paus

Tog nyss ett jätte långt och varmt bad, kände att jag behövde de faktiskt. Efter de så rakade jag benen och sånt. Så nu sitter jag i min super mysiga tjocktröja och funderar på va jag ska ha på mig imorn? Som dom flesta vet så är de dans/bal (va man nu vill kalla de) imorn för niorna på värmdö. Jag ser de inte som något speciellt egentligen, och behöver inte åka dit om jag inte vill. Men de kan ju alltid vara en upplevelse. Dessutom har jag intyg om att jag inte behöver dansa för att jag har svårt att andas. Så jag har ju verkigen ingenting jag behöver oroa mig för. Får se om jag tar me kameran. Men innan vi åker dit så ska jag till min fina vän Rebecca och vara me henne och kissemissarna. Känner inget bloggsug över huvudtaget längre så jag tar en paus. Kanske bara ikväll, kanske bara tills imorn. Vem vet, så sluta inte besöka bloggen, för I'll be back!

KYSS

nya spotify

är de bara jag som hatar hur den nya spotify ser ut?


sämst humör!

hörs senare!

2012-01-30

Vaknade på helt fel sida idag märkte jag. De började me att min mobil fuckade ur imorse så den ringde en timme innan de skulle. Kunde inte somna om då, men är ändå skit trött nu. Sen är måndagen den värsta dagen i skolan enligt mig, inte för att de är överdrivet jobbiga lektioner egentligen men för att den går så sjukt jävla segt och de är alltid skit äcklig mat. Ska till läkarstationen kl 12 me min rygg och förkylning, vi får se hur de går. Skriver antagligen mer när jag kommer hem och hoppas att jag är på lite bättre humör då..

godnatt

Nu går jag och lägger mig i soffan me mamma & pappa
och kollar på Wallander, sen går jag och lägger mig.
Så säger godnatt me dehär!

Kisses

Thailand <3

Inte alls avis på mamma & pappa!

lyx middag

kom hem för nån timme sen ungefär. hade jätte mysigt hos Viktor!
Vi låg och kolla på film bara typ ^^
men nu har jag precis ätit middag,  färska räkor. MUMS!
Ska kolla runt på lite bloggar nu.
Hörs senare.

Kisses

mot stavsnäs

Mamma & pappa kommer väl hem snart, och då ska dom åka in för att handla massa mat till mig för att dom jävlarna åker till Thailand. Under tiden åker iaf jag hem till älsklingen och umgås lite me honom. Jag antar att jag inte kommer hem allt för sent så uppdatering som vanligt framåt kvällen!

Kisses

96 jeans, hiss/diss?

Fick ett par 96 jeans av Tess igår för att hon inte kan ha dom. Så jag undrar:
SKÄMMER MAN UT SIG TOTALT OM MAN HAR PÅ SIG DOM!?

lördag kväll..

Godmorgon sömntutor, ber om ursäkt för att jag inte bloggade igår på kvällen. Men först gick jag ut och åkte pulka me Maria, Jessica, Ellinor och Martin. Vi åkte bakom flakmoppen oxå ^^ haha! Sen åkte jag hem och hjälpte till me maten, för att vi skulle till Stefan och fira honom vid sju. Men de slutade me att vi gick över dit framåt åtta tiden nån gång. Då åt vi tårta, och sånt. Tyckte inte de va så kul där så jag åkte till Kalle me massa. Först vare skit dött där, men när alkoholen kom ner i kropparna blev de desto roligare. Åkte därifrån runt tolv halv ett tiden nån gång. Skulle skjutsa hem Bella oxå så vi stannade och snacka lite på vägen. När jag kom hem vid ett nån gång så gick jag och la mig i sängen och snacka me Viktor, sen kom jag på att jag skulle lägga upp dagens snyggingar, så gjorde de snabbt eftersom datan ändå va på. Men orkade inte blogga om va jag gjort då!


Dagens snyggingar, 29/1


Angela Såklart

&


Matilda Bjurman

DAMP!

ah, dagen går typ hur segt som helst, har absolut ingenting att göra.
vill inte bara sitta inne längre, måste ut!
Tydligen ska Maria och några ut och åka pulka om ett tag, kanske hänger på då (;
ska försöka ha me mig kameran lite oftare så ni får mer bilder från mitt liv.
Skriver mer senare.

Kisses

profilbild @ fb


love


lördag morgon

Godmorgon, vaknade för nästan två timmar sen. Jävligt skönt faktiskt, för nu har jag hela dagen på mig att göra nått roligt! (; har ingen feber heller så tänker fuck no va inne hela dagen! Har hunnit me och äta frukost och pussla lite redan. Så tänkte bara chilla lite framför datan nu. Skriver självklart mer senare!

Kisses

De blir bättre imorn!

Jag lovar att uppdateringen ska bli mycket bättre imorn. Just nu då? La mig precis i sängen, tänkte kolla vidare på 2012 som visas på Canal+ ringa Viktor och se om han är vaken och sen sova. När jag vaknar imorn hoppas jag verkligen att jag inte har feber! Pallar verkligen inte de.. Kommer iaf ställa klockan typ tio halv elva imorn, bara för att jag inte ska sova bort hela dagen. Har inga planer för morgondagen så räkna me mycket uppdatering. Shit, känner att de här blev ett skit rörigt inlägg. Så jag avslutar här. Kyss & Godnatt!


Fuck!

Kom i stort sett precis hem, orkar inte sätta på datan så de blir ett inlägg från mobilen medans jag tittar på TV me mamma & pappa. Har egentligen inget speciellt att säga, har fått feber igen så lär ju inte få gå ut på hela helgen.. Mer inlägg för er!
Men jag skriver innan jag går och lägger mig. Kisses!


X


fall down seven times, stand up eight


fredag


Vi ska dansa i skolan idag, tillsammas me dom andra niorna.
Jag slipper förhoppningsvis de eftersom att jag fortfarande är sjuk,
så jag kommer inte vara me på gympan idag!

Kisses


H**A

De gick inte riktigt som djurgården ville, förlorade i förlängning.
Men, nog om de. Har precis borstat nötterna så tänkte hoppa ner i sängen,
ska ringa Viktor och sen läsa lite hade jag tänkt.
imorn ringer klockan tidigt som fan, vet inte när båten går så måste kolla de först!
men vi hörs självklart när jag kommer hem imorn.
Innan dess blir de tidsinställda inlägg.

Kyss & Godnatt

Alltid oavsett!

Jag hann ta mig en snabb dusch efter städningen.
så nu ska jag sätta mig framför TV och njuta av fina djurgården!


städa for life

Kul att jag blir sjuk igen, innan jag ens blivit frisk! Hostar som ett litet mongo, halsen gör ont och snoret rinner. Jag bara älskar de här! Nejmen, jag åt precis middag. Tänkte ta in min högtalare i mitt rum igen och dunka musik medans jag städar. Sen klockan sju kommer jag sitta klistrad vid TVn för att kolla på derbyt, hade gärna vart där, men nu blev de inte så. Skriver mer när jag är klar me städningen!


Kisses

Dagens snyggingar


Anna Jakab

&


Viktor Undin

till er som bryr er

Igår komma mamma in till mig och frågade om jag verkligen mådde bra, och sa att de va flera som frågat henne hur de va me mig. Jag sa givetvis att de inte var något speciellt. Men anledningen till de är att jag har väldigt svårt att prata om saker som jag tycker är jobbigt face to face me någon. Så därför skriver jag här att nej, jag mår inte jätte bra. De är inget speciellt överhuvudtaget. Men de finns ändå i bakhuvudet hela tiden. En av anledningarna är att jag inte är nöjd me mig själv alls, sen jag började nian ungefär har jag blivit jätte uppkäftig, envis, sur och på allmänt dåligt humör nästan hela tiden. Jag trivs inte me de, men de är inget jag kan göra åt. Bara att acceptera. En annan sak är att efter jag blev tillsammans med Viktor så har jag tappat vänner, och visst de är dels mitt fel eftersom jag inte hört av mig lika ofta osv, men de jobbigaste av allt är att de känns som att mina vänner blivit Viktors vänner. Ja, de låter jätte töntigt me de är sjukt jobbigt, vafan skulle hända om jag och Viktor gjorde slut, skulle alla vara på hans sida då? Men skit samma, de problemet tar vi då. Anledningen me de här inlägget va att jag ville säga att de är snällt att ni bryr er, men ni behöver inte tynga ner mamma för de. Varför frågar ni inte bara mig direkt? Lovar att de blir enklare så!

citat


home

pappa hämtade mig efter skolan idag, så kom nästan precis hem.
nu tänkte jag lyssna på musik och fixa naglarna (:
idag måste jag även städa rummet, ser förjävligt ut verkligen! :o
plus att jag inte ens själv hittar saker längre, då är de illa!
men uppdaterar som vanligt!

Kisses

g o d n a t t

Säger godnatt med en bild.
Hörs imorgon,
glöm inte att sömn är den bästa medicinen!

dagens citat


jeans

Beställde precis hem ett par jeans, har egentligen typ fem par om inte mer.
Men inga sitter perfekt, hoppas dom här gör de för dom va galet snygga!
Men nu tänkte jag sätta mig och pussla ett tag faktiskt.
Känner att jag behöver ta de lite lugnt.
Ikväll blire sängen tidigt, är redan skit trött! :)
men bloggar såklart mer senare.

Kisses

GE MIG!




Min mamma tycker i alla fall att jag är söt!


everything should be about me!

Pluggade klart för en liten stund sen,
så nu tänkte jag ta lite egobilder och vanliga.
så jag har nått å lägga upp på bloggen! (:
bra va?

Kisses

image description
- gammal! -

.


2012-01-25



Sitter i skolan och har engelska nu, håller på me en presentation om en film.
Är i stort sett klar me den så passar på att göra några inlägg (;
tänkte försöka anstränga mig för att göra min blogg bättre nu.
typ inte bara skriva om mina dagar hela tiden, eftersom de ser likadana ut typ.
tänkte ist försöka fixa saker jag kan tipsa om, och skriva efter nått tema.
svårt att förklara. men har ni ideer är de alltid välkomna!



Kisses

Sorry

Förlåt för sämst uppdatering igår, men jag hade som sagt var mina anledningar, och blogg.se appen är ingen favorit hos mig! Men iaf, idag är de nya tag. Kom precis till skolan, tänkte blogga lite innan jag börjar. Efter skolan går jag raka vägen hem för att plugga lite fysik, engelska och spanska. Men de borde gå rätt snabbt. Men uppdatering kommer när jag är klar me de. Då vet ni! Glöm inte att slänga in en kommentar lite då och då oxå så blir jag jääätte glad!
Kisses!


Tisdag

Godmorgon!
Jag kom precis till skolan, första lektionen är matte tror jag? Lagom roligt. Men direkt efter skolan åker jag in till stan för att kolla på hockey. Bloggar antingen mer från mobilen eller om jag får tillgång till en dator. Börjar snart så ska på lektion nu.
Kisses!


Från CSI till Navy CIS

Nu kryper jag ner i sängen och kollar på TV,
ska först ta fram kläder tills imorn.
Direkt efter skolan åker jag till stan.
skriver mer imorn va jag ska göra (;
fortsätt läs och glöm inte att kommentera sötnosar!

Kisses

hej jag har inget liv!

Vafan ska jag göra nudå?
har vart uttråkad hela dagen, men värst nu.
Kan ju passa på att fixa naglarna lite då.

kisses

KOMMENTERA!


Jennie Bridell!

Länkbyte 2

Kolla in den här snygga bloggen, och du ångrar dig inte!


klockren!


no life

tänkte lägga mig i soffan och kolla på TV
hörs efter maten (;

Kisses

En sak som ni kanske inte visste..

..om mig är att jag inte tycker om när folk säger att jag är smal. Oftast menar ju folk positivt me de. Men jag ser de ändå som en kränkning. Visserligen tycker jag inte om komplimanger överhuvudtaget. Antagligen för att jag inte riktigt vet hur jag ska ta dom och reagera. De är väl samma sak me att kalla mig smal, jag vet inte hur jag ska ta de, i mina ögon kommer jag nog aldrig bli smal igen. Men iaf, jag har alltid varit otroligt smal, tills jag gjorde min hjärtoperation. Efter de gick jag upp typ dubbelt så mkt i vikt och blev ungefär 30 cm längre på bara nått år. Jag gick inte upp mer än att jag blev normalviktig. Men jag ser mig inte längre som smal. En person som inte kände mig innan operationen kommer aldrig förstå vad jag menar. Under vissa stunder ångrar jag nästan att jag genomfärde operationen, även om de va för mitt eget bästa. Jag påstår inte att jag är tjock. Men jag kommer alltid jämföra med mitt förflutna..


Mira Ahlgren!



Tjejen gillade efter 22.00 men eftersom hon är lite speciell skriver jag om henne iaf.
Hon är en vän som jag tyvärr tappade kontakten me under en tid. Vet faktiskt inte riktigt vad som hände.
Vi va väldigt nära innan de, berätta allt och lite till för varandra.
Mira gjorde ett inlägg om mig i hennes blogg igår vilket värmde otroligt mycket.
Om nu läser de ser ni nog att texterna är ganska lika.
Därför tänkte inte jag gå in mer på varför vi inte dom vännerna vi en gång var.
Utan vill bara tacka för att jag fick chansen att lära känna dig.
Vilket får mig att kämpa för oss. Du är underbar vännen.
Vår tid är påväg tillbaka, jag ska iaf ta vara på de den här gången.
Kärlek till dig min fina! ♥

helt fast!


haters make me strong



Nu kryper jag ner i sängen, messar lite och fortsätter kolla på Wallander.
Känner på mig att natten inte kmr bli någon lek!
Vill bara slippa de här nu, nån som har en sömntablett som räcker resten av ungdommen?
FUCK OFF!


Godnatt
Kisses

status; alla som gillar fram till 22.00 kommer upp på bloggen.

Martin Carlsson - PARTYNISSE NR 1!

Niklas Folmer - Känner inte dig alls, men ganska söt

Marie Pfendler - Gammal vän som tyvärr flyttade till Tyskland.

Ronja Johansson Wesander - Jag saknar dig & oss! <3

Izabella Holmér - Söt tjej på Djurö.

Linnea Sjöberg - Gammal vän, riktigt sjuk tjej de där! (;

Anna Jakab - Oj, måste nog vara jordens snyggaste elr nått!

Angela Såklart - Dramaqueen. Känner henne inte, men skulle gärna göra. Riktigt skön tjej! (:

Johanna Jonna Johansson - Ronjas mamma, en underbar sådan oxå!

Maria Von Krusenstierna Strandman - Vart ska man börja? ^^ ångrar inte att jag lärde känna dig, idag är du nog den som vet mest om mitt liv.

Nathalie Benner - En otroligt underbar person som är gift me min storebror.

Mikaela Misscha Karlsson - miss u..

Amanda Bladh - Söt tjej :)

Rebecca Denijs - Du var min bästavän, dig pratade jag me allt om. Sen hände de, jag blev utbytt. Nu pratar vi nästan inte ens me varandra. Jag saknar dig Rebecca!

Oskar Westerberg - Killen du ALDRIG har tråkigt me!

Hampe Brandt - Hyper kille, han är fan överallt!

Jennie Bridell - Du har hjälpt mig genom väldigt mkt. Utan dig skulle jag faktiskt inte vara här.. Tyvärr gled vi isär, många sår skapades och vissa verkar inte gå att fixa, men jag älskar dig Jennie. Jag kämpar för dig!

Alex Alanko - Söt cykelkille.

Agnes Andersson Johansson - Super söt!

Sabine Engström - Partyprinsessan! (;

Ebba Grape Glennhage - Vi spelade i samma innebandy lag förut.

Miranda Pettersson - En tjej i skolan

Vilma Nylander - En tjej på Djurö.

Samira Ahlgren - Störtskön tjej, dig har man knappast tråkigt me!

Julia Matilda Westerberg - En av dom äldsta vänner jag har, har känt dig så länge jag minns. Tack för allt!

Leo Tjorven Åhman - Känner dig inte tyvärr.

Emma Kainulainen - En gammal vän som jag faktiskt saknar lite.

Marcus Bladh - Cykeltönt?

Ebba Öding - En gammal vän, tappade kontakten när nya vänner kom in våra liv.

Emilia Nyberg
- Super snäll tjej, skulle gärna känna dig lite bättre.

Jessica Kjellgren - Vi va bästavänner, tills killarna kom in i bilden. Saknar tiderna!

Emma Ljung - Världens snällaste person, saknar sommaren!

Ella Andersson - Tack för att jag någonsin fått lära känna dig, en underbar person. Kan fortfarande prata me dig om de mesta. <3

Lina Edler - Snygg tjej!

VARNING!

Jag måste verkligen skriva av mig lite nu och då passar bloggen ganska bra, vill inte sitta och lägga allt skit på en speciell person och nu har var och en sitt val om den vill fortsätta läsa elr inte. Om du inte bryr dig kan du ju skita i de iaf, inte för att jag skriver för att få uppmärksamhet. Utan för att bli av me bördan som jag bär på. Kan inte längre gå runt me den, de är för genomskinligt. Med klumpen i halsen och gråten i ögonen lever jag mitt liv. Men de är inte så jag vill ha de.. Jag hade de perfekta livet, tills du kom. Allt vändes upp och ner. Vill inte säga att de va du som orsakade den här kaosen, för du får mig att må så bra samtidigt som du river upp dom gamla såren som jag äntligen lyckats läka. Fan, jag klara inte de här. Mamma ser på mig att jag mår dåligt, jag är allmänt otrevlig mot alla. Hamnar lätt i bråk just nu, elr jag drar till mig dom. Vet att de här är skit snurrigt nu, jag fattar inte ens hälften själv. Men de kanske är lika bra, att ni inte vet vad jag egentligen går igenom? Borde inte skriva allt de här. Men en person skrev till mig för en stund sen och frågade hur de va, då bröt allt ut igen. Jag insåg att jag inte kan dölja de längre. Även om jag vet att jag inte klarar dehär på egen hand ska jag försöka. Jag är en kämpe, tänker inte ge upp för något som jag själv orsakat. Och jag tänker inte lämna den här röran efter mig.
Jag mår inte bra, that's it!


svar från frågestunden

amanda om frågestund:
Vem är din äldsta kompis?
Hur är relationen med Mamma och pappa?
Favorit sex ställning?
Längtar till?
Tycker du precis som ja att du och virrepirre är fett söta tillsammans?
Snyggaste kille och tjej i skolan.(Djurö alltså)

Svar: 1, Om du menar äldsta som den jag känt längst är de nog du finis, men den äldsta som i ålder är nog Maria.
2, Den varierar, ofta jag som fuckar upp de.
3, Ingen aning faktiskt, beror på humör.
4, Just nu, till gymnasiet!
5, Ohja, vi måste nog vara de sötaste paret, right?
6, hm, tjej är nog Thea Elofsson, och kille Niklävs Birovs. (utgick från skolkatalogen)
Anonym om frågestund:
Vem är snyggaste i din närhet?
Hur ofta träffar du viktor?
Vad tycker du om din bror?

Svar: 1, de finns många snygga, så jag vet inte.
2, I stort sett varje helg
3, Jag har två, och båda bertyder ENORMT mycket för mig!
Miranda =) om frågestund:
hur länge har du och viktor varit ihop

Svar: 8 månader och en dag
Miranda =) om frågestund:
vad tycker du om mig ??

Svar: Helt ärligt tycker jag att du är ganska jobbigt, men ta inte illa upp. Många vill ha uppmärksamhet.
Daniela :D om frågestund:
tkr du om flugor ? :)

Svar: Usch nej!
Emma om frågestund:
Brukar du prata om saker som är jobbigt för dig?

Svar: Ja faktiskt, på något sätt får de mig oftast att må mycket bättre. Jag glömmer oftast saker på de sättet. Måste få prata ut innan jag släpper taget.
Ella om frågestund:
Vem är din bästa vän?
Favorit mat?
Närmaste kompisar?
Det bästa med din boyfriend?
Favorit plagg?
Ja där har du lite frågor :) Miss you!<3

Svar: 1, Jag har ingen riktig bästavän längre..
2, Thai
3, Maria, Amanda & Julia i think.
4, Att han skiter i hur efterbliven jag är, han älskar mig alltid lika mkt och vill gärna visa de inför andra!
5, mjukisbyxor!

Tacoos


Åt typ precis mat,
tänkte chilla lite framför datan och sen svara på frågorna till frågestunden.
Så håll ögonen öppna babes!

Kisses



Television

Sitter och kollar på Bert - Den siste oskulden, så sjukt jävla dålig. Men de finns absolut ingenting på TV så de får väl duga antar jag.. Men jag skriver mer senare, bloggar från mobilen nu.
Kisses


take care

Godmorgon, vaknade för en och en halv timme sen ungefär. Känns jävligt skönt faktiskt, nu har jag hela dagen på mig att skämma bort mig själv! (: Idag blir de nämligen en ta hand om mig själv - söndag!
Tänkte hinna me allt de här:


Gladiatorerna

har kollat på gladiatorerna me mamma & pappa,
har även läst massa bloggar,
men tänkte gå å lägga mig i sängen och kolla på en film
känner mig verkligen skit hänging,
hoppas inte jag blir sjuk igen..


fula kroppar..

hate this..

Hatar att jag inte längre har den perfekt smala kroppen.
Hatar att jag inte längre är lika brun som förr.
Hatar att jag inte nöjer mig me de jag har.
Ge me min gamla kropp,
när jag kunde se mig i spegeln och slippa skämmas.
Jag saknar verkligen de här..!



home

är hemma nu igen, jävligt skönt faktiskt!
ska snart äta middag och sen
mysa me mamma & pappa framför TV'n
Fortsätt ställ frågor till frågestunden!
den avslutas inte förrän imorn.


Döda mig långsamt!

Fyfan va jag hatar engelska, de förstör mitt liv förfan! :o glosor är den värsta läxan man kan ha. Uuuusch!
Aa som ni kanske fattar är jag inte på de bästa humör just nu, även fast jag vet att jag ska träffa Maria och byta julklappar efter skolan ;) sen ska jag va me pojken min! Så de blir dessvärre ingen bloggning från mig på ett tag.
Kisses!


bad update

Ska plugga lite till spanka förhöret som vi har imorn nu,
sen lite till slöjden. och sen tänkte jag gå å lägga mig.
så de här blir sista inlägget för idag.
och imorn blir de bara från mobilen va jag vet.
UPPTAGEN TJEJ NIVET!

Kisses

frågestund


Fråga vad du vill, svarar på allt.

humöret är på topp!



Varför landa när jag flyger fritt?
Med solen emot ryggen kan jag sväva tryggt
Där nere finns bara regn, piskande regn
Så jag måste ta mig upp dit snabbt igen

Jag känner mig fri
Fri från negativa vibbar som brukar kunna ge mig panik
Det brukar va kris
Men saker förändras och nu har jag ändrat min syn på mitt liv
Nytt perspektiv som Nikon
Jag köpte en klocka så nu har jag tid att unna mig nåt sidoprojekt
Så jag lyfter direkt och stannar där i luften med vingar som jag köpte för pengarna
Så vi hustlar sen
Över ängarna färdas jag i svängarna
Så varför landa när jag kan flyga bland änglarna?

Varför landa när jag flyger fritt?
Med solen emot ryggen kan jag sväva tryggt
Där nere finns bara regn, piskande regn
Så jag måste ta mig upp dit snabbt igen

Jag känner mig fri
Fri från alla bekymmer jag haft förut
Koppla bort mig från tekniken nu
Låt alla minnen, sinnen släppas ut
Där allting är ljust
Jag vill dit palmerna bor, en kant vid nån pool
Gå i sand utan skor, i ett land gjort av sol
Jag bröt mig ut från mitt skal, ingenting är kvar
Nu har jag massa tid idag och göra det som aldrig blivit av
Jag svävar upp och iväg, hela världen är min
Varför landa när jag flyger fritt?

Varför landa när jag flyger fritt?
Med solen emot ryggen kan jag sväva tryggt
Där nere finns bara regn, piskande regn
Så jag måste ta mig upp dit snabbt igen

Varför landa när jag flyger fritt?
Med solen emot ryggen kan jag sväva tryggt
Där nere finns bara regn, piskande regn
Så jag måste ta mig upp dit snabbt igen

Varför landa när jag flyger fritt?
Med solen emot ryggen kan jag sväva tryggt
Där nere finns bara regn, piskande regn
Så jag måste ta mig upp dit snabbt igen

Varför landa när jag flyger fritt?
Med solen emot ryggen kan jag sväva tryggt
Där nere finns bara regn, piskande regn
Så jag måste ta mig upp dit snabbt igen

jag dör !

Sexåriga sonen frågar sin far:
- Pappa, jag har glömt vad det heter. Vad heter det när två människor ligger ovanpå varandra?
Pappan, något generad:
- Öööhhh... Älska?
- Nej nej... Det heter något annat.
- Öööhhhhh... Gänga?
- Nej nej.
Pappan, illröd i ansiktet:
- OK, DET HETER KNULLA FÖR HELVETE!!
- Näää.... Nu kom jag på det! Det heter våningssäng.

dagens blogg..

är me i dagens blogg hos fina Jennie.
de borde du oxå vara, kolla iaf in den!
galet bra blogg dedär!


skolan

sitter i skolan och har svenska just nu,
fast jobbar på ett SO arbete.
direkt när vi slutar går jag till båten.
så bloggar inte förrän ikväll isf.

Kisses

saknaden växer..



fan va jag saknar sommaren,
de va en så underbar tid. Ta mig tillbaka, tack!

veckans planer!


djurgården <3


jag blir allt svagare me dig.


Jag glömmer inte blicken..

Sekundrarna spelas i repris, din blick.
Aldrig har jag kännt mig så misslyckad förut.
Jag såg besvikelsen hos dig.
Du är den som gör mig stark,
men just nu jätte svag.
De va du som gav mig livet,
och de är dig jag älskar mest av allt!


Mamma ♥

music förfan



Norlie & KKV - Samma barn

Sömnproblem?

Hjälpte visst inte att jag gick och la mig kl nio i sängen, fortfarande vaken och blir bara piggare och piggare. Börjar fundera på om jag har sömnproblem faktiskt. Har alltid haft svårt och sova på kvällarna. Spelar ingen roll om jag dygnat, vaknat tidigt morgonen innan, sovit dåligt natten innan. Inget av de har någon betydelse alls. Kan ändå inte somna på kvällarna.. Börjar bli trött på de eftersom jag bli mer och mer morgontrött, snart kmr jag inte ens komma upp till skolan längre. Men skit samma, ska messa lite nu och försöka sova snart. Godnatt!


2012-01-16

tänkte gå å lägga mig nu, redan hållt på å somna flera gånger.
imorn ska jag ha energi i skolan!
c'ya bitches ♣


snön..

Vet inte om jag ska vara glad elr ledsen just nu. Snön har äntligen kommit, men de känns försent. De ska inte komma snö nu som för första gången den här vintern verkligen ligger kvar. Den ska ändå bort om en månad. Visserligen älskar jag verkligen vintern, en tid när man verkligen umgås me varandra och göra något. Alla snöbollar i ansiktet som man inte kan undvika. Dom ska liksom träffa där, en tjej ska behöva få en anledning till att ha smink utsuddat över hela ansiktet utan att de ska vara onaturligt. Men ändå, alla dom här posetiva sakerna om snön får mig ändå inte att vara så glad. Kanske har jag förändrats? Fan, vill känna glädje tillsammans me alla andra. Hoppas bara inte att de kmr is oxå, för de vill jag verkligen inte ha. De skulle göra så jag inte kan träna innebandy alls. För då kan vi inte köra egen båt, och då kan inte pappa hämta mig efteråt. Men de problemet får jag ta när de kommer.


puuuh

Kom hem från skolan för typ en halvtimme sen,
känns skönt att jag inte hamnade efter i något!
satte mig iaf då me de nya pusslet tills jag kom på att jag inte uppdaterat nått idag..
skäms på mig, men ska iaf gå å steka pannkakor snart.
skriver när jag har tid!

Kisses

The turist

Ligger i soffan och kollar på film me mamma och pappa just nu. Tror den hette "the turist" elr nått liknande, ganska bra än så länge! Mamma pausade för att hon skulle hämta glass, tjockis heheh (a) men nu kom hon tillbaka så vi hörs imorn!
Kisses


le dîner

Har precis ätit middag, gjorde en sallad och lite spagetti
mamma & pappa äter tacos, inte så att jag inte tycker om de.
men jag kan inte äta de utan att må sjuuukt illa efteråt.. :/
så jag hoppar över de när jag får tillfälle (:
ska sätta mig i soffan me en julmust och tre lugnt nu!

Kisses

första skoldagen imorgon

Känner mig jävligt fräsch nu, har tagit ett varmt och skönt bad, rakat benen och lite sånt. och medans jag hade hårinpackningen i så passade jag på å smorde in benen, tog bort de gamla nagellacket och lite sånt. har även hunnit me å måla ett nytt baslack och tänkte nog inte göra så mkt mer än de me naglarna just idag. ska snart sätta igång å städa lite smått, ta fram kläder tills imorn. fixa en väska. allt nödvändigt inför första skoldan för terminen (; men jag skriver ju givetvis mer senare!
Kisses

Dagens planer

1. Duscha/Bada

2.
Hårinpackning

3. Raka benen

4.
Fixa naglarna

5. Städa



true shit


2012-01-15

Viktor har åkt hem igen nu, har även hunnit me och pluggat en del :)
men ska stanna kvar efter skolan både imorn och på tisdag för att ta igen allt jag missat.
antar att de är en hel del, även om de bara va första veckan :/
är inne i en sån jävla bloggtorka just nu, har inte en aning om va jag ska skriva.
vore tacksam om ni kommenterade inlägget under me hjälp!


Ni bestämmer

Vad vill ni se mer av i bloggen? Lovar att jag ska fixa de nu!

Hiss & Diss?
Frågestund?
Dagens outfit?
Veckans blogg?
Tips?
Länkbyten?
Bilder?
Musik?
Tävlingar?

De är nu ni har chansen att va me och bestämma,
jag vill bara att ni ska va nöjda!


lööördag

älsklingen har kommit till sjukstugan nu (;
vi ska väl bara vara hemma hela helgen och ta de lugnt.
jag mår väldigt mkt bättre och har bara en helv vanlig förkylning kvar.
elr ja, jagmår jätte illa när jag äter, men de försvinner förhoppningsvis snart :)
ska gå ut och skotta altanen nu så pappa blir glad.
gör även några tidsinställda inlägg för kmr inte blogga så mkt :/



sleep time

gör som resten av befolkning nu och går och lägger mig.
Godnatt!
Kisses


inte tillräckligt trött

nu när jag nästan är helt frisk har jag fått tillbaka sömnproblemen,
igår låg jag vaken halva natten och bara glodde,
rakt in i mörkret, fattar inte att de kan va så jävla sköt ändå?
aja, ska väl inte vara en sån djup människa nu,
tänkte mest skriva nått inlägg nu så ni har något att läsa
medans jag ändå inte kan sova liksom (:
imorn kmr Viktor hit, saknar honom lite..
ska bli skönt att få träffa andra och inte bara familjen nu!
men ska kolla bloggar nu, har du en blogg?
kommentera då så jag kan följa dig.
Kisses

kläderna, del 2


Svarta/gråa jenas,
stl 170, långa ben


Jeans leggings,
stl XS


Långt svart linne
stl S


Tunna fast varma mjukisar,
stl 170


Fram&Baksida

tjocktröja från H&M,
stl 36

Samma sak här, hör av er om ni är intresserade. Blir lättast om ni skickar ett sms till 0760538888.
Ni får va me och bestämma priserna!
Kisses

2012-01-13


Nån som har haft en jobbig dag? (:

kläderna, del 1


Billabong linnen utan armar, ingen storlek.
Men skulle gissa på small/36-38 :)
helt oanvända!



Ljus rosa långt linne från H&M, i stort sett aldrig använt
stl 36



Munktröja från H&M
stl 36



Sjukt snygga Jenas
stl L, men dom är inte så stora
.


Jeans från H&M, aldrig använda
stl 25



Kort linne från H&M
stl XS



Långt gul&vit randigt linne,
stl XS

Hör av er om ni är intresserade, kan anpassa mig efter va ni är villiga att betala.
Nås på Facebook elr 0760538888.
Först i kvarn nurå (;


15.22

fredagen har gått jävligt snabbt asså, blev väckt vid halv elva, elva av att jag skulle ta ipren, alvedon och hostmedicin, så jag gick upp då och åt frukost. men de gjorde bara så jag mådde skit illa, så gick och la mig igen och vaknade när mamma kom hem vid två tiden ^^ gick och duschade och har inte gjort mycket mer efter de (; tänkte bara göra ett inlägg från mammas data nu, sen tänkte jag fota kläder och lägga upp så kan nu höra av er om ni är intresserade! (: låter de bra?
hörs lite senare.
Kisses


sjuklingen på bild,

tänker inte låta min blogg bli full av depp inlägg bara för att jag råkar må dåligt, ska försöka komma igång så snart som möjligt me bloggandet. febern är iaf borta så är lite piggare nu, men tänkte ta ett bad nu och sen chilla framför tven resten av dan elr nått (; mamma säger att de inte blir nån skola imorn heller även fast hostan, feber och i stort sett allt är bort :/ men de är väl lika bra att stanna hemma tills på måndag och ta ordentliga tag då ist :)

 


läs inte om du inte bryr dig!

vet inte om jag egentligen borde skriva de här just här, men värsta dagen i mitt liv inträffade nyss, vaknade imorse och kunde inte andas, hostade som en idiot vilket inte gjorde de bättre direkt. satt lutad över toaletten och grät, snorade och halvt spydde. försökte få tag på mamma och pappa i typ en kvart, trodde helt seriöst att jag skulle kvävas.. kunde inte flytta mig från toaletten för att dricka vatten elr nått, men efter ett tag ringde iaf mamma upp mig, kunde visserligen inte prata, men hon fattade att jag mådde dåligt, så hon bad nån annan att jobba åt henne medans hon åkte hem och kollade till mig. när hon väl kom hem va farfar redan där, han tyckte vi skulle ringa 112 direkt. så mamma gjorde de, vilket ledde till att dom skickade en helikopter, under dom åtta minutrarna de tog för helikoptern att komma vet jag faktiskt inte va som hände, va helt utmattad och hade inga muskler alls. efter ha suttit lutad över en toalett och hostat oavbrutet är man ganska slut.. fick iaf åka me in till sös, där dom tog lite prover och röntgade lugnorna osv, de tog ungefär 4 timmar tror jag. kändes bra att åka därifrån utan att dom riktigt visste va de va.. men kom iaf hem me en flaska hostmedicin. Tur att vi har så jävla bra läkare i Sverige ♥
blir troligtvis hemma hela den här veckan eftersom febern bara stiger och orken minskar. blir usel uppdatering pga de oxå, men jag hoppas verkligen inte att ni försvinner!


skrev inte dehär för att ni ska tycka synd om mig, utan för att alla ska slippa fråga.
Nu vet ni hur min dag har sett ut iaf. Kortfattat, för nu är orken heeeelt slut.
Kyss ♣

Fuck this shit

Redan trött på de här! Hostar som jag vet inte vad, svettas även fast jag fryser osv. Vill bara bli frisk och komma till skolan nu, många skulle nog vara glada att vara sjuk nu, men jag vill inte direkt hamna efter i skolan direkt. Särskilt inte eftersom de är sista terminen osv. Men aja, ska fortsätta sova framför tven nu, skriver kanske ett till inlägg innan jag går och lägger mig från mobilen. Men ha de så bra annars (;


Beach 2012


sjukling

ehm, de blev inte riktigt som jag hade tänkt mig idag
vaknade och gick upp av alarmet, klädde på mig och allt sånt
jag tyckte att jag va jätte varm så skulle kolla om jag hade feber
och självklart hade jag de, första skoldagen liksom..
så de blir ingen träning för mig varken idag elr imorn.
kmr inte heller blogga så mkt, för jag mår verkligen skit just nu.
hoppas ni inte slutar läsa för de! kmr antagligen tillbaka redan ikväll elr imorn (:
men nu ska jag chilla framför tven och sova lite till.
PUSSEN!

Godnatt fina läsare

tänkte fördriva tiden me att pussla & kolla på TV nu.
Tagga till skolan imorn, wiiiho!


inresserad?

klar nu, gick förvånansvärt snabbt.
men de va nog för att jag inte orkade prova allt.
slängde bara allt jag inte använder i sängen.
de mesta är dessutom oanvända.
och mycket är för stort för mig, så jag pallar inte att de ska
ta massa plats i garderoben när jag troligtvis inte kommer växa
så himla mycket mer.


städa in my heart

kom hem vid fem elr nått, då satte jag mig och åt.
efter de har jag inte gjort speciellt mkt, pussalt och suttit här :)
tänkte rensa min garderob nu, finns så jävla mycket jag aldrig använder.
är ni intresserade kan ni ju höra av er? (;
alla möjliga storlekar.


barnförbjudet!


mot staden

Sitter förhoppningsvis på båten vid de här laget och försöker väcka Viktor.
idag ska mysas för en hel vecka framöver!
LYCKA!


happyface

De gick att beställa hem jackan nu, så slipper leta efter den imorn
men åker in iaf och umgås me min pojke (:
gör några tidsinställda inlägg för eran skull, så ni kan väl kommentera för min skull?

puss & godnatt

kärlek


känns skönt att vara tillbaka!

Godnatt

blir sista inlägget nu sen stänger jag av datan.

så me de här säger jag godnatt!

stan imorn?

sitter och förösker bestämma mig om jag ska åka till stan imorn elr inte.
skulle nämligen vilja ha en jacka som är slut på nätet,
hoppas att den finns kvar i någon butik.
fyfan, får alltid beslustångest..
aja, uppdaterar er lite senare!


Länkbyte 1

Tänkte göra ett litet länkbyte med min vän Jennie Bridell.
Jag läser hennes blogg flera gånger om dagen, de borde du oxå göra!
Helt klart värd att kolla in.
Tryck HÄÄÄÄÄR!


hon är ju inte lite snygg heller, gaaah!

19.12

somnade i soffan när de va tio minuter kvar av filmen, så nu är jag lagom trött! har suttit och pusslat lite me mamma oxå, snacka om bra tidsfördriv. vi kan sitta där i flera timmar utan att tänka på de, sick! :) men iaf, tänkte chilla lite framför datan ett tag nu, vilket antagligen kmr bli flera timmar. Sen tänkte jag lägga mig hyffsat tidigt, ska ställa klockan på typ åtta imorn, tvivlar på att jag kmr upp då, men de är värt att ge de ett försök, visst? (:

Harry Potter

Ska lägga mig i soffan och kolla på Harry Potter nu,
vet inte vilken jag är på. Har sett några stycken men ändå så många kvar.


forever alone

Sitter ensam i mitt rum, fyfan va tråkigt jag har!
skulle uppskatta om någon ville liva upp min dag lite nu.
INNAN JAG GÅR UNDER!


söndag

Godmorgon alla söta gullungar.
tänkte fota lite nu så jag har några bilder att lägga ut på bloggen,
den blir ju så tråkig annars.


tidsfördriv

SEX & HÅNGEL

1. Vem sov du med senast? - Viktor
2. Vem låg du senast i sängen med och höll om? - Viktor
3. Vem pussade du senast? - Viktor
4. Vem av det motsatta könet strulade du senast med? - boyfriend
5. Vem av samma kön strulade du senast med? - brukar inte strula med tjejer..
6. Har du haft oskyddat sex? - ja
7. Vem sög du senast av? -
8. Hur ofta strular du? - När jag träffar Viktor
9. Hur många har du strulat med på en kväll? - En
10. Vem var den första personen du strulade med? - Filip I think?

KÄRLEK

10. Vad är första och sista bokstaven i namnet på personen du senast hade en crush på? -
11.  Hur många har du varit tillsammans med? - me 1 som vart seriöst
12. Vem var du senast tillsammans med (inte den du har nu, förra)? -
13. Är du tillsammans med någon nu, isåfall vem? - Ja, Viktor Ljung
14. Hur länge har ni varit tillsammans? - Snart 8 månader
15. Sötaste paret? - Julia & Alex
16. Hur ser din drömpartner ut? - Lång, mörkhårig, biff & blåa ögon
17. Hur ska din drömpartner vara? - Sig själv
18. Hur många gånger har du varit kär? - en på riktigt
19. Okej, seriöst, hur många gånger har du varit kär , RIKTIGT kär? - en
20. Vem var din första riktiga kärlek? - Viktor

DÅLIGA TIDER

21. Har du druckit alkohol? - Ja
22. Röker du? - nej
23.  Snusar du? - Nej
24. Har du rökt på / knarkat? - nej, och kmr aldrig göra
25. Hur ofta festar du? - varje dag
26. Vad gillar du att dricka? - Typ cider
27. Har du skurit dig? - nej!
28. Har du bra självförtroende? - Ja, ganska
29. Hur mår du egentligen? - Kunde vart bättre, men klagar inte.
30. Har du någon gång brutit mot lagen, isåfall hur? - Ja, men tänker inte gå in på de här (:

DÖD/LIV

31. Har du varit på begravning? - nej
32. Isåfall, vilka ? -
33. Har någon nära dig dött? - Ja
34. Hur vill du dö? - vill inte dö, men isf snabbt
35. Vill du dö? - Nej
36. Har du någon gång varit på dop? - minns inte
37. Isåfall, vilka? -
38. Gillar du livet? - sometimes
39. Vem som står nära dig fick senast barn? - ingen aning
40. Vill du ha barn, och hur många? - ja, typ 2

DU

41. Vart bor du? - Möja
42. Vart går du i skola? - möja
43. Är du smal eller tjock? - fläskberg
44. Är du snygg? - beror väl på vem man jämför me
45. Är du nöjd med ditt utseende? - nja
46. Vad gillar du mest med dig själv? - att jag är ärlig typ
47. Och vad vill du ändra på? -
48. Vad heter du? - Veronika Mathilda Undin
49. Gillar du ditt namn? - inte direkt
50. Vad gör du på fritiden? - spelar innebandy & umgås me vänner

FAVORIT

51. Mat: pommes
52. Dricka: Cola
53. Färg: Svart och vit
54. Musik:
55. Låt:
56. Veckodag: Fredag & Lördag
57. Sport: Innebandy
58. Godis: nappar
59: Artist/band:
60: skådespelare/skådespelerska:

SKOLA / ARBETE

61. Går du i skolan? - aa
62. Trivs du? - typ
63. Favoritämnen? - slöjd & bild
64. Vilka ämnen gillar du inte? - dum fråga?
65. Vilka lärare gillar du / gillar du inte? - gillar ingen, men vissa duger väl
66. Vart har du praoat? - ingenstans, va utomlands senast
67. Har du någon gång sommarjobbat & vart? - på en grill, möjahallen osv..
68. Vad vill du jobba som? - frisör
69. Varför? - tycker om att klippa folk?
70. Vilken klass går du i , & gillar du den? - nian

FAMILJ

71. Vad heter din mamma? - Caroline
72. Vad heter din pappa? - Peter
73. Vad heter dina syskon? - Viktor & Andreas
74. Är dina föräldrar skilda? - nej
75. Vad heter dina mor och far föräldrar? - Mormor/morfar - Marianne..
76. Trivs du hemma? - aa
77. Om inte, varför? -
78. Hur är din familj? - pinsam men underbar
79. Är dina föräldrar pinsamma? - ja
80. Låter dina föräldrar dig göra mycket? - ohja!

ANTINGEN ELLER

81. Sommar eller vinter? - båda
82. Bikini eller baddräkt? - Bikini
83. Rosa eller blått? - blått
84. Öl eller cider? - cider
85. Vin eller sprit? - Sprit
86. Bada eller sola? - sola
87. Chatroulette eller omegle?-
88. Fjortis eller emo? - inget
89. John Mayer eller Johnny Cash? -
90. Pop eller rock? - båda


RANDOM

91. Skostorlek? - 36-37
92. Längd? - 161
93. Gillar du bananer? - nej
94. Leker du gärna häst? - haha, nej
95. Vad heter din bästa kompis? -
96. Hatar du någon? nja
97. Vad köpte du senast? ingen aning.
98. Vad åt du senast? pannkakstårta
99. Är det många i din skola som gillar dig? ingen aning?
100. Sista frågan; Är du rasist? eh, nej?

2012-01-08

nu ska jag se till och få min skönhets sömn,
så me de här säger jag godnatt.
vi hörs imorn!


i need you!

Snälla!
är de någon som skulle kunna
göra en ny design åt mig?
börjar tröttna på den jag har nu.
Släng in en kommentar elr kontakta mig
på fb: Veronika Undin


01.13

har försökt logga in på blogg.se ett tag nu men som vanligt är de massa strul. iaf, tog bort sminket och la mig i sängen för typ en halvtimme sen kanske, ska försöka stänga av datan hyffsat snart och sova. måste verkligen ställa om dygnet, skolan börjar på tisdag och jag vet vilket helvete jag kmr ha att komma upp iaf.. men nu är jag iaf hemma, ingen pojkvän och nästan inga ute på möja vilket betyder att jag kmr försöka blogga som vanligt nu igen! bra va? ni får gärna komma me idéer om hur jag kan komma igång snabbt! ska inte göra de här inlägget alltför rörigt så jag avslutar precis HÄR!

Hovet 16.00

Nu fyller vi hovet för vårt älskade lag!

never forget you


Mika Zibanejad


Sveriges hjälte ♥

-

Godmorgon bloggen, ställde klockan imorse vid halv 10. Men pallade inte gå upp då så ställde om den till 10. Är lagom trött nu eftersom jag kollade på JVM finalen inatt, elr aa tills jag somnade mellan andra och tredje perioden. Ska snart dra upp min pojkvän så vi kan äta frukost och sen hitta på något. Ska träffa Oskar senare för att kolla på film, sen imorn åker jag till stan och kollar på mitt älskade Djurgården! Efter de kanske de blir bio. Vet inte än, men här har ni iaf min helg, bloggar när jag kmr hem, vilket troligtvis är på söndag! Pussen.


Varning!

Sitter hemma hos Maria nu me mina två muppar, dock så ligger båda fortfarande och sover. Den ena snarkar och den andra är bara allmänt fet och tar upp hela sängen. Gulligt! Iaf, idag hade jag tänkt åka och kolla på min träning, får inte vara me eftersom att jag fortfarande är förkyld -.- sen imorn, ska jag till stan me Rebecca och förhoppningsvis Jennie! :D ska bli kul, men bloggar när jag kmr hem på torsdag eller fredag (: puss!


undins @ instagram

Harry Potter & sova sen.

hörs imorn!

kladdkaka

Vet att uppdateringen suger, men passar på att träffa alla kompisar och umgås me familjen under lovet. Lovar att de blir bättre när skolan börjar igen. Alltså den 10 januari! (:


RSS 2.0