla trött som helst. Jag märker att jag bara svamlar nu. Så vi hörs när jag kmr hem från skolan om jag inte slänger in något där (: ha de bra!

älska dig själv

nu stänger jag av datan och lägger mig i sängen elr nått och kollar på tv och smsar som vanligt. taggar inför skola imorn oxå. näe, jag behöver sova. godnatt sötnosar!


skaffa ett liv, bitch!


snabbt, stabilt och jätte, jätte bra

har precis titta på shrek 3 och nån wallander film som gick på tv. ganska skön söndag faktiskt. snart kmr pappa hem me pizza oxå. fyfan va gott! jag är verkligen jätte sugen på mat. menmen, de lär ju dröja en stund iaf.

 


funderar på att fota lite? (:


F**king perfect - P!nk


nyduschad

kom precis ut ur duschen och ska klä på mig nu. vet inte va jag hittar på sen. min mobil funkar typ inte, kan inte skicka elr ta emot sms förtillfället. kul! sätter mig kanske och pluggar lite biologi.


sunshine

godmorgon snyggingar, solen skiner och de är jätte fint väder ute (: idag ska jag bara sitta hemma, elr nej de ska jag egentligen inte. när jessica har vaknat ska jag ut och träffa henne och oskar iaf. ska försöka väcka henne nu.


trötter !

jag är verkligen skit trött, men orkar inte sova. ja, ni vet hur de är. ska sätta på en film och lägga mig i sängen och smsa ist tror jag. vi hörs självklart imorn när jag vaknar, och jag tror jag bara ska vara hemma då, så de blir nog många inlägg :D aja, godnatt !


dina ord betyder ingenting !

ska gå och fixa min för att alldeles strax röra mig utåt. ska träffa Jessica, Annika och massa andra. men slänger in ett inlägg elr nått när jag kmr hem. Ha en trevlig lördag allihopa! :D


bloggen spårar ur !

Förlåt hörrni, dom senaste inläggen har verkligen vart jätte röriga och skiit tråkiga. ska skäpa mig, jag lovar!


vår känslor !

kom precis hem, har vart ute och busat me mina söta vänner (: ska snart ställa mig och laga mat, eftersom mamma och pappa ska bort på middag idag och jag inte vill följa me så blir jag tvungen att göra min mat själv. om de ens blir nån, (; skit samma. äta bör man annars dör man!


lördag nu !

Godmorgon, vaknade för nån timme sen och känner mig inte riktigt på topp. ont i huvudet, irriterad för att jag är jätte sjuk igen. men finns väl inte så mkt å göra åt saken. ska ta en kopp varm oboy nu och bara tare lugnt. hörs senare! (:


alltid oavsett !


*PIP*

näe, nu stänger jag av datan och lägger undan mobilen, lägger mig i sängen me musiken och sen sist, sover. på några sekunder fick en person mig att bli på så otroligt dåligt humör utan att ens säga nått. f**k! godnatt, hörs imorn. förhoppningsvis är jag på lite bättre humör då.


fyfaan !

kul att jag nyss skrev ett långt, fint, roligt, snyggt, intressant och väldigt gulligt inlägg som aldrig publicerades. väldigt kul. apa. börjar bli lite övertrött, dags att sova snart kanske? (: näe, inte än. men blir nog iaf sista inlägget för ikväll. så va de inte ens de, de va de första för idag. hahha kul. nu avslutar jag de här. KYSSAR !


heeeemma !

Hej snyggingar, jag är äntligen hemma igen. Känns jävligt skönt faktiskt, ni vet. Borta bra men hemma bäst (: de stämmer verkligen. skit samma. vill ni veta va jag gjort idag? nej de vill ni inte, för tråkigt. Ist kan jag berätta att jag sitter och äter middag i min ensamhet. inte så roande. maten kallnar, hörs sen (; pussar !


t i d s i n s t ä l l t i n l ä g g !

hejhej, jag sitter antagligen på bussen påväg till skolan just nu. är väl sådär lagom trött som jag brukar vara oxå. men nog om de. vi hörs när jag kmr hem ikväll ist. (:
ha en dunder bra fredag!

- bildbrist -

moppekortet bokat !

yes, på påsklovet tar jag moppekortet på nått ställe i huddinge.
måste bara fixa alla papper och de innan.


träning elr inte?

funderar på om man verkligen ska träna idag? kanske inte de bästa om man är förkyld som ett jävla mongo.. men jag åker iaf in som vanligt me waxholmsbåten kl 4, så när jag kmr hem byter jag om, packar, fixar nått att äta och sen åker till båten. tyvärr tror jag att de kmr bli säääsmt uppdatering fram till fredag kväll. för efter skolan imorn kmr mamma och pappa och hämtar mig så åker vi och fixar mitt leg och skit. (:


när man mår som bäst sjunger fåglarna i kör

Härligt att ni har börjat kommentera och så. de gillas! (y) de blir mkt roligare för mig att blogga då oxå (: men iaf, sitter just nu i skolan och är verkligen dunder förkyld. och inte nog me de, jag har alltid lock för örat när jag är sjuk, och de är nog bland de värsta jag vet! så de är inte kul för mig just nu.. :( hahah, nu fick ni veta något nytt om mig oxå. aja, ska inte skriva massa onödig text. ist slutar jag preciiiis HÄR!

dags att röra sig mot sängen

Jag tänkte stänga av datan nu och gå och lägga mig i sängen och kolla på tv. Får tydligen inte träna imorn annars, eftersom jag är så hängig och de. Men vi hörs såklart imorn puddingar.
NATTI NATTI !


vinnaren av dagens blogg är..

min söta vän Amanda Wallmark!
helt klart värd att läsa. Länk till henne kmr här!:

http://amwie.blogg.se/
http://amwie.blogg.se/
http://amwie.blogg.se/


är me och tävlar..

Hejsan sötnosar, jag är me och tävlar om ett valfritt skal till iphonen hos en tjej som heter hanna, :) kolla in hennes blogg och va me och tävla ni oxå. de är inte försent att anmäla er än. klicka på länken för att komma till hennes blogg! (:

http://www.nattstad.se/hannastangberg
http://www.nattstad.se/hannastangberg
http://www.nattstad.se/hannastangberg
http://www.nattstad.se/hannastangberg


de finns bara en av mig, och de är jag !

 hade tänkt gå och blotta mig för duschen nu, raka benen och allt sånt där. och efter de plugga på fysiken som jag inte kom så långt me förut. men självklart så uppdaterar jag er efter de. utser vinnaren av dagens blogg osv. låter inte de ganska bra? (:


pluggis

helvete va jag nyser.. kan ju inte sitta still vafan. menmen, ska sätta mig och plugga lite fysik nu innan maten :) visserligen har inte pappa kommit hem och börjat me maten än, men då kan jag ju plugga längre och kanske slipper göra de efter maten oxå. awesome. uppdaterar er senare me lite smått och gott! (: Kyssar !


MUUUSIIIIK !

Dunkar musik me min högtalare och gör "läxan" vi fått av våran tränare, de vill säga min söta storebror. Hahah, vi ska dribbla lite me en boll. askul. *host* (: skit samma. blir alltid på bra humör när jag lyssnar på musik.

- bildbrist -


dagens blogg.


Ni flesta vet hur de går till, ni kommenterar inlägget och säger att ni är me.
och om ni länkar mig i eran blogg är chansen större att ni vinner.
LYCKA TILL! (:


sjuk?

helvete. jag håller på å bli sjuk igen.. nyser som en liten idiot  hela tiden ^^ känner mig skit hängig oxå. asså jag orkar inte. jag hann inte ens bli helt frisk ju :o skit samma, bara en lektion kvar, sen får jag äntligen gå hem och vila. men måste plugga, så lär ju inte bli mkt vila. aah! va irriterad jag blir. :/

äckliga jävla ungar..!

Godmorgon, har verkligen ingenting å skriva. så jag lägger bara in en bild så hörs vi senare ist (:

hjärtat slår för dig,

kom hem för en stund sen, sitter och kollar på lite kläder just nu. blir otroligt sugen på sommar. skit samma, ska plugga lite innan jag kollar på big brother oxå. så måste snart stänga av datan, men om jag hinner och om internet funkar slänger jag in ett inlägg från mobilen sen. kisses !


ingen rubrik

Hej sötnosar, kom hem vid tre nån gång. Satte mig i köket och tog en chokladruta och lite multi. Sen va de bara att börja plugga till fysik provet på fredag. Har gjort de ändå tills nu, alltså läst igenom alla sidor och alla papper och så. Fortsätter efter maten tror jag, orkar inte mer just nu iaf (: nu ska jag vara social på msn & fb och fortsätta dunka musik. Så vi hörs senare! :D


GE MIG SOMMAR, TACK!


chillevippen


ibland undrar jag om de verkligen är en katt! (:

G o d m o r g o n !

Kom till skolan för nån minut sen, och eftersom jag inte börjar förän kvart över så tänkte jag slänga in ett litet inlägg. tror att jag ska ha matte prov nu direkt på morgonen, önska mig lycka till! (:
nä nu ska jag logga ut och lägga mig i soffan innan lärarna kommer. hörs när jag kmr hem elr tidigare, vem vet! :D

i'm that bitch

jag hade tänkt lägga in ett inlägg me bilder förut, men datan stängdes av så de blev inget. och nu orkar jag inte, ska snart gå och bädda rent sängen, borsta tänderna och lägga mig och kolla på big brother. är otroligt trött eftersom jag hade lite svårt och somna igår. aja, nu stänger jag av datan och smsar me lite söta personer ist (:
hörs imorn. Godnatt !


Alltid oavsett, förevigt djurgården!

Fotboll är nog de segaste som finns att titta på, särskilt på tv. Men va gör man inte för sitt lag? Kom igen nu Djurgården, nu gör vi råttkross av dom!

trött och irriterad som in i helvete !

varning för onödigt och rörigt inlägg !
otroligt jävla trött på vissa människor så de finns inte.. jag får ofta höra att jag är en slampa, en player, bitchig osv. jag kanske trivs som de.. du får gärna ha åsikter om mig, men håll de för dig själv, du tjänar inget på att säga de till mig. jag tar ändå inte åt mig! alla är olika, så varför ska man bry sig så mkt om hur nån klär sig elr beter sig? de är väl upp till var och en, och tycker man inte om personen är de väl ingen mening me att lägga ner så mkt energi på den. man säger ofta till folk att de ska skaffa sig ett liv, och inte vara en kopia av någon annan, men är de nån som tänkt på att de som har sin egen stil och verkligen står för sig själv får minst lika mkt skit, kanske för att den har konstiga kläder osv. jag vet att jag själv kommenterar hur en person beter sig, har på sig, säger osv, men jag står för de oxå. de är något jag har lärt mig genom tiderna. de är inte någon idé att säga massa saker man ändå inte menar, för de är en själv som får skiten för de sen. vet inte riktigt va jag vill få ut av de här. kände bara att jag behövde skriva av mig lite, och då passar de ju bra här i bloggen.


tjockiiiis !

hejhej, sitter i mitt rum och lyssnar på musik. ska snart börja städa tror jag, alla mina kläder ligger över hela golvet, och allt måste tvättas så jag har inget rent. fuck! skit samma, antar att de bara är att sätta igång.. hörs när jag är klar elr nått! (:


Impossible - Shontelle


godmorgon

snacka om att jag är trött, somnade vid två eller nått. somnade typ på förra lektionen när vi kollade på film. men vi hade ingen lärare så de gjorde inte så mkt. haha. skit samma, vet inte va jag ska skriva om. vi hörs senare sötisar.
KOMMENTERA MERA !

världens bästavän!


seg, segare, segast !

sitter i sängen me datan och lyssnar på musik, åt precis lite middag. är hur jävla seg som helst idag, orkar inte göra ett skit! menmen, snart ska jag röra mig till duschen och sen blire att sitta framför tven resten av kvällen (: slänger in ett inlägg innan jag går och lägger mig :) pussen !


livet rullar på

Jag skjutsade beccis till båten för typ en timme sen, skönt att vara femton asså! (;
men nu ska jag bränna nya skivor till cupen, de funkade inte riktigt igår. Kom gärna me förslag på bra låtar! (: hörs senare snyggingar !


jag vill ha mörkt hår igen !


Våfflor !

Vi vaknade för ungefär en och en halv timme sen, då gick vi upp och frågade om mamma kunde göra våfflor till oss till frukost. Så nu är jag helt jävla propp mätt och ligger på sängen me beccis, får se va vi hittar på idag innan hon åker hem :) uppdaterar mer då!

lööördag

Jag och beccis ligger i sängen och bränner lite skivor vi ska ha till cupen (: båda är helt döda och orkar inte göra nått typ. Ifall så kmr Vicke och Katja på middag ikväll, så vi hörs imorn (:
pussen !


syskonkärlek


Jag älskar dig storebror ! ♥

sovit gott?

bussen går om 20 min, de tog en kvart å sätta på viktors data ^^ skit samma, jag börjar få brottom till bussen nu. hörs senare snyggingar !


RSS 2.0