M to the ÖJA

oh jävlar! jag skrev min blogg på fb för en halvtimme sen, och efter de är de redan 20 flera besökare än va de va innan :o ganska coolt faktiskt, känner mig tvungen att blogga då! :) men iaf, sitter och snackar me Emma på fb och försöker välja lite kläder jag ska ha me mig till Viktor imorn, de går ju inge vidare om man säger så :o hatar att välja kläder! aja, ska fortsätta me de nu, hörs senare babes!

bildbrist!

born to be wild


nya profilbilden @ facebook

kommentera nu!

tycker ni att jag ska börja blogga igen? (:
Ni bestämmer.

Ja? / Nej?

Ed Hardy


dagens låt !


Danza Kuduro - Don Omar ft. Lucenzo

chiiill

Fyfan va skönt, jag är klar me alla inlämningar och prov å de i skolan nu! känns så jävla bra, nu kan man liksom bara ta de lugnt resten av dagarna i skolan (: dessutom är de bara 5 och en halv skoldagar kvar, innan de är sooooommarlov! :D aja, orkar inte skriva nu, ska försöka få tag på min pojkvän ist. pussen!

Ella Andersson! <3


Ella, ditt inlägg i din blogg fick mig att tänka efter. Jag saknar verkligen dig, mer än jag själv kan förstå! Du va min bästavän, och jag har otroligt många bra minnen me dig. Du kanske inte behöver mig nu, men jag kmr alltid finns här för dig, oavsett vad! Och du ska veta att jag är otroligt glad för den tiden jag fick dela me dig, även om den inte blev så lång.. Jag vet att en text inte säger så mkt, men de jag vill få fram är att jag saknar tiden me dig, och skulle offra väldigt mkt för att få tillbaka den!

längesen

ligger i sängen, och i stort sett sover. är galet trött asså! :o aja, tänkte berätta lite om gårdagen, åkte ju in till Rebecca efter skolan och va me henne, sen lite senare kom älskling oxå, så va me honom en stund innan jag och Rebecca gick hem och åt för att senare röra oss mot sjösala. när vi kom dit vare ingen annan där, så vi fick sitta en halvtimme och vänta på att alla andra skulle komma.. kul? NEJ! det va kallt som in i helvete! iaf, när alla hade kommit satte vi igång och spelade innebandy utomhus på en gräsplan, hahha de va rätt kul ^^ inte för att de gick så bra och skjuta. men men, efter de spelade vi brännboll oxå och senare fotboll :) en ganska lyckad träning måste jag säga (: hade riktigt kul! och efter vi haft lagmöte osv, så sprang jag, Rebecca och Carro och badade, de va inte speciellt kallt faktiskt. hade förväntat mig att de skulle vara mkt kallare iaf! :o menmen, när vi va påväg hem stannade vi vid pizzan så köpte pappa en stor fet pizza till mig, som jag nästan åt upp :$ sen vidare hem, och gick och la mig :) idag då? gick upp och duschade och åt frukost :) sen åkte jag till skolan och va där hela dan, stannade kvar ungefär en timme och skrev på min historia uppgift. som jag även tror att jag ska skriva lite på ikväll :) nej, nu ska jag avsluta så de inte blir allt för lång å läsa ;)

glad chey !

Jag kmr slänga in några inlägg lite då och då, elr helt enkelt så ofta jag kan. Så sluta in läs! (: Just nu sitter jag och har rast, ska snart ha nån tråkig lektion. men jag överlever. för efter skolan så åker jag in direkt till stavsnäs och träffa sötaste Beccis, och älskling (a) sen drar Jag och becco vidare till sjösala för att gå på avslutningen för innebandyn, ska bli kul :) synd bara att de inte va lite finare väder eftersom vi ska bada efteråt i havet :o de lär ju vara kallt som satan! menmen :) vi hörs senare! <3

Jag saknar dig din skit!

jag klarade bloggpausen bra..

Kul att statistiken fortfarande är lika hög även fast jag inte bloggat på ett tag! (: tänkte bara slänga in ett litet inlägg nu för att Rebecca ville de, kolla in hennes blogg vetja, ni kmr till hennes blogg genom att trycka på hennes fina namn :D aja, idag vare en helt vanlig dag i skolan, skit tråkiga lektioner som typ franska, spanska, svenska, biologi och matte (; slutade 14.40 som alla andra dagar, men jag stannade kvar en stund i skolan och skrev klart min engelska bokrecension och började på mitt historia arbete som är skit stort och ska vara inne om en vecka typ :o aja, anledning till varför jag inte gjorde de när jag kom hem är för att jag alltid sätter mig vid datan och glor runt på facebook elr bloggar då. :) vilket jag gör just nu faktiskt (;

svar på tal


Sv; Förlåt, jag tycker inte heller att min blogg är speciellt rolig. men har frågat flera gånger va jag ska skriva om osv. och om du tycker min blogg är så tråkig behöver du inte läsa. skiva namn näst gång tack!

sooorry

Förlåt, har inte haft tid å blogga, elr jag har inte haft tillgång till nån data. har vart hos Viktor fram tills idag vid tre ungefär. sen kom min snälla bror och hämta mig i sollenkroka. och när jag kom hem så åkte jag och träffade Ida, Maria och Julia en stund. men dom skulle hem och äta så jag åkte oxå hem då. ska väl antagligen träffa dom senare ikväll skulle jag tro. (:
funderar på att ta en bloggpaus oxå.. va tycker ni om de?

hiss and diss


Hissar:
* Sommarlov - De är bara ca 15 skoldagar kvar till sommarlov!
* Helg - Vem älskar inte helgen liksom?

Dissar:
* Dåligt väder - Vill ha tillbaka solen och värmen!
* Skolan - Så jävla mkt i skolan just nu!

dagens blogg !


Ni vet hur de går till, kommentera och säg att ni är me. Gör du ett inlägg om mig i din blogg är chansen större att just du vinner. Jag utser vinnaren på fredag kväll.
LYCKA TILL! (:

pussen

franska sista lektionen, dom brukar vara ganska chill (; så hoppas den är de idag oxå! känner att jag inte har nån lust över huuuvudtaget att blogga. så får se hur jag känner imorn kväll. KOMMENTERA MERA!
snälla!? :)

.rubrik.

Godmorgon på er, sitter i skolan som vanligt och har rast. Hade nyss svenska och spanksa, sådär lagom kul.. (; aja, jag ska göra några tidsinställda inlägg tills ikväll och imorn nu. låter inte de ganska bra? :D de tycker iaf jag ^^

Mobilinlägg

Nattinatti sötnosar, jag tänkte sova om en stund. Elr nån gång efter att big brother är slut :) men skriver nu snabbt i pausen. Idag har de vart sämst uppdatering verkligen, och dessvärre tror jag inte att de blir bättre imorn.. Åker in direkt efter skolan och sover hos en kompis, sen kmr jag inte ut förrän sista båten på fredagen tror jag. Ska försöka göra några tidsinställda inlägg under dagen imorn så de blir nog bra (: hörs imorn!

Grattis William !

har vart och firat min kusin som fyllde 10 idag (:
han fick en minifyrhjuling som han åkte på hela kvällen, så honom såg man inte så mkt ^^

..

sitter och läser lite olika bloggar just nu och lyssnar på musik, ska snart sätta mig och plugga tror jag (;  de behövs. har två skriftliga förhör imorn som jag inte ens tittat på :p opps!

jag älskar dig..

Godmorgon, sitter i skolan och har rast för tillfället. Känner att jag är suuuuuper glad idag :D fast de lär ju bli sämre eftersom jag ska ha matte i en timme om typ fem minuter -.- aja. skriver senare!

måste slagit i skallen elr nått..

jag städar liksom FRIVILLIGT :o

ansiktsmask

sitter me en ansiktsmask just nu, ska snart tvätta bort den (: och efter de ska jag börja plugga lite till fysik provet, de är visserligen inte förän nästa vecka, men jag vet hur de går när jag ska plugga. antinge somnar jag elr så har jag ingen lust så jag sätter mig vid datan elr ist :) bloggar seeeen !

random bild

efter regn kmr solsken..

.. är de inte så? :)

fuck..

jag har inte pluggat ett skit som jag sa att jag skulle, fan då! inte bra, :/ ist har jag snackat i tele, bråkat me en kille, lyssnat på musik, fotat och suttit vid datan. har hunnit me rätt mkt ändå ju (; men nu ska jag gå och laga mat, är nämligen ensam hemma.. :o

spanska

har spanska nu, och vi har ingen lärare. så de är ingen som gör nått ^^ skit samma, när jag kmr hem ska jag plugga massor. och försöka göra klart min engelska inlämning så den är klar (:

bild från arkivet

-..-

kom nyss till skolan, lite tidigare än va jag hade tänkt. men mamma ringde och sa att hon hade glömt sin matlåda, så fick åka snabbt som fan till berg för att lämna den. och då kunde jag ju lika gärna åka direkt till skolan efter de. (: så nu sitter jag här, börjar om lite mer än 10 minuter.

tjatja bloggen..

Godmorgon, sovit gott? (:
de har iaf jag, hade lite svårt och somna men annars så. juste, när jag ligger i sängen och har huvudet vänt mot väggen så vänder jag mig snabbt om och kollar ut genom fönstret, ni tror inte att de är de största jävla stjärnfallet i tiderna då elr, seriöst. jag har aldrig sett nått större :o får se om min önskan slår in bara :) men nu ska jag gå och klä på mig och äta frukost. hörs i skolan elr när jag kmr hem (; pussen!

BB

Nu ska jag stänga av datan, gå och bortsa tänderna, tvätta ansiktet, ta fram kläder till imorn? och kolla på bigbrother! (: sen självklart sova och tagga inför morgondagens skola!

bild lånad från google.

kommentar


Sv; nope, de är dina (a) <33

tycker ni jag ska fortsätta svara på kommentarer på de här sättet? (: om jag inte kan svara som kommentar på andras bloggar.. Elr ska jag göra som jag görde från början? att jag bara kopierar kommentaren och sen svarar, de är ni som bestämmer (:

de slutade ju bra..

hahah fail! jag gick och la mig på sängen för att läsa i körkortsboken som jag skrev tidigare, och när jag läst ungefär två sidor somnar jag och sover som en jävla stock fram tills pappa kmr och väcker mig och säger att de är mat ^^ lär ju inte kunna somna ikväll med tanke på att jag sov ungefär två timmar (; menmen, nu sitter jag iaf i sängen. Ny duschad och lyssnar på musik, inte helt fel faktiskt (:

pluggtime..

ska sätta mig och läsa i körkortsboken nu, känns som att jag aldrig kmr få de där jävla moppekortet annars :o jag förstår liksom inte varför jde ska vara så jäcla krångligt att ta de? :s alla som håller på å tar de elr har gjort de i år vet ju hur mkt de är.. förra året behövde man liksom bara kunna ett litet häfte typ? :p fan va orättvist!

hahah..

Verkar inte som att nån är så positiv med skutseglingen (;


porr

förlåt, orkar inte skriva just nu. bloggar senare ist (:

godmorgon (:

har haft matte och sexualkunskap nu på morgon (; lagom kul sådär. men tänkte bara slänga in ett snabbt inlägg nu för ska blogga åt Samria oxå, eftersom hon är och skutseglar (:

telefonen är min bästavän!

sitter och pratar me muppen i telefon och bästavän på msn, kan de bli mkt bättre elr? (; nej jag skulle inte tro de faktiskt. känner att jag blir på otroligt bra humör av båda personerna ! (: men nej, de här blir sista inlägget för idag, ska stänga av datan och gå och kolla på tv nämligen ;)

svar på kommentarer


Sv; jag vet inte exakt, men tror den kostade runt 1300 kr (: fick lite rabatt oxå ;)


Sv; Jag älskar dig oxå sötnos. ställer upp för dig när som helst! <3

Chillevippen


Finns ingenting som jag älskar mer än min katt faktiskt.

webcam



saknar dig..


jag har min egna lilla cooling! ♥

Enrique Iglesias - Dirty dancer


tidsinställda

håller på att göra några tidsinställda inlägg som ni får läsa medans jag inte är hemma, great va? :D tänkte lägga in en dagens outfit senare idag, men ska bara sätta på mig något annat än onepiecen först ^^

Godmorgon världen !

Jag gick upp för ungefär en timme sen och åt frukost me mamma, tror att min pappa och viktor är lite smått bakfulla (; hahah stackars dom. men de hör ju till söndagen elr hur? de tycker iaf jag. nejmen va händer idag då? (: själv ska jag åka in och träffa en kompis hade jag tänkt. bestämde de för typ 10 min sen :) så de blir nog inte så mkt bättre uppdatering idag än va ni fick igår, tyvärr :/

Marabou

kom hem för en liten stund sen och sitter och äta Marabou just nu, ska snart röra mig mot sängen tror jag. är galet trött även fast jag sov as länge inatt.. aja, imorn lovar jag att de blir betydligt bättre uppdatering. och hoppas på att de är bra väder så jag kan gå ut och fota lite oxå! (:
sista inlägget för idag, så säger godnatt nu!

sämst bild..


de är sånt här som får mig att kämpa! <3

ny duschad

har duschat och sminkat mig nu, så är typ färdig för att åka. ska bara torka håret först. men de är ju ett tag kvar till vi ska bort så behöver ju inte direkt stressa :p aja, hörs sen! puss

rörigt inlägg?

är hemma nu efter ha vart ute me Julia & Amanda en stund. sitter och bränner lite skivor som min puckade storebror och tess inte klarade av -.- snacka om dumma personer. svårt att stoppa in en skiva i datan och sen trycka på bränn? aja, ska bara bränna nån till sen får dom göra resten själva om dom nu vill ha några låtar.
som ni kanske märker är jag skit irriterad, vet inte riktigt varför. jag bara är de.. menmen, de går väl över får vi hoppas (: ska snart börja fixa mig för att åka bort på middag vi sex, elr inte riktigt än kanske. men vi hörs innan jag åker. pussar !

godmorgon

jag somnade ungefär vid halv tio igår, och gick inte upp förrän mamma och pappa kom in och väckte mig vid typ elva. jag behövde verkligen den där sömnen! (: ska snart ut och träffa Amanda tror jag, sen ska jag iväg på middag me mamma, så vet inte hur mkt uppdatering de blir idag tyvärr :/ slänger väl in några mobil inlägg (:

fuck life

mår skit, uppdaterar nån annan gång..

vinnare !

såg nu att jag vann dagens blogg hos Sara för några dagar sen.
länkar givetvis henne nu! (:

fredag den 13:e

har ni haft nån otur idag? isf vad? (:
själv så har min dag varit precis som alla andra, men de är väl för tidigt att säga att jag slapp undan oturen? de är ju faktiskt en sutnd kvar på dagen! (: funderar på att sitta hemma ikväll och bara ta de lugnt me familjen, de va ett tag sen faktiskt ! :D

by: Veronika Undin


länkbyte!

Julia Matilda Westerberg!

♥ Finare flicka får man leta efter! ♥

# 15


Jessie J - Price Tag


tidsinställt

sitter antagligen på båten me Ebba och har de trevligt nu,
vet inte om Viktor skulle åka ut idag, om han ska de så uppdaterar jag kanske från hans data ikväll. men vi får se (:

detta fält måste fyllas i

sitter me Ebba och redigerar våran film om Möja, killarna stack dom orkade väl inte me oss längre ^^ hahah, tänkte göra några tidsinställda inlägg sen oxå eftersomjag antagligen inte kmr hinna blogga (:

sköööööönt

Godmorgon sunshines!
kom till skolan för en liten stund sen, blir världens slappaste dag idag, vi ska bara redigera filmer i skolan. slipper aaaalla jobbiga lektioner idag alltså! Efter skolan åker jag in me båten kl tre me Ebbisen (: slipper åka själv på båten iaf. men nej nu börjar vi snart så ska logga ut från datan nu! :D pussisar!

Sängen

Hej hörrni, ligger i sängen och kollar på big brother nu (: jag är verkligen trött. Men aa, imorn efter skolan åker jag till stavsnäs :) hör av er om ni vill ses! Blir sista inlägget för idag nu, så vi hörs imorn :) godnatt!

i just had sex


muums

tänkte gå ut och fota lite nu, så bloggar lite senare me lite bilder kanske (: elr va tycker ni?

muuusic

dunkar musik & städar rummet just nu,

Akon - El product
Corina - No Sleepin'
Enrique Iglesias - Tonight (i'm fuckin' you)
Nicki Minaj - Girls fall like dominoes

nästan klar

fyfan va skönt, jag är nästan klar me film analysen som ska vara inne om en vecka. så jag tänker faktiskt skriva klart den efter skolan så jag slipper oroa mig om den sen. aja, nu ska jag nog ut och njuta lite av solen? (;
hörs snaaaart! <3

Onsdag morgon

Goodmorgon (: sitter på sängen och bara tar de lugnt. Ska snart åka till skolan skulle jag tro. Efter skolan funderar jag på att stanna kvar en stund och skriva på min film analys. Aja, vi får se hur de blir me de. Uppdaterar ju er under dagen iaf (: pussisar

De är inte alltid lätt

Har precis tittat klart på ondskan, så nu tänkte jag nog sova. Är trött som jag vet inte vad och riktigt taggad inför skola imorn, elr? -.- vill verkligen ha sommarlov nuuuuuu! Men nej, vi hörs imorn sötnosar, dröm sött!

På båten

Satte mig precis på båten, har suttit på bryggan i en halvtimme ungefär, de va så jävla skönt, gjorde inget att de blåste faktiskt. Nu ska jag köpa pannkakor (: puss

alla har vi varit fjortisar

sitter vid mammas gammla data och pluggar, men eftersom jag inte vill sitta inne när de är så fint väder ute ska jag plugga me nått annat och sätta mig i solen (: men vi hörs via några mobilinlägg lite senare. pussar! <3

gullig Viktor va som fjortis va? (;


rubrik

godmorgon på er, hoppas ni sovit gott. för de har jag! somnade som en stock vid elva igår och sov tills klockan ringde kl sju, måste vara första gången på länge (; skit samma, idag efter skolan åker jag hem och skriver klart min hemkunskap grej, och sen åker jag in och tränar. när jag kmr hem ikväll ska jag kolla på ondskan så jag har lättare att göra klart film analysen, så som ni märker är de fullt upp i stort sett varje dag. men ska försöka hinna me att blogga så mkt jag kan!

Sorry biatch

Förlåååt! Har verkligen inte hunnit blogga så mkt som vanligt idag. Har pluggat som en idiot i stort sett dagen. Och antagligen blir de samma sak imorn, får se om de blir nån träning elr inte. Aha, nu ska jag kolla på big brother och sen sova (: godnatt! <3

smiiiiile

fått bränna efter ha legat i solen i en timme! :o och ingen liten heller, syns as tydligt (; menmen,  nu ska jag skicka lagbilderna från cupen till maja, eftersom hennes pappa typ ville ha dom? sen ska jag skriva på nått i hemkunskapen som ska va inne på fredag. toppen! vi hörs lite senare.

just the way you are.

skrev precis klart min bildanalys som jag snart ska springa och lämna till Tommy.

._.

vart är kommentarerna? ska jag behöva hota me att sluta blogga bara för att få en liten kommentar på nått inlägg lite då och då. de känns ju kul. grejen är den att jag har rätt många läsare så varför slänger ni inte in en kommentar, med er egen blogg om ni har nån så kan jag följa den, elr va ni tycker jag ska skriva om osv..

Måndag

Godmorgon hörrni, nu är de ny vecka me nya tag och nya upplevelser. Hahah, ska försöka sminka över blåtiran lite grann som jag fortfarande inte blivit av me -.- sen åker jag till skolan, bloggar mer därifrån (: kyss!

silver

grymt jobbat idag tjejer. vann semi-finalen me 5-1 tror jag. jag va en av målgörarna (; hahah, tyvärr gick inte finalen lika bra.. förlora me 5-0. men vi är stolta iaf. vi har aldrig spelat så bra som vi gjort den här cupen i stort sett!

Seeemi

La mig precis i sängen och eftersom jag ska sova nu så vare ingen ide å sätta på datan tyckte jag. Därför blir de ett mobilinlägg utan bild och as tråkigt! Menmen, nu blire att tagga inför semifinal imorn! Natti

.


fan va skönt!

hemma nu, har nyss duschat och ätit. ska väl snart ut och träffa de underbara folket på möja om de är nån som har lust (: hörs ikväll sötnosar!


lördag

idag ere cup i högdalen elr nått tror jag?
har förtsa matchen halv tio. önska oss lycka till! (;
kom gärna och titta oxå!

fuck u


middag

sitter och äter nu, börjar få lite små brottom :o hörs imorn elr nått. pussar


Ebba Öding

jag är me i dagens blogg hos Ebba, kolla in hennes blogg ni oxå och va me!

http://ebbisbebis.blogg.se/

bildbrist

kom hem för en stund sen, har packat lite, sitter och lyssnar på musik just nu och väntar på att båten ska gå. de är lite mer än en timme kvar för er som ville veta (;

vinnare..

dagens blogg är avslutad.
Grattis Alice! och bättre lycka för er andra nästa gång! (:

http://aalicejunman.blogg.se/

tidsinställda inlägg

håller på att göra några tidsinställda inlägg till helgen eftersom jag inte riktigt kmr ha tid att uppdatera pga av cup. bra va? (; aja, ska fortsätta me de nu och sen skriva lite till på filmanalysen. hörs seeeen!


07.11

Godmorgon på er sömntutor. Jag sitter i sängen och kan knappt öppna ögonen. Jag är så otroligt jävla trött asså. Men de är bara att pallra sig upp och klä på sig. Jaha, vi hörs antagligen i skolan. Pussar!

svar på kommentar

sv; japp de är min onepiece, men tyvärr tänker jag inte ha den i skolan (; använder den bara när jag är hemma typ. <3

vinnare utses imorn

nu ska jag fortsätta plugga till moppekortet. sen går jag och lägger mig. är skit trätt faktiskt. så jag utser dagens blogg vinnare imorn. de betyder att ni kan fortsätta anmäla er!
natti, hörs imorn.

pluggar

uppdaterar senare. glöm inte att anmäla er till dagens blogg!


dagens blogg


Va me i dagens blogg. Ni vet hur allt går till. Anmäl dig genom att kommentera inlägget me "jag är med!" eller något liknande. Utser vinnaren ikväll. Lycka till! ♥

skulle publicerats 06.32

va gör jag vaken nu liksom? ehöver inte gå upp förän om en halvtimme typ. men jag har redan duschat och suttit här i några minuter. skumt asså! nej nu ska jag bara tare lugnt framför datan och sen gå upp och äta frukost. vi hörs i elr när jag kmr hem ifrån skolan. kanske slänger inte en dagens outfit då oxå (: kisses!

godnatt

ska gå och duscha när big brother är slut, sen hoppar jag ner i sängen. så vi hörs imorn sötnosar. fortsätt kommentera är ni söta! (:

spanska

har spanska just nu och ska skriva nån reseberättelse. går väl sådär, har inte riktigt börjat än. så ska väl göra de strax. men jag tänkte bara säga att som ni vet är de tisdag idag, och vi har träning så de blir väldigt dålig uppdatering idag. när jag kmr hem från skolan ska jag läsa i körkortsboken och sen drar jag till båten, och kmr väl hem runt tio nån gång. då hoppar jag in i duschen och sen kollar på big brother. slänger in ett mobil inlägg innan jag somnar (:

tråååkiiigt !

Hur bortskämd är du?
Du har :
[x] egen boxer
[x] egen dvd
[x] egen video
[x] egen dator
[x] bredband
[x] mobil
[x] mp3
[ ] ipod
[x] eget rum
[ ] bäddsoffa
[x] studsmatta
[x] pool
[ ] basktetkorg
[ ] hockeyspel
[x] cykel
[ ] pokerbord
[ ] pingisbord
[x] bor i hus
[x] två mopeder i familjen
[x] Nitendo Wii
[ ] X-box 360
[x] PlayStation 1
[x] PlayStation 2
[x] PlayStation 3
[x] Nitendo DS
[x] Gameboy
[x]GuitarHero
[x] Singstar
[x] Moped
[x] Cross
[x] Fyrhjuling
[x] Mamma
[x] Pappa
[x] Bror
[ ] Syster
[x] Farmor
[x] Farfar
[x] Mormor
[ ] Morfar
[x] varit på skidsemester
[x] varit på solsemester i utlandet
[ ] varit i Grekland
[ ] varit i USA
[x] varit i finland
[ ] varit i Tyskland
[x] varit i Thailand
[x] varit i Danmark
[ ] varit i Asien
[x] varit på västkusten
[ ] varit på Cypern
[x] varit i något övrigt land i Europa
[x] varit i Stockholm
[x] varit i Göteborg
[ ] varit i Falun
[x] mer än 5 par skor
[x] mer än 5 jeans
[x] mer än 10 tröjor
[ ] har varit på konsert
[x] åkt båt
[x] åkt flygplan
[x] åkt tåg
[x] åkt spårvagn
[x] åkt tunnelbana
[x] du har sovit på hotell
[x] du har sovit i tält
[ ] du har sovit i din lekerstuga
[x] du har sovit i husvagn/husbil
[x] du har sovit över med någon
[x] du har tältat med dina kompisar
[x]  har har åkt buss själv
[x] du har åkt vattenskidor
[x] du har vunnit någon tävling
[x] du har varit ute efter klockan 02:00
[x] har något eget husdjur
[x] ditt rum är stort
[x] du får alltid pengar när du ber om det
[x] du har en hel del vänner
[x] du får oftast som du vill
[x] din mobil har kamera
[ ] din mobil har walkman
[x] ni har fler än 10 kanaler hemma
[x] plattång
[x] laptop
[x] gitarr
[x] elgitarr
[x] piano
[ ] trummor
[x] flöjt
[x] Stereo
[x] surroundljud
[x] du har mer än 50 på msn
[x] du har mer än 100 på msn
[x] du har bilddagboken
[x] du får ha MSN för dina föräldrar
[/] på bdb har du mer än 50 vänner
[ ] du har pojk/flickvän
[x] du har en vän du kan lita på
[ ] ska snart på en konsert
[ ] du ska snart utomlands
[/] du har allt man kan önska sig


Totalt: 77..

0-10 - har du inget eller?
11-30- lite mer kan du ha.
31-50 - du har ju de du behöver
51-71 sluta tjata ni har allt
71-80 överklass snobb..

Börjar nu

Skriver sen..

Kommentera!

Seriöst nu, ni måste börja kommentera mera. De är skit tråkigt att blogga annars. Visst de kanske inte finns så mkt att kommentera i mina inlägg, men skriv va ni tycker om bloggen elr va som helst. Annars läggs nog bloggen ner..

fuck u !


seg, segare, segast !

hejsan sötnosar, sitter och lyssnar på liten musik för tillfället. ska snart fortsätta läsa lite i körkortsboken så jag kan göra klart moppe kortet nån gång. efter maten drar jag ut och träffar Ebba, Micha och Oskar tror jag. vet inte va vi ska hitta på, men de blir nog kul (;

fyfan va trött jag är


bild lånad från google

Mobilbloggning

Har försökt sminka över min otroligt fina blåtira nu, men de går ju sådär eftersom jag inte kan röra den -.- jaja, får väl se ut som en fjortis idag me tjockaste lagret foundation och puder. Haha! -.- nej, nu ska jag åka till skolan och visa upp mitt fina ansikte! :)

Dags för sängen

Jag antar att de är dags att försöka sova nu om man ska vara någorlunda pigg i skolan imorn. Jobbigt att jag inte kan ligga på ena sidan bara pga av blåtiran, asså den är fan gigantisk, elr den känns iaf som de :i skit samma (; vi hörs imorn! Nattinatti <3

hemma igen!

förlåt att jag inte bloggat nått under helgen. men jag har ju vart på cup i Västerås me laget. de funakde inte att göra mobil inlägg heller. men nu är jag ju tillbaka, och uppdatering som vanlig börjar imorn (:
de gick väl inte överdrivet bra på cupen, vi förlora alla matcher, jag lyckades få en blåtira osv.. men annars hade vi sjukt kul! (: lägger upp alla bilder på fb sen om ni vill kolla!

RSS 2.0